Combinele cosmetice – bagheta magica de frumusete

Combinele cosmetice – bagheta magica de frumusete

Redactor Divahair.ro

Orice femeie isi doreste sa aiba mereu o piele ca a unui copil, care nu se confrunta cu imperfectiunile tenului,   singurele sale griji fiind legate de absentele de la scoala. Ca acest vis sa devina realitate, ar trebui sa ne schimbam viata in totalitate, iar in cele mai multe cazuri, stim bine, tot nu ar fi suficient.
Din fericire, nu este o lupta definitiv pierduta. Combinele cosmetice de ultima ora ofera tratamente cu adevarat miraculoase la nivelul pielii. Efectuate periodic, tratamentele cosmetice pot reda pielii stralucirea si finetea pierdute odata cu trecerea anilor, din cauza problemelor si a stresului.


Cine poate utiliza o combina cosmetica?

Utilizarea combinelor cosmetice nu impune obligatoriu o licenta de cosmeticiana, atata timp cat exista cunostintele de utilizare de baza si tratamentele sunt efectuate pe propriul corp. In cazul in care doriti sa aplicati tratamente altor persoane, indiferent ca le efectuati acasa sau la salon, o licenta de cosmeticiana este absolut obligatorie. 

Cateva cunostinte de baza legate de combinele cosmetice sunt un bun punct de plecare, indiferent daca vorbim despre tratamente cosmetice aplicate propriei persoane sau unei clientele.

Astfel, la ora actuala, exista pe piata combine cosmetice cu 2 pana la 13 functii, care permit tratamente cosmetice de la cele mai simple, pana la cele mai complexe. Printre cele mai utilizate combine cosmetice amintim:

• Combina cosmetica cu 2 functii: dispune de elecroderm cu 3 electrozi si de galvanoderm-ionoderm.
• Combina cosmetica cu 5 functii: dispune de ultrasunete, electroderm cu 3 electrozi, vacuum, spray pentru pulverizarea substantelor lichide si functie de inlaturare tatuaje
• Combina cosmetica cu 10 functii: dispune de vapozon, vacuum, spray, perii rotative, lampa Wood, lupa cu lumina, electroderm cu 3 electrozi, galvanoderm, ultrasunete si ionoderm

Combinele cosmetice - functii si componente

Functiile combinelor cosmetice sunt indeplinite de componente specializate pentru diferite tipuri de tratamente faciale si corporale:
• Vapozonul este specializat pentru terapia cu aburi si ozonoterapie (terapie bazata pe insuflarea in organism a unui amestec de oxigen-ozon).

 • Vacuumul este functia care se foloseste predominant facial, ajutand la eliminarea sebuumului, activarea circulatiei sangvine si limfatice, stimularea elasticitatii fibrelor din derm, diminuarea ridurilor si imbunatatirea tonusului muscular.
• Spray-ul este folosit pentru pulverizarea substantelor lichide, in cadrul diferitelor etape ale tratamentelor cosmetice faciale si corporale.
• Periile rotative, cu turatie reglabila, sunt folosite pentru un peeling eficient pe fata si pe corp.
• Lampa Wood este folosita pentru analiza profunda a pielii. Are capacitatea de identificare a tipurilor de ten, fiind deosebit de utila pentru alegerea tratametelor potrivite fiecarei persoane in parte.
• Lupa cu lumina reprezinta instrumentul ce permite o examinare mai atenta a pielii ce urmeaza a fi diagnosticata si tratata.
• Electrodermul provoaca excitarea terminatiilor nervoase, provocand activarea circulatiei sangvine si limfatice, proces ceimbunatateste schimburile intercelulare de substante nutritive. Rezultatul este « intinerirea » vizibila a pielii.
• Galvanodermul este un aparat care furnizeaza curent continuu, utilizat in cosmetica pentru tratamente de ionizare si dezincrustare (procedeu de curatare profunda a pielii, prin care se indeparteaza de la suprafata pielii si din foliculii pilosebaceici surplusul de sebuum) Aspectul pielii se imbunatateste cu pana la 90 %.
• Ultrasunetele sunt o functie a combinelor cosmetice moderne care se foloseste in tratamentul anti-celulitic, dar si in tratamentele faciale pentru ochi si contur facial, lifting facial, anticearcan si depigmentare.
• Ionodermul este un aparat ce genereaza curenti terapeutici pentru galvanizari si iontoforeza(procedeu ce permite administrarea transcutanataa tratamentelor cosmetice)


Cum ne schimba viata combinele cosmetice?

Combinele cosmetice dispunand de toate aceste functii duc tratamentele cosmetice la un nivel nesperat de eficienta, aducand speranta femeilor din lumea intreaga si fidelizand clientela oricarui salon de cosmetica profesionist.

Iar daca esti pasionata de domeniul cosmetic, o combina cosmetica poate fi, chiar cheia catre mica ta afacere (mica la inceput). Urmand un curs de specializare si dispunand de o combina cosmetica performanta, poti dezvolta o afacere de succes. Sa castigi bani facand ceea ce iti place este in definitiv ceea ce toti ne dorim!

Articolul urmator
Totul despre regenerarea pielii: de ce este importantă
Totul despre regenerarea pielii: de ce este importantă
Test de frumusete: ce tip de frumusete ai
Incepe quiz
Test de frumusete: ce tip de frumusete ai

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.