Diva a încercat cea mai delicată formă de curățare și exfoliere: peeling cavitațional cu ultrasunete! Află ce părere avem

Diva a încercat cea mai delicată formă de curățare și exfoliere: peeling cavitațional cu ultrasunete! Află ce părere avem

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă te uiți la frumoasele asiatice, care arată și la 40 de ani ca la vârsta adolescenței, înțelegi că trebuie să respecți cu sfințenie puținele sfaturi de îngrijire a pielii pe care catadicsesc să ni le ofere și nouă, muritoarelor de rând. Iar îndemnul care este repetat consecvent de fiecare fată și femeie care par să sfideze trecerea timpului este următorul: curățarea și exfolierea tenului sunt primordiale.

Prin urmare, să afirm că am fost fericită atunci când mi s-a propus să încerc cea mai delicată și totodată eficace modalitate de curățare și exfoliere a momentului e puțin spus. În realitate, am sărit în sus de fericire când mi s-a propus să testez peelingul cavitațional cu ultrasunete la SkinMedSpa. Cum a fost? Abia aștept să vă povestesc în rândurile de mai jos!

Curățarea și exfolierea, aduse la un nou nivel cu peelingul cavitațional cu ultrasunete

Mărturisesc că, din cauza programului încărcat, ajung destul de rar la cosmeticiană. Nu am testat până acum niciun tratament de rejuvenare, ci doar peelinguri chimice și microdermabraziune, așa că abia așteptam să aflu ce anume face acest nou miracol din industria de beauty: peelingul cavitațional cu ultrasunete

M-am informat nițel înainte de a testa propriu-zis procedura și iată ce am aflat: peelingul cavitațional cu ultrasunete reprezintă cea mai modernă tehnică de curățare și de exfoliere în profunzime, noninvazivă și nonabrazivă, care este în același timp delicată și eficientă. Marele bonus al procedurii este că e recomandată inclusiv pentru tenul sensibil, despre care știam că nu îi este permisă exfolierea chimică, de exemplu.

Printre beneficiile peelingului cavitațional cu ultrasunete se numără: curățarea pielii, îndepărtarea impurităților, a toxinelor, a celulelor moarte și a punctelor negre, exfolierea în profunzime, purificarea tenului, închiderea porilor, stimularea producției de colagen, prevenirea apariției ridurilor, îmbunătățirea circulației la nivelul pielii, regenerarea și revitalizarea, ameliorarea metabolismului celular, un ușor efect de lifting facial și o strălucire irezistibilă.

Totul bine și frumos, dar noi, femeile, suntem deja obișnuite cu promisiunile generoase ale brandurilor cosmetice, așa că am fost mai mult decât mulțumită să încerc pe propria piele aceste uluitoare efecte pozitive. Spoiler alert? Nu e doar o poveste, ci purul adevăr, iar pielea mea netedă și luminoasă poate să v-o demonstreze.

Până la o eventuală întâlnire dintre noi, să vă povestesc cum a decurs totul. SkinMedSpa se regăsește în incinta Centrului Comercial Auchan din Drumul Taberei, o locație extrem de ușor de găsit. La etajul 1 am fost întâmpinată precum o adevărată regină și m-am bucurat de tratamentul de curățare cu spatulă cu ultrasunete și curent galvanic în compania Ralucăi Tolescu.

Procedura începe cu o curățare cu lapte demachiant și apă micelară fără alcool, aspect pe care tenul meu l-a apreciat peste măsură, dat fiind faptul că se înroșește ușor. În timp ce elimina toate urmele unui machiaj ce rezistase 8 ore, cosmeticiana mi-a explicat că pielea mea are tendințe cuperozice, așa că va folosi produse de îngrijire dedicate acestui tip de ten.

După curățare, specialista a continuat cu un peeling enzimatic cu peptide, acoperit cu o folie timp de 10 minute. Această primă etapă permite atât o exfoliere delicată, dar și deschiderea porilor, atât de necesară pentru pașii ulteriori.

