Top 5 coafuri și tunsori bune pentru părul tău în sezonul sezonul rece

Redactor Divahair.ro

Sezonul rece nu vine doar cu viroze, ci ne mai face, printre altele, și acest mic „cadou”: deteriorarea părului. Cauza? Temperaturile scăzute și umezeala fac ca podoaba capilară să devină casantă și, în mod paradoxal, deshidratată.

Pe lângă tratamentele pe care este bine să le aplicăm pe buclele noastre prețioase, specialiștii recomandă și câteva tunsori și coafuri care se asortează de minune cu frigul. De ce? Pentru că sunt ușor de manevrat și de îngrijit.

Iată care sunt sugestiile experților pentru cosițele noastre în sezonul rece!

Tunsoarea Pixie

Tunsoarea Pixie

Poate ți se pare o freză desuetă, însă hairstyliștii sunt în continuare îndrăgostiți de tunsoarea scurtă. Dacă ai bărbia ușor ascuțită și pomeții înalți, atunci este tunsoarea pe care trebuie să o adopți în sezonul rece, cu atât mai mult cu cât scapi de problema părului tocit la vârfuri, care se electrizează de fiecare dată de puloverele pe gât.

Lob cu breton

Lob cu breton

Nu putea lipsi din lista recomandărilor și una dintre tunsorile momentului: lob-ul, adică bobul lung. De data aceasta, stiliștii sugerează un update al minunatei freze care a făcut senzație în această toamnă: un breton ușor filat. Păstrezi astfel și lungimea, fără să ai prea mari bătăi de cap.

Bretonul-cortină

Bretonul-cortină

Este acel breton care se poate diviza în centrul frunții sau în zona temporală, iar șuvițele formează un fald asemănător cortinei de la teatru (de unde și numele). Este un upgrade pe care îl poți aduce părului tău în sezonul rece, ca să nu mai spunem că nu trebuie să renunți la șuvițele lungi, care pot deveni ajutorul tău de nădejde în realizarea cât mai multor coafuri. Foarte sexi este un coc messy cu câteva șuvițe lăsate lejere în zona tâmplei.

Părul drept

Părul drept

Părul filat este perfect vara, când poți să-l porți într-o coafură beach-waves. Însă în perioada temperaturilor joase, din cauza umidității, acesta riscă se onduleze natural, ca urmare a tăieturilor în filé. Și nu vrei ca podoaba ta capilară să rămână neschimbată! Tunde-l drept, fiindcă astfel este mult mai ușor de întreținut și nu vei avea bătăi de cap din cauza capriciilor vremii. Îl poți prinde în coadă sau în coc, în zilele în care nu se așază deloc bine indiferent ce i-ai face.

Articolul urmator Cozy blonde, nuanța ideală pentru sezonul rece

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - coafuri si tunsori

    1. Cozy blonde, nuanța ideală pentru sezonul rece (32 vizite)