Acesta este cel mai ieftin truc împotriva ridurilor. Sigur nu ştiai de el!

Redactor Andreea Baluteanu

Tinereţea veşnică este un deziderat vechi de când lumea, dar industria cosmeticii, beneficiind de progresul extraordinar al ultimilor ani, pare să transforme acest vis de poveste în realitate. Avalanşa de creme care promit să ne transforme pielea într-un înveliş catifelat de bebeluş, cu ingrediente care mai de care mai sofisticate, ne invită într-o lume în care totul e posibil.

Dar cremele antiage mai au până să îşi demonstreze eficienţa completă, iar rezultatele lor nu ne-au dat până acum pe spate. În plus, preţul lor ridicat ne descurajează să investim în cele mai promiţătoare variante de pe piaţă. Dacă ţi-am spune totuşi că există un produs cosmetic ieftin, pe care îl găseşti oriunde, care nu numai că luptă împotriva ridurilor, dar poate da şi timpul înapoi? În plus, există şi studii care i-au dovedit efectele miraculoase. Suntem sigure că de-abia aştepţi să afli despre ce e vorba!

Produsul cosmetic care îţi aduce tinereţea înapoi

Nu, nu visezi: chiar există un produs cosmetic care îţi poate aduce înapoi tenul frumos al tinereţii. Trebuie doar să îi promiţi solemn că de acum încolo îl vei folosi cu consecvenţă şi că îi vei fi mai fidelă decât marii tale iubiri (poţi schimba bărbaţii, dar nu îţi recomandăm să renunţi vreodată la acest truc de beauty).

E vorba despre nimeni alta decât crema ta cu factor de protecţie solară! Ce e nou, ne-ai putea întreba? Ştiam că SPF-ul este magic în a ne proteja de efectele dăunătoare ale radiaţiilor solare şi că ne ţine la adăpost de coşmarul momentului, cancerul de piele, dar atributul său revoluţionar, de reîntinerire, tocmai a fost certificat de un studiu echivalent cu o mică minune!

Cercetarea a fost publicată în jurnalul Dermatologic Surgery, iar concluzia sa este următoarea: folosirea produselor cu SPF nu are numai efecte de prevenire a îmbătrânirii premature, dar şterge şi ridurile şi hiperpigmentarea. Participanţii la studiu au utilizat creme cu factor de protecţie solară timp de un an, iar 52% dintre ei au observat o ameliorare a petelor cauzate de soare, 41% au remarcat că pielea lor e mai luminoasă şi mai curată, iar 40% au spus că textura tenului e mai uniformă şi mai netedă. Ce ne mai putem dori?

Ca să ne convingă să ne abonăm de acum înainte la cremele cu SPF, oamenii de ştiinţă ne-au oferit şi explicaţia pentru care acest produs cosmetic banal ne va şterge ani din vârstă. Iată explicaţia, în cuvintele dermatologului Steven Wang: „Cel mai plauzibil răspuns are de-a face cu capacitatea de regenerare a pielii. Ştim că aceasta se reface o dată la 28 de zile. Prevenind continua acumulare de efecte dăunătoare, îi permitem, de fapt, să se vindece singură”.

Cu alte cuvinte, nu-ți mai băga nasul în misiunea pielii tale, de a arăta întotdeauna fabulos, şi fă-i un mic serviciu: acela de a o proteja constant de radiaţiile solare cu ajutorul unui scut care o poate menţine pentru totdeauna tânără. De acum înainte, fă un legământ: să foloseşti mereu o cremă cu SPF minimum 30, pe lângă rutina ta obişnuită de îngrijire. Poţi miza, de asemenea, şi pe loţiuni, creme sau uleiuri hidratante cu factor de protecţie, pe fond de ten şi pudră îmbogăţite, la rândul lor, cu acest truc ieftin, dar extrem de eficient. De acum încolo, ridurile vor fi inamici împotriva cărora vei putea fi perfect înarmată.

Descoperă aici şi reţeta măştii care te întinereşte cu 10 ani!

Articolul urmator "Brunetul scump" este nuanța de păr pe care o vei vedea peste tot sezonul acesta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.