Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cum să eviţi petele galbene de transpiraţie de pe haine

Violeta Ieremie

Gândul la apropierea verii parcă ne trezeşte la viaţă şi începem să ne pregătim temeinic. Ne scoatem hainele subţiri pe care abia aşteptăm să le purtăm, însă parcă mereu uităm un detaliu supărător cu care avem de-a face în anotimpul cald, şi anume petele galbene de transpiraţie.

Hainele noastre albe se transformă în haine galbene şi atunci începem să ne punem întrebări cu privire la acest aspect. 

femeie care se da cu deodorant

Potrivit Societăţii Internaţionale de Hiperhidroză, petele galbene de transpiraţie reprezintă o reacţie cauzată de deodorantele pe care le folosim. Compuşii pe bază de aluminiu, care au drept scop să diminueze transpiraţia, pot să ne determine corpul să reacţioneze şi să lase pete galbene pe hainele noastre preferate.

În acest sens, experţii care au contribuit la conceperea tricourilor impermeabile afirmă că hainele cele mai predispuse la pătarea de la transpiraţie sunt cele din bumbac. Deoarece bumbacul este o fibră celulozică, în compoziţia căruia intră şi proteine, se poate îngălbeni în contact cu transpiraţia. Din păcate, hainele albe sunt cele care suferă cel mai mult şi pe suprafaţa cărora petele devin evidente.

O alternativă la acest lucru este să schimbi deodorantul cu unul natural, fără aluminiu, şi optarea pentru haine care ajută pielea să respire. Îţi poţi îmbogăţi garderoba cu haine colorate sau din dantelă, cu mâneca pe cât posibil de largă, pentru a-i oferi corpului tău șansa să se răcorească.

tricou alb cu pete galbene de transpiratie

Poţi scăpa de petele galbene prin schimbarea obiceiului de a cumpăra mereu aceleaşi produse. Pentru orice problemă există o soluţie, iar informarea este primul pas către un aspect impecabil, care îţi dă un plus de încredere.

Chiar dacă este cald, asta nu trebuie să te împiedice să porţi hainele care îţi plac!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!