Hairstyliștii îți propun cinci freze pentru păr mediu în 2016

Hairstyliștii îți propun cinci freze pentru păr mediu în 2016

Redactor Alexa Galgau

Cum se schimbă anotimpul, cum simțim și noi nevoia de o schimbare de look, mai ales că se apropie sezonul cald și ne putem etala cu mândrie podoaba capilară. Dacă ai părul lung și te-ai plictisit de el sau ai părul mediu, dar ai vrea să îi dai o formă, noi îți venim în ajutor cu recomandările hairstyliștilor pentru acest an!

Iată câteva idei de freze pentru păr mediu în 2016!

Freze pentru păr mediu: cum să te tunzi în 2016

Păr mediu cu onduleuri messy

În 2016 se poartă onduleurile lejere și messy, care îți dau un look boem și relaxat. Dacă și tu ai acel gen de păr neascultător, pe care trebuie să îl îndrepți cu placa pentru a-l „îmblânzi”, renunță la acest obicei.

Spală-te pe cap, strânge-l într-un coc dezordonat și lasă-l să se usuce așa. Când îi vei da drumul, vei obține acest look pe care Emily Blunt îl poartă cu grație și pe care hairstyliștii ni-l recomandă cu căldură în 2016!

Păr mediu și bucle cu volum

Pentru că buclele sunt vedetele acestui an, cele mai multe freze pentru păr mediu le includ.

Pentru un look mai elegant, renunță la buclele messy de mai devreme și optează pentru unele voluminoase, pe care le poți obține cu ușurință dacă îți cumperi niște bigudiuri electrice, despre care poți afla mai multe de AICI.

Odată ce coafura s-a răcit, trebuie doar să treci cu peria prin păr o dată și să o finisezi cu puțin fixativ.

Păr mediu cu breton și coadă de cal joasă

Există o idee preconcepută conform căreia nu prea ai cum să obții coafuri prea variate dacă nu ai părul lung. Greșit! Părul mediu te poate transforma dintr-o fată boemă într-o femeie puternică și elegantă, cât ai bate din palme. Această freză pentru păr mediu este la modă în 2016. Bretonul drept, lung, și coada de cal joasă, ușor ondulată, vor face ravagii oriunde te duci. De altfel, una dintre cele mai inspirate coafuri pentru păr mediu este coada de cal la baza capului, care va crea iluzia că ai părul mai lung.

Păr mediu cu onduleuri subtile

Nu ai timp de coafuri elaborate și de ore întregi petrecute în fața oglinzii.

Pentru a arăta bine, nici măcar nu trebuie să depui un efort atât de mare, pentru că simplitatea este adesea mult mai de efect decât orice alt artificiu.

Ne-o dovedește Natalie Portman, cu această freză „delicioasă” pentru păr mediu. Ceea ce dă culoare acestei coafuri sunt onduleurile subtile de la baza părului, pe care le poți realiza foarte ușor cu ondulatorul sau cu placa.

Păr mediu dat pe spate

Iată încă o dovadă că frezele simple sunt de efect! Hairstyliștii ne recomandă să prindem puțin curaj în 2016 și să purtăm părul mediu dat pe spate.

Pentru a obține o freză rezistentă, este nevoie să folosești destul de mult fixativ, însă vei obține un look de superstar. Aceastp coafură se potrivește cel mai bine ținutelor de seară, însă poate fi purtată fără probleme și la birou.

Pentru ținutele casual, îți recomandăm una dintre frezele cu bucle lejere.

Încearcă și tu aceste freze pentru păr mediu și vei fi în pas cu trendurile în materie de hairstyling, culese direct de la Hollywood!

Descoperă aici cum să realizezi o coafură cu bucle mari!

Surse foto: marieclaire.com

Articolul urmator
Totul despre bakuchiol: beneficii și mod de utilizare
Totul despre bakuchiol: beneficii și mod de utilizare
Ce loc de munca ai avut in Evul Mediu?
Incepe quiz
Ce loc de munca ai avut in Evul Mediu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.