A urmat peelingul propriu zis! Procedura este realizată cu o spatulă care poartă numele de skin scrubber, dacă vrei să i te adresezi exact așa cum o cheamă, și care transmite ultrasunete și curenți biolectrici de înaltă frecvență către cele mai profunde straturi ale epidermei. Sună complicat? În realitate este extrem de relaxant. Nu doare, nu simți absolut nimic, mai ales că aceste vibrații sunt nedetectabile inclusiv pentru urechea umană.

După peeling, profesionistul a folosit o mască iluminantă și hidratantă peste zona care se înroșise ușor (v-am povestit deja că pielea mea este predispusă oricum la acest fenomen). Masca mi-a calmat însă în mod aproape magic pielea și nu mi-a venit să cred cât de luminoasă și de netedă devenise, fără nicio porțiune roșie.

Răsfățul meu nu s-a terminat aici! Cosmeticiana a continuat cu o cremă de la Bioline cu potențial ultracalmant. Pentru a stimula efectele sale, m-am bucurat și de un supermasaj și vă spun cu sinceritate că deja nu mai știam unde eram.

La final, specialistul a folosit o cremă cu SPF 50+, un fapt cu atât mai bine-venit cu cât peelingul cavitațional cu ultrasunete poate fi aplicat, spre deosebire de cel chimic, și în miezul verii.

Procedura a durat în total circa 45 de minute și a trecut ca o secundă. Nu există reacții adverse, peelingul nu are potențial iritant, iar pielea mea era luminoasă, tonifiată, cu zero urme de oboseală, de parcă tocmai ce mă trezisem după un somn de Frumoasa din pădurea adormită, nu după 8 ore de stat la birou. Mai mult, nu ai nevoie de perioadă de recuperare și îți poți relua imediat activitățile obișnuite. Eu am ieșit la o cafea cu fetele și pielea mea a atras numai comentarii apreciative.

Iată mai jos un filmuleț care îți dezvăluie întreaga procedură!

Vă vine sau nu să credeți, SkinMedSpa ne dăruiește și o ședință de tratament de remodelare corporală BodySculptor ca bonus la cea de peeling. Bazată pe tehnica BioStimulării® și pe principiile unui drenaj limfatic prin presoterapie, această procedură promite să te ajute să pierzi până la două mărimi la haine (te lăsăm să te lupți tu apoi cu cheful de shopping de toamnă). Mai precis, poți scăpa de circa 2-10 cm în talie, dar și de celulită și, mai important decât toate, de grăsimea viscerală corporală, respectiv de cea care presupune risc mare de îmbolnăvire.

Cum au loc toate aceste minuni? BodySculptor este un dispozitiv de ultimă generație care folosește un câmp de bioenergie complet inofensiv pentru piele și corp ce stimulează consumul de energie și de acizi grași, decongestionarea celulelor adipoase, dar și neurotransmițătorii, ceea îți va ameliora starea psihică. E nu numai un tratament de slăbire și tonifiere, dar și unul de relaxare, noninvaziv și nedureros, care combate inclusiv sindromul de picioare grele și poate îmbunătăți rata de succes dacă urmezi un tratament de fertilizare în vitro sau dacă suferi de obezitate ori de infertilitate. Ce mai rămâne de adăugat? Eu m-am simțit ușoară precum un fulg când am părăsit clinica și la fel de fericită și de liberă precum o pasăre.

Cu alte cuvinte, îți recomand cu căldură să profiți de oferta celor de la SkinMedSpa și să realizezi că fericirea, confortul, siguranța vin din interior, din senzația că ești sănătoasă și ai grijă de tine. Descoperă la SkinMedSpa cele mai noi și mai inovatoare tratamente pentru a fi mereu cea mai bună variantă a ta. Noi am încercat și ne vom bucura din nou de efectele peelingului cavitațional cu ultrasunete și avem aceeași intenție și în ceea ce privește BodySculptor. Ni te vei alătura?

Surse foto: iStock, SkinMedSpa

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.