Descoperă cele mai eficiente tratamente pentru pielea cu aspect de coajă de portocală

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă există un dușman de care nu ne-ar deranja deloc să ne vedem scăpate o dată pentru totdeauna, acela trebuie să fie celulita. Suntem gata să înfruntăm ridurile sau depozitele de kilograme în plus, dar, când este vorba despre pielea cu aspect de coajă de portocală, până și cele mai eficiente arme par să nu aibă efect.

Chiar și specialiștii se contrazic când vine vorba despre cauzele sau tratamentele celulitei, așa că nu e de mirare că ne simțim cel mai adesea neajutorate când trebuie să dăm piept cu ea. Azi facem însă lumină în acest subiect adesea întunecat și îți spunem care sunt cele mai eficiente tratamente împotriva celulitei!

Cum scapi de pielea cu aspect de coajă de portocală

Sedentarismul, fumatul, alimentația dezechilibrată, schimbările hormonale sau lipsa de sport sunt numai câțiva dintre factorii care determină apariția celulitei. Și dacă specialiștii par să se fi pus de acord în ceea ce privește originea sa, nu același lucru poate fi spus despre tratamente: aria de opțiuni la îndemână, deși extinsă, pare adesea insuficientă.

Cea mai bună abordare? Trebuie să înțelegi că, fiind un fenomen complex, celulita are nevoie de măsuri aidoma. Cu alte cuvinte, nu poți acționa într-un singur sens și să speri la rezultate de excepție. Noi te sfătuim însă să asociezi un stil de viață sănătos, cu accentul pus pe alimentație echilibrată și mișcare cât cuprinde, cu hidratarea temeinică, atât de la interior, cât și de la exterior.

Ce mai lipsește? Tratamentele executate la salon. Acestea sunt practic singurele măsuri care au o rată garantată de succes. Azi poposim la SKiN MedSpa, clinica unde uiți de ridurile fine, de depozitele de celulită și de grăsime, unde te relaxezi precum o vedetă de la Hollywood și unde nu ne este deloc rușine să mărturisim că ne simțim ca acasă. Specialiștii de la SKiN MedSpa recomandă pentru tratarea celulitei protocoale combinate, care dau rezultate garantate.

Iată la ce tratament poți apela!

LPG® Cellu M6 Alliance

Cea mai nouă și mai avansată tehnologie de endermologie® (dezvoltată în anii 80, tehnologia tratează arsurile și reface țesutul cutanat), LPG® Cellu M6 Alliance este ideală pentru a eradica celulita, indiferent de localizare, pentru a întineri pielea și pentru a te scăpa de kilogramele în plus. Tratamentul este noninvaziv, nu doare deloc și are efecte dovedite clinic, redând fermitatea pielii, subțiind talia, brațele, coapsele, gambele și genunchii, eliminând senzația de picioare grele și activând circulația cu rezultate vizibile după doar 3 ședințe. Nu te teme, și noi am rămas cu gura căscată!

Cum se desfășoară procedura? Mai întâi, vei îmbrăca endermowearul, care este un costum special creat pentru a funcționa alături de aparatul LPG® Alliance, oferind o vizibilitate optimă a țesuturilor și permițând un masaj în profunzime. Nu-ți face griji, deoarece costumul e ușor, lasă pielea să respire și te îmbie de fapt la relaxare, mai ales când te gândești ce efecte minunate are.

Ședințele de tratament LPG® Alliance pot dura de la 10 la 50 de minute, în funcție de zona de pe care dorești să elimini celulita. Nu este recomandat un număr anume de ședințe, pentru că fiecare organism are nevoi unice, dar specialiștii de la SKiN MedSpa se vor asigura că împreună concepeți un program personalizat care să îți dăruiască cea mai frumoasă, mai fermă și mai netedă piele din lume.

BTL X-Wave

Cu rezultate garantate pentru îndepărtarea depozitelor de celulită de pe orice zonă a corpului, BTL X-Wave reprezintă un tip de terapie cu unde de șoc ce vor reda conturul apetisant al trupului tău. Nu te teme, procedura e noninvazivă, sigură și aprobată de medici, fiind considerată una dintre cele mai eficiente pentru remodelarea corporală, reducerea celulitei și a vergeturilor, redarea fermității pielii, mai repede și mai sigur decât orice masaj anticelulitic.

Folosindu-se de unde acustice, tratamentul BTL X-Wave creează vibrații în țesuturile moi, descompunând grăsimea de sub piele, stimulând drenajul limfatic, eliminând excesul de grăsime și de toxine și accelerând producția de colagen. Rezultatul este că pielea e nu numai mai netedă și mai fermă, dar și mai tânără și mai catifelată.

Bonus: terapia nu e dureroasă, ba chiar relaxantă, nu are efecte adverse și presupune rezultate demonstrate. O ședință durează circa 7 minute per zonă, fiind recomandate 3 sesiuni pe săptămână și în total 12 ședințe pentru fiecare zonă tratată. Terapia este complet sigură și te va uimi cu rezultatele sale în cel mai scurt timp!

Radiofrecvența

Unul dintre cele mai faimoase tratamente de remodelare corporală, radiofrecvența cu Venus Legacy reprezintă un tratament complex, de ultimă generație, care te scapă de nesuferita celulită, reduce din centimetri, lasă pielea fermă și cu un aspect mai tânăr și îmbunătățește în chip incredibil relația pe care o ai cu oglinda.

Un alt motiv pentru care să te bucuri? Tratamentul este nonchirurgical și noninvaziv, conturând, tonifiind și îmbunătățind zonele cu probleme așa cum nu ți-ai fi imaginat că este posibil. Cum funcționează procedura? Radiofrecvența transmite câmpuri electromagnetice și provoacă un efect de vacuum care produce căldură la suprafața pielii, stimulând producția de colagen și elastină, intensificând circulația sângelui și diminuând coeficientul de grăsime, celule adipoase și celulită.

Fiind similar cu un masaj confortabil, pe care mulți clienți l-au comparat cu cel cu pietre calde, acest tratament este cu siguranță unul deosebit de plăcut. În general, o ședință de radiofrecvență durează în jur de 30 de minute, iar numărul de sesiuni de care ai nevoie poate varia, în majoritatea cazurilor fiind necesare 12 ședințe la distanță de 5 zile una de alta. Rezultatele diferă în funcție de stilul tău de viață, dar, crede-ne, au potențial să te lase cu gura căscată.

Presodrenaj LYMPHASTIM

Cel mai probabil ai auzit deja de drenaj limfatic, dar este posibil să nu știi „cu ce se mănâncă” acest tratament. Suntem aici să îți oferim toate informațiile! Astfel, drenajul limfatic sau presoterapia reprezintă un masaj sub presiune ce îmbunătățește metabolismul, stimulează funcționarea sistemului limfatic, ușurează senzația de picioare obosite și, firește, te scapă de celulită. La SKiN MedSpa, drenajul limfatic este realizat cu ajutorul sistemului BTL-6000 Lymphastim, noninvaziv, cu rezultate clinic dovedite și aprobat de specialiști.

De ce rezultate te vei bucura? Presodrenajul LYMPHASTIM ameliorează circulația sangvină, elimină toxinele din organism, combate celulita, lasă pielea catifelată și îți conferă o senzație uluitoare de bine și de relaxare. Ce ai mai putea cere?

În cadrul unei ședințe, ți se vor poziționa în jurul membrelor cele două camere separate ale aparatului BTL-6000 Lymphastim, care se vor umfla și se vor dezumfla treptat, începând de la glezne: nu e deloc neplăcut, dimpotrivă. Completează cu un tratament facial și te vei simți ca în al nouălea cer.

În general, o ședință de drenaj limfatic durează circa 60 de minute, fiind recomandat să optezi pentru un pachet de 12 ședințe executate câte 3 pe săptămână. Rezultatele sunt vizibile de la prima procedură, ceea ce te va încuraja să vii și să tot mai vii.

Acum este posibil să lupți contra celulitei! Fă-ți o programare la SKiN MedSpa și discută cu specialiștii planul tău personal de combatere a aspectului de coajă de portocală pe care îl are frumoasa ta piele. Recapătă acel corp de zeiță care e capabil să aprindă o plajă întreagă!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.