Îngrijirea tenului în secolul vitezei

Îngrijirea tenului în secolul vitezei

Redactor Divahair.ro

Lumea în care trăim astăzi este foarte diferită de lumea pe care o cunosc bunicii și străbunicii noștri. Calitatea vieții a crescut și, odată cu ea, au crescut și pericolele la care ne expunem zilnic. Ne confruntăm zilnic cu poluarea, cu aerul din ce în ce mai greu de respirat, cu razele soarelui care ne fac mai mult rău decât bine.

Pielea noastră, organul cel mai mare și mai important al corpului uman, dar și cel căruia îi oferim cea mai puțină importanță, are nevoie de o grijă suplimentară. Dacă până acum ne făceam griji doar pentru razele UVA și UVB ale soarelui, datorită tehnologiei performante, acum trebuie să ne facem griji și pentru lumina albastră pe care ecranele dispozitivelor electronice o emit și la care suntem expuși de dimineață până seara.

Cum ne putem îngriji pielea și cum putem contracara efectele negative la care este expusă zi de zi?

Întotdeauna, primul și cel mai important pas este curățarea. Pentru a putea fi îngrijit corespunzător, tenul trebuie curățat bine dimineața și seara, indiferent dacă ai folosit sau nu make-up.

După curățarea temeinică a tenului, începem partea de îngrijire prin aplicarea unui ser. Pentru efect antiîmbătrânire și protecție împotriva luminii albastre a ecranelor dispozitivelor electronice, recomandarea noastră este Blue Techniliss Concentrat, un serum crono-activ catifelant, cu o concentrație mare de acid hialuronic care umple ridurile din interior și acționează ca un scut împotriva luminii albastre.

Dimineața, după aplicarea serului, vine rândul cremei de zi. Recomandarea noastră este Blue Techniliss Cremă de zi, perfectă pentru combaterea agresiunilor zilnice, protejearea pielii și netezirea ridurilor. Cu o textură ușoară, Blue Techniliss Cremă de zi se absoarbe rapid în piele și protejează tenul întreaga zi.

Pentru rutina de seară, Blue Techniliss Cremă de noapte este o alegere bună. Este o cremă-gel cu absorbție imediată ce se transformă în ulei când ia contact cu pielea și acționează pe timpul nopții pentru regenerarea acesteia. Netezește ridurile și relaxează pielea.

Și conturul ochilor trebuie protejat. Dimineața, dar și seara, pielea sensibilă din jurul ochilor trebuie protejată cu ajutorul cremelor special concepute pentru această zonă. Blue Techniliss Regard vine în completarea gamei Blue Techniliss pentru a proteja conturul ochilor. Cu un aplicator de metal încorporat, care ajută la masarea și împrospătarea pielii, Blue Techniliss regard netezește ridurile, relaxează și iluminează pielea.

În secolul vitezei, pentru o rutină de îngrijire completă și protecție suplimentară, folosește produse special concepute pentru pielea ta. Mizează pe Payot!

Articolul urmator
5 ceaiuri pentru pielea uscată pe care să le încerci
5 ceaiuri pentru pielea uscată pe care să le încerci

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.