Nu Skin

Infinity-waves, cea mai nouă metodă pentru ondularea părului

Eugenia Dinescu, redactor

Mihai Geambasu

Articol revizuit de Mihai Geambasu

Specialitate
Beauty Concept creator
Despre
Este Beauty Concept creator cu peste 16 ani de experienta, senior Cut & Color, specializat in culoare/tunsoare la academii de renume...

După Scandi-waves, buclele care au revoluţionat domeniul de hairstyling la începutul anului, fashionistele îşi îndreaptă acum atenţia către Infinity-wave: o metodă atât de simplă pentru ondularea părului, încât oricine o poate stăpâni!

Rezultatul tehnicii inventate de hairstylistul american Kevin Murphy sunt bucle texturate, messy, despre care oricine ar crede că au textura naturală a părului tău. Iată cum obţii cea mai hot coafură a sezonului!

Dacă ai fost inspirată şi ai adoptat o tunsoare lob, acum este momentul să o pui în valoare! Tehnica Infinity-waves funcţionează cel mai bine pe un păr mediu sau lung, cu o textură dreaptă sau uşor ondulată. Începe prin a-ţi pregăti părul cu un spray sau balsam leave-in pentru protecţie termică, apoi separă o şuviţă de păr de 1-2 cm. Foloseşte un ondulator de păr clasic sau conic, de 32 mm sau mai mare, pe care îl vei poziţiona orizontal, paralel cu capul. Odată ce a ajuns la temperatura optimă, rulează şuviţa în jurul său, o singură dată.

Magia buclelor Infinity urmează abia acum: după ce ai rulat şuviţa de păr, nu continua în acelaşi mod cu următoarea secţiune, ci incrucişeaz-o deasupra segmentului care este deja strâns în jurul ondulatorului. Continuă să încrucişezi secţiunile de păr, ca şi cum ai împleti şuviţă în stil fishtail sau ai crea o formă de X, până ajungi la vârfuri. Iată cum creezi Infinity-waves:

 

Un clip video postat de Lexy Lebsack pe

Ai grijă să nu ţii şuviţele individuale pe ondulator mai mult de 10-15 secunde, pentru a nu-ţi deteriora părul. Odată ce ai ondulat tot părul, şuviţă cu şuviţă, trece-ţi uşor degetele prin păr pentru a crea un efect mai relaxat şi pulverizează un „voal” de fixativ lejer!

Ţie îţi place efectul buclelor Infinity? Spune-ne în secţiunea dedicată comentariilor!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta