Cum să porţi sprâncenele în vara 2019. Uită de cele arcuite!

Cum să porţi sprâncenele în vara 2019. Uită de cele arcuite!

Redactor Andreea Baluteanu

Trendurile în beauty înfloresc cu viteza luminii în ultimii ani, iar influența de care se bucură Instagramul face ca cele mai noi lookuri să fie adoptate rapid. De ceva vreme, în centrul acestor tendințe stau, extrem de mândre de ele, sprâncenele.

Cea mai nouă obsesie din social media se joacă cu forma lor până ce obține o imagine nouă, inedită și care sigur te va lăsa cu gura căscată. Îți mai spunem că a pornit de la o glumă, dar că a acaparat încet-încet toată industria de beauty! Vezi despre ce e vorba!

Sprâncenele „lună”, noua feblețe a devoratoarelor de beauty

Lookul verii 2019 este destul de greu de recreat, dar, cu toate acestea, nu mai puțin ispititor. Este vorba despre „moon brows” (caută hashtagul pe Instagram pentru a vedea cât de bine a prins), care a urcat rapid în preferințe.

Sursa foto: Instagram

Totul a început ca o joacă de creativitate. Prima vedetă care a afișat sprâncenele în formă de lună este Hayley Bui, influencer la modă pe Instagram și fondatoare a Hayley Cosmetics. De fapt, opera de artă care îi evidențiază chipul nici măcar nu e reală, ci realizată în Photoshop de un artist cu care era prietenă, Stefan James, proprietar al agenției de modelling Skyz.

Creat ca un dar pentru Hayley și logodnicul său, ambii îndrăgostiți de frumusețea lunii, lookul a prins rapid și a primit atât mii de aprecieri, dar și valuri de ură. Firește, creatorul său, Stefan James, insistă că nu e vorba decât despre o demonstrație de imaginație și de creativitate și că „sprâncenele au avut parte de reacții nebunești, mixte, unii oameni le iubesc și alții le urăsc. Am creat editarea doar de distracție și e o nebunie să văd comentarii răutăcioase din partea celor care sunt împotrivă”.

Sursa foto: Instagram

Cu toate acestea, James și-a dus ideea mai departe și a folosit lookul și pentru alte modele din agenția sa.

Dacă sprâncenele lună vor prinde sau nu, rămâne de văzut. Cert este însă că multe fete se simt tentate să se joace acum cu Photoshopul și să vadă cum le-ar sta cu trăsăturile astfel modificate.

Dacă îți place mult de tot trendul, avem și o propunere realizabilă: sprâncene rotunde precum o lună, tinerești, pieptănate în sus. E un look proaspăt și fresh de vară, care sigur va prinde: pe chipul tău frumos nu mai au ce căuta sprâncenele arcuite!

Sursa foto: Instagram

Abia așteptăm să ne scrii și să ne spui ce părere ai despre cel mai nou și mai nebunesc trend de pe Instagram. Crezi că vor exista fashioniste suficient de îndrăznețe încât să transforme în realitate sprâncenelele lună cu ajutorul machiajului?

Surse foto: Instagram, iStock

Articolul urmator
Dispozitiv microcurent: beneficii și recomandări
Dispozitiv microcurent: beneficii și recomandări
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?
Incepe quiz
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.