Opt lucruri pe care pielea ta ar dori să ţi le spună

Redactor Andreea Baluteanu

Ne dăm în vânt după sfaturile oferite de celebrităţile cu piele perfectă şi ascultăm orbeşte tot ceea ce ne spune orice femeie cu un ten impecabil. De cele mai multe ori, nu plecăm însă urechea în faţa a ceea ce este cu adevărat important: nevoile pielii noastre!

Descoperă ceea ce ţi-ar spune pielea ta, dacă ar fi fost înzestrată cu capacitatea de a-şi face auzită vocea! Tu i-ai ascultat până acum dorinţele?

Nu îmi plac duşurile lungi!

Pielea este uscată, deshidratată în urma duşurilor lungi şi îşi pierde stratul protector de uleiuri. Dacă ar putea vorbi, ea ţi-ar spune următoarele "ştiu că ţie îţi plac băile lungi şi fierbinţi, dar eu le resimt ca pe o agresiune feroce. Dimpotrivă, un duş călduţ sau chiar unul scoţian îmi satisface setea, mai ales atunci când le asociezi şi cu un gel de duş hidratant".

Ador cremele hidratante!

Ai chef să te uiţi la serialul preferat şi sari peste etapa hidratării? Iată ce îţi comunică pielea ta: "nu cred că ţie ţi-ar plăcea să fii lipsită de masa de seară, aşa că pe mine de ce mă trimiţi la culcare fără doza necesară de hidratare?".

Îmi plac somonul, broccoli şi avocado!

Somonul şi avocado au o mulţime de grăsimi bune, care menţin pielea hrănită şi luminoasă. Broccoli abundă în vitamina C, care contribuie la sinteza de colagen şi îţi oferă un ten ferm şi suplu. "Sunt felurile mele de mâncare preferate", ţi-ar spune oricând pielea ta.

Dar aş da orice să renunţi la zahăr şi fast food!

S-a demonstrat faptul că excesul de zahăr conduce la apariţia prematură a ridurilor, iar fast food-ul este prietenul la cataramă al acneei. Bineînţeles, pielea ta şi-ar dori ca tu să renunţi la ele!

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator Opt obiceiuri simple care îți vor face pielea fericită și impecabilă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.