În sfârșit sunt aici! Culorile de păr ale verii 2019 sunt mai HOT ca niciodată

În sfârșit sunt aici! Culorile de păr ale verii 2019 sunt mai HOT ca niciodată

Roxana Dumitrica

Când vine vorba despre colorare părului, posibilităţile sunt nenumărate. Dacă până acum la mare căutare a fost festival look-ul, în care părul avea culori inspirate din curcubeu, sezonul acesta accentul este pus pe nuanţele cât mai naturale. Culori calde, cuminţi, şuviţe şi jocuri de nuanţe au luat locul culorilor îndrăzneţe cu care ne-am obişnuit sezoanele trecute. Iată care sunt cele mai în vogă culori de păr, vara aceasta.

  1. Blondul deschis
  2. fata coafata

sursa foto: Instagram

Fie că vorbim despre nuanţe platinate sau cu reflexii cenuşii, părul blond este şi va fi mereu în tendinţe. Seducător li diafan, blondul este ideal pentru sezonul cald. Poţi alege şuviţe blonde, care îţi vor conferi trăsături angelice. Dacă ai pielea deschisă, optează pentru nuanţe cât mai deschise, de inspiraţie scandinavă.  Celor cu pielea bronzată le recomandăm blondul miere, pentru un look exotic. Dacă vrei să treci de la o culoare închisă la blond, fă-o treptat, şi doar la salon!

  1. Ciocolatiu

bucle ciocolatii

sursa: Instagram

Alege nuanţe calde, de ciocolatiu, dacă ai părul închis la culoare. Poţi opta pentru ombre sau pentru şuviţe, care să îţi scoată în evidenţă trăsăturile. Acest look natural va arăta bine şi cu pielea bronzată, şi se potriveşze oricui. Nu ezita să alegi o culoare caldă şi naturală.

 

  1. Nuanţe naturale de roşcat

par rosu

sursa foto: Instagram

  1. Deşi roşul turbat a fost vedeta sezoanelor trecute, a venit vremea ca nuanţele mai cuminţi să-i ia locul.  Alege cu încredere nuanţe de culoarea vinului, iar pentru un aspect natural, poţi opta pentru o nuanţă mai dedschisă, la vârfuri. Înainte de a face o schimbare şi de a trece în tabăra roşcatelor, consultă-te cu stilistul.
  2. Negru cu aspect natural

par brunet

sursa foto: Instagram

Uită de nuanţele dramatice de brunet. Alege nuanţe luminoase, cu reflexii maro sau roşiatice. Această nuanţă poate părea sobră, dar flatează pe aproape oricine. Pentru că părul brunet conferă duritate trăsăturilor, poţi alege şuviţe mai deschise, care să îi taie din asprime. Nu uita, aspectul natural nu se va demoda.

 

  1. Albastru

suvite albastre

sursa foto: Instagram

Dacă eşti îndrăzneaţă, poţi alege nuanţe de albastru în părul tău.  Aceste nuanţe se potrivesc mai ales pe părul platinat. Va trebui să acorzi o importanţă mare îngrijirii părului, deoarece este o procedură agresivă pentru părul tău. Dacă nu eşti pregătită pentru o schimbare atât de dramatică, dar vrei să experimentezi, alege o vopsea semipermanentă.  Părul tău va fi centrul atenţiei, cu siguranţă.

Tu ce culoare vei alege, în noul sezon?

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Ce sanse sunt sa fii inselata?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa fii inselata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.