Cum menține acidul hialuronic cu masă moleculară tinerețea tenului tău

Cum menține acidul hialuronic cu masă moleculară tinerețea tenului tău

Redactor Andreea Baluteanu

În cruciada pentru tenul perfect, acidul hialuronic este unul dintre cele mai apreciate ingrediente. Specialiștii în îngrijirea pielii nu se mai satură să îl laude, iar cele care au avut privilegiul de a-l testa pot jura că tenul lor și-a recâștigat strălucirea tinereții. Și pentru că orice inovație în domeniul antiage ne suscită imediat interesul, azi îți povestim despre cea mai nouă descoperire în domeniu: acidul hialuronic cu masă moleculară de la Hyalax.ro.

Descoperă în rândurile de mai jos cum își îndeplinește această substanță menirea de a ne menține tinere și frumoase!

Acidul hialuronic cu masă moleculară, secretul tenului mereu tânăr

Suntem fericite că nu numai noi suntem preocupate de păstrarea tinereții pentru cât mai multă vreme, dar și specialiștii acordă tot mai mult din timpul și cunoștințele lor domeniului antiage. Iar ultima lor descoperire, acidul hialuronic cu masă moleculară, promite să transforme în realitate visul femeilor din cele mai vechi timpuri: tenul proaspăt, luminos și ferm.

Acidul hialuronic este sintetizat în organismul nostru, având rol în amortizarea și hidratarea tenului, iar compusul se regăsește în două forme: cu masă moleculară ridicată și cu masă moleculară mică. Nu te teme, nu ești obligată să îți alegi un favorit, pentru că ambele variante au un rol excepțional în povestea modernă a „tinereții fără bătrânețe”, iar în rândurile următoare îți vom arăta cum te ajută fiecare.

Principalul rol al acidului hialuronic cu masă moleculară ridicată este legat de crearea unui strat suplimentar de hidratare, la suprafața pielii. Mai mult, acesta reacționează și la condițiile de umiditate din jur, fiind capabil să absoarbă apa, împiedicând pierderile care pot conduce la deshidratare sau la uscarea și chiar descuamarea pielii, fenomene legate de îmbătrânirea prematură a tenului.

Dar nu sunt singurele sale beneficii. Acidul hialuronic cu masă moleculară mare crește și capacitatea pielii de a se recupera, rapid și fără cicatrici, prin conturarea acelui strat exterior de hidratare, dar și prin funcția sa de amortizare. Este motivul pentru care ridurile își vor face apariția mai greu, tenul păstrându-și abilitatea de a se reface. În același timp, devine și argumentul pentru care acidul hialuronic este minunat în cazul pielii cu tendințe acneice, contribuind la vindecarea mai rapidă a urmelor de coșuri, dar și în recuperarea după expunerea la razele UV. Numai efecte pozitive!

Nu putem uita nici de compatibilitatea ridicată a acidului hialuronic cu specificul pielii tale. Fiind o substanță care este compusă în mod obișnuit în corp, el nu provoacă alergii și nu irită, bucurându-se de atenție sporită din partea specialiștilor în lupta antiage, aflați în căutarea unor compuși pe care pielea să nu îi respingă.

Părăsim deja impresionate acidul hialuronic cu masă moleculară mare și ajungem la „cel mic”. De data aceasta, vorbim despre o substanță care acționează în profunzimea pielii, completând astfel acțiunea acestui incredibil element. Principalul efect al acidului hialuronic cu masă mică este legat de accelerarea producției de colagen natural și elastină, compuși cu un redutabil rol antiage, care păstrează pielea tânără și fermă.

Mai mult, substanța noastră vedetă susține nutriția celulară și irigarea cu sânge, ceea ce va păstra țesuturile sănătoase și tinere mai mult timp, fiind responsabilă pentru reacții chimice care îți conturează „îmbujorarea” din obraji, strălucirea și prospețimea.

Împreună, aceste două forme ale acidului hialuronic completează procesul de hidratare și păstrează tinerețea tenului, eliminând ridurile, îmbunătățind fermitatea și tonusul pielii și evitând subțierea dermului, un pericol asociat cu înaintarea în vârstă.

Măștile cu acid hialuronic cu masă moleculară Hyalax, aliatele tenului perfect

Chiar dacă te-am purtat pe teritoriul chimiei și al celor mai noi inovații din domeniul antiage, expunerea noastră de mai sus nu a fost doar teoretică! Acum, că ți-am demonstrat cu argumente de ce este acidul hialuronic atât de important pentru menținerea tinereții tenului, îți vom arăta și produsele-minune care îl conțin!

Vorbim despre două măști uluitoare; asociem nu numai produsul cosmetic al momentului, favoritul fetelor pasionate de frumusețe, masca, dar și o infuzie de acid hialuronic, în ambele forme.

Ai de ales între AH Essence Mask, un produs care conține AH (acid hialuronic) cu masă moleculară ridicată, alături de micromolecule de AH cu masă moleculară mică (obținute prin supunerea la hidroliză). Dacă ai nevoie de un plus de hidratare, optează pentru Masca AH MOISTURIZING MASK, care include aceeași asociere de AH cu masă moleculară ridicată și mică, dar și un complex hidratant!

masca Ah mssca

AH ESSENCE MASK – 249 de lei (5 măști împachetate individual)

AH MOISTURIZING MASK – 249 de lei (5 măști împachetate individual)

Rezultatele măștilor? Le vei vedea reflectate în oglindă, dar noi îți vom face și o trecere în revistă a lor! Cele două măști au efect în hidratarea, tonifierea și creșterea elasticității pielii. Ele contribuie la eliminarea ridurilor fine, la ameliorarea aspectului tenului, care redevine proaspăt, luminos și ferm.

Profitând de prezența acidului hialuronic, măștile normalizează echilibrul apei atât la suprafața, dar și în profunzimea pielii, așa cum ți-am arătat mai sus. Producția de elastină și colagen va fi intensificată de prezența acidului hialuronic cu masă moleculară mică, ceea ce va intensifica și în timp efectele antiage.

Măștile susțin aceleași efecte pozitive și la nivel celular: întăresc comunicarea dintre celule, stimulând producția lor și prevenind astfel procesul de îmbătrânire a țesuturilor.

Rezultatul? O piele fină, cu aspect „plin”, radios, cu o fermitate și o elasticitate uimitoare, care nu mai are nimic în comun cu vârsta din buletin. E viitorul industriei antiage, locul în care inovațiile de beauty se reflectă în pielea ta perfectă! Intră și tu pe hyalax.ro și descoperă cele două măști care îți vor păstra tenul tânăr sau îți vor readuce prospețimea sa!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.