Culoarea de păr care avantajează pe oricine

Alexandra Dragoi

Blondul, brunetul, roșcatul și șatenul nu sunt nuanțe care avantajează pe toată lumea, iar acest aspect poate să fie o problemă atunci când îți dorești o schimbare radicală de look. 

Fotografiile de pe rețelele de socializare stau mărturie că vedetele au găsit o nuanță care le avantajează indiferent de culoarea tenului, a ochilor, a formei feței sau a tunsorii. Noi am selectat câteva idei pentru tine, ca să îți dai seama cât de cool este această culoare de păr! 

Katy Perry

Katy Perry

Nu se putea ca nuanța anului să nu fie prezentă și în sfera culorilor de păr. Ultra violetul a acaparat repede preferințele vedetelor și una dintre cele mai mari admiratoare ale acestei nuanțe este Katy Perry. Vedeta a optat pentru un ombre cu un violet îndrăzneț care îi scoate în evidență atât ochii, cât și tenul impecabil. 

Sursa foto: Pinterest 

Elodie Di Patrizi

Elodie Di Patrizi

Excentrica Elodie Di Patrizi nu a renunțat la lookul ei atipic și a optat pentru o culoare violet a părului, care completează în mod reușit nuanța tenului ei și îi oferă lookul nonconformist pe care și-l dorește. 

Sursa foto: Pinterest

Demi Lovato

Demi Lovato

Dacă îți plac orhideele, ai ocazia să profiți de culoarea lor fabuloasă și pe părul tău. Demi Lovato a făcut deja acest pas și a optat pentru un ombre violet, care îi oferă luminozitate chipului. 

Sursa foto: Pinterest

Alessandra Faja

Alessandra Faja

Lookul pentru care a optat Alessandra Faja este foarte interesant. Pe de o parte, nuanțele sunt desprinse din tendințele actuale, în vreme ce coafura te duce cu gândul la anii '80. O combinație de efect care atrage atenția oricui! 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: iStock, Pinterest

Articolul urmator 5 tunsori care te avantajeaza daca ai fruntea mare

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.