Deo roll-on cu extract de rodie de la Dr. Organic – secretul care mă ajută să miros bine toată ziua

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Întotdeauna mi-am dorit un deodorant care să fie delicat cu pielea mea și care să mă ajute să am un miros fresh pe durata întregii zile, fără a-mi bloca porii. Sunt în căutarea acestui „deodorant-minune” de ani în șir și, până să descopăr deo roll-on-ul cu extract de rodie de la Dr. Organic, îmi pierdusem orice speranță.

Visurile mele au devenit realitate atunci când una dintre prietenele mele m-a sfătuit să încerc un produs organic lichid, blând cu pielea sensibilă, cu numeroase efecte calmante și hidratante, dar și cu o eficiență crescută în lupta împotriva mirosurilor neplăcute: deo roll-on-ul cu extract de rodie de la Dr. Organic.

Acesta promitea să îmi îndeplinească toate dorințele și să aibă toate calitățile pe care mi le doream până atunci de la un deodorant: să fie eficient, din ingrediente naturale, fără substanțe nocive, dar să aibă și un miros plăcut. Trebuie să recunosc că, în acel moment, nu eram la fel de entuziasmată precum sunt acum, când scriu aceste rânduri.

rodie desfacuta

De ce nu mă mai despart de deo roll-on-ul cu extract de rodie de la Dr. Organic

Am hotărât să achiziționez deo roll-on-ul cu rodie de la Dr. Organic pentru că mai folosisem produsele din această gamă și de fiecare dată m-au surprins plăcut. Rodia chiar este un ingredient-minune în componența produselor cosmetice! Acest fruct este, de fapt, un ingredient eficient în intensificarea strălucirii pielii, ameliorarea ridurilor și stoparea procesului de îmbătrânire. Rodia revitalizează pielea, o hidratează, îi redă elasticitatea și îi asigură o funcționare normală.

Primul lucru pe care l-am remarcat la deo roll-on-ul cu rodie a fost ambalajul practic și plăcut, care îi dezvăluia nenumăratele proprietăți. Nu am stat prea mult pe gânduri și l-am desfăcut, dornică să îl încerc. Am agitat bine, așa cum scrie și pe ambalaj, și am aplicat mai întâi pe mână, pentru a cerceta mai atent acest produs minunat, care îmi promitea o protecție de până la 24 de ore. Care a fost prima impresie? Produsul arată ca un deo roll-on lichid normal, având o consistență cremoasă, ușor transparentă.

deo roll cu rodie de la dr. organic

Sursă foto: Facebook Dr. Organic Romania

Totuși, ce m-a fermecat a fost mirosul intens de rodie, care persistă pe durata întregii zile. Spre deosebire de celelalte produse încercate din aceeași gamă, trebuie să recunosc că are un miros mult mai puternic, cu tente de rozmarin, pe care l-am adorat.

Am testat deo roll-on-ul în cele mai grele condiții, de la clasica curățenie de weekend până la sesiunile săptămânale de alergat. De fiecare dată a făcut față cu brio. Mai mult, nu a lăsat acele urme inestetice albe pe haine, care îmi dădeau multe bătăi de cap atunci când îmi spălam rufele. Acest deo roll-on este extraordinar și după epilare. De când îl folosesc, senzația de mâncărime și usturime a dispărut, iar pielea delicată a subrațului meu respiră ușurată.

Este greu să asiguri o îngrijire perfectă a subrațului, mai ales atunci când piața abundă de produse pline de parabeni, uleiuri rafinate și alte chimicale nocive sănătății. Deși trecerea de la un produs obișnuit de îngrijire la unul organic nu ți se va părea o schimbare uriașă, efectele pe termen lung vor face cu siguranță diferența. Recomand cu drag deo roll-on-ul cu extract de rodie de la Dr. Organic, deoarece fiecare femeie trebuie să aibă grijă de frumusețea ei!

Produsele se găsesc exclusiv în Farmaciile Sensiblu.

Surse foto: iStock, Facebook Dr. Organic Romania, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.