Nu Skin

Descoperă Neem și beneficiile sale pentru sănătatea pielii în 10 pași!

Redactor Divahair.ro

1. Copacul veșnic verde

Neem este un arbore nativ din India, Burma și Pakistan, care crește în regiunile tropicale și semi tropicale. Poate atinge o înălțime de 15-20 de metri și este veșnic verde. Neem este folosit în medicină ayurvedica pentru prevenirea și tratarea unei game lărgi de afecțiuni, în special al celor de piele.

2. „Copacul divin”

Datorită multiplelor sale beneficii pentru sănătate, în India arborele Neem este cunoscut și sub denumirea de “Copacul Divin”, “Vindecatorul” sau “Farmacia Naturii”.

3. Beneficii în toată plantă

Fiecare parte a arborelui Neem (semințe, frunze, flori și scoarță) are proprietăți medicinale și întreagă plantă este utilizată în compoziția preparatelor medicinale și produselor cosmetice.

4. Acțiune holistică

În compoziția produselor cosmetice, Neem nu acționează izolat, tratând superficial, ci purifică și detoxifica pielea în profunzime și susține mecanismele de auto-vindecare ale organismului.

himalaya neem himalaya neem produs

5. Contracararea factorilor de mediu nocivi

Ayurveda consideră că Neem generează căldură în organism, căldură necesară pentru producerea de energie și pentru contracararea factorilor de mediu nocivi – poluare, toxine.

6. Acțiune antibacteriană

Arborele Neem este cunoscut pentru proprietățile sale anti-bacteriene, datorită cărora are acțiune benefică în prevenirea inflamațiilor și a infecțiilor.

7. Proprietăți vindecătoare

Neem are acțiune eficientă asupra unei game lărgi de afecțiuni ale pielii precum acneea, eczemă, rozaceea sau psoriazisului. O parte dintre compușii arbustului Neem sunt asemănători cu cei ai aspirinei, astfel că Neem alină durerile cauzate de tăieturi, arsuri și alte iritații ale pielii.
Datorită proprietăților antiseptice, Neem acționează eficient asupra tăieturilor minore și rănilor superficiale. Neem are proprietatea de a crește fluxul sanguin în corp, susținând astfel crearea fibrelor de colagen ce închid rănile.

8. Stimularea imunității locale

Neem stimulează imunitatea locală, ceea ce duce la o vindecare rapidă, cu semne și cicatrici reduse.

9. Acțiune antiacneică

Extractul de Neem elimină bacteriile ce cauzează acneea, reduce inflamațiile și diminuează roșeață rămasă în urmă acneei, chiar dacă această din urmă este vindecată de mult timp.

produs ingrijire himalaya neem produs ingrijire himalaya neem

10. Îngrijire completă a tenului cu Neem

Gama Neem de la Himalaya cuprinde produse cosmetice pentru fiecare pas necesar pentru îngrijirea completă a tenului cu tendințe de îngrășare: exfoliere, curățare în profunzime, protecție antibacteriana.

Spuma purificatoare pentru curățarea feței cu Neem și Gelul purificator pentru curățarea tenului cu Neem au formule blânde, create pentru a fi utilizate ori de câte ori simți că tenul tău are nevoie de o împrospătare. Tenul este curățat de impurități, iar extractul de Neem reglează secreția de sebum și menține senzația de prospețime pe durată întregii zile.

Pentru curățarea în profunzime a tenului, folosește Exfoliantul purificator pentru față cu Neem și Masca purificatoare cu extract de Neem. Granulele fine de sâmbure de căise îndepărtează celulele moarte, iar Neem are acțiune antibacteriana.
Pentru îngrijirea corpului și a manilor, Himalaya a creat Săpunul protector cu Neem și șofran indian, un produs cu o bază vegetală, ce curată delicat pielea mâinilor și a corpului, lăsând-o proaspătă și plăcută la atingere.

produse ingrijire himalaya neem

Despre gama de cosmetice Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetării timp de mai mulți ani și fiecare plantă utilizată este atent selecționată, studiată și testată individual pentru eficacitate. Departamentul de Cercetare și Dezvoltare al companiei Himalaya este alcătuit din peste 200 de specialiști – medici, biochimiști, farmaciști. Gamă de cosmetice Himalaya conține produse cu ingrediente active 100% naturale din plante, rezultate ale îmbinării dintre principiile ayurvedice și tehnologia avansată. Himalaya a descoperit și a introdus în domeniul cosmetic plante cu proprietăți benefice inedite din floră himalayana, foarte puțin cunoscute în Europa, pentru a desăvârși cele 4 categorii distincte ale gamei de îngrijire personală: îngrijirea părului (șampoane, balsamuri, măști, tratamente), îngrijirea feței (măști, exfoliante, creme, demachiante, loțiuni tonice), îngrijirea corpului (creme, săpunuri, loțiuni), igiena orală (paște de dinți) și, bineînțeles, o categorie distinctă și specială: îngrijire naturală pentru copii.

Produsele din gama Neem sunt distribuite de compania Prisum Internațional Trading, ce deține dreptul de distribuitor pe piață românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare și produse cosmetice (adulți și copii). Gamă de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar și pe magazinul online al Prisum Internațional www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile și pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta