Diva a încercat: de ce ai nevoie de JetPeel în viața ta, ca să te simți cea mai frumoasă femeie de pe Pământ!

Diva a încercat: de ce ai nevoie de JetPeel în viața ta, ca să te simți cea mai frumoasă femeie de pe Pământ!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Știi sentimentul acela de... UNDE AI FOST TOATĂ VIAȚA MEA? Ei bine, eu acum da. Am făcut cunoștință cu el. Prima dată, la 34 de ani. Ținta afecțiunii mele nu e vreun Făt-Frumos pe cal alb de care m-am îndrăgostit nebunește la prima vedere, ci un „obiect” care mă ajută să mă reîndrăgostesc eu de mine.

Și cum nu sunt o persoană egoistă, sunt dispusă să-mi împart noua dragoste cu tine, care citești aceste rânduri. Cu două săptămâni în urmă am făcut cunoștință cu... JetPeel. Fiecare femeie, indiferent de vârstă, stil de viață, condiție socială sau informație genetică primită de la părinți, are una sau mai multe probleme cu tenul. Dar niciuna dintre aceste probleme nu reprezintă un obstacol pentru minunatul JetPeel, îți pot spune asta cu mâna pe inimă.

JetPeel, minunea cu care mi-ar fi plăcut să fac cunoștință cu cel puțin 10 ani în urmă și să mă întâlnesc cel puțin o dată pe lună, este un echipament de ultimă generație bun la toate: realizează tratamente faciale supereficiente pentru riduri, acnee, cearcăne, elasticitate, cicatrici, fermitate și curățare în profunzime.

Nu sunt o persoană care are mari probleme cu tenul, la prima vedere - asta dacă nu punem la socoteală acea perioadă dureroasă, nesuferită și dificilă a lunii care afectează orice femeie. Așa că sigur te întrebi de ce am ales să apelez la ajutorul lui JetPeel, ce problemă am avut de nu a putut fi rezolvată cu una-două creme luate de pe primul raft de la supermarketul din cartier.

Ei bine, sunt un om care adoră soarele, un om care nu lasă nici măcar un an să treacă fără să meargă de cel puțin 2-3 ori la mare. Și, din păcate, sunt un om care, în afară de o cremă cu protecție solară de 30-50 dată pe față, nu a făcut nimic să se protejