Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Descoperă și înscrie-te - prima platformă de educație în hairstyling, by Adriana David Academy

Redactor Divahair.ro

Orice hairstylist începe drumul său spre perfecționare cu pasiune și dăruire. Are nevoie de cunoștințe solide, de un trainer care să îl inspire. Și pare că oricâte ar ști, există mereu ceva nou de descoperit. Acum, orice hairstylist are oportunitatea de a se înscrie la cursurile de nișă, de la Academia Adriana David.

O platformă de elearning este lansată pentru asta. Se numește www.hairacademy.ro, un portal complex și foarte bine structurat, ce are ca scop educarea stiliștilor. Se adresează atât celor începători în domeniu, cât și celor care își doresc să atingă un next level în acest domeniu și să se perfecționeze.

Alătură-te comunității care mizează pe performanță în hairstyling

Hairacademy.ro este platforma educațională online în cadrul căreia cei interesați pot obține un loc la cursurile susținute de trainerul Adriana David.

Adriana David

Sunt disponibile 2 pachete, cursuri de informare ce cuprind explicații și teorii, bazate pe experiența trainerului de asemenea. Orele de curs sunt relevante pentru cei care doresc să cunoască mai multe despre colorimetrie, despre cum să obțină luminozitate, tehnica Color Melt, despre tehnicile de îngrijire și de colorare pentru păr potrivite pentru fiecare persoană ce va ocupa un loc în salonul tău.

Academia Adriana David lansează acest portal fiind singura platformă de nișă structurată atât de practic și eficient pentru cei care doresc să obțină performanță și să evolueze în cariera lor de hairstiliști.

Tutorialele disponibile sunt clare, detaliate și explică pas cu pas toate tehnicile. Este o manieră excelentă pentru a învăța și a înțelege informațiile transmise de trainer. După curs, hairstylistul va stăpâni atât partea practică, cât și cea teoretică.

Ce trebuie să știi

Adriana David Academy oferă celor interesați 2 pachete, precum și posibilitatea de a opta pentru anumite tutoriale individual. Primul pachet înseamnă video cu teorie, în valoare de 500 de lei. Al doilea pachet include 3 videouri la preț de 2.

Toate aceste cursuri online sunt mai convenabile decât ai crede. Optimizează modul în care studiezi și aprofundezi cunoștințele în domeniu. Înseamnă educație de calitate privind procesele de colorare, decolorare, tehnică și styling! Pentru că presupun posibilitatea de a studia de la distanță, exclusiv online, excluzi necesitatea de a te deplasa, de a călători și a petrece timp la distanță de familie.

Cursantul își alege perioada din zi când poate dedica atenția și energia sa pentru a studia. Alege zilele în care aceste videouri să îi fie de folos. Informația prețioasă o are la îndemână oricând și o poate revedea și reaccesa ori de câte ori are nevoie. Materialele educaționale puse la dispoziție în cadrul platformei vor contribui activ pentru ca orice cursant să înțeleagă pe deplin tehnicile și informațiile.

Au fost selectate pentru aceste cursuri subiecte de interes, atât ce țin de colorare, de obținerea unor tonuri deosebite, cât și privind corecția culorilor. În plus, nuanțele vibrante obținute nu vor fi singurul tău succes obținut. Învață să creezi coafuri spectaculoase, descoperă tips and tricks pentru look-uri de senzație.

Cine este Adriana David

Hairstylist cu experiență în domeniu, Adriana David a fondat academia cu același nume și nu este la prima apariție în postura sa de trainer. Acum însă, adaptând studiul în domeniu cu vremurile actuale, a lansat o platformă de e-learning pentru hairstiliștii din întreaga țară care doresc să devină maeștri ai domeniului. Autoeducația este necesară. Tutorialele sunt create pe baza experienței vaste a educatorului Adriana David.

Cariera voastră de hairstylist continuă cu Adriana David! Educație online, de calitate, program educațional eficient găsiți în cadrul platformei www.hairacademy.ro. Deși lumea s-a schimbat, misiunea voastră de hairstiliști rămâne aceeași!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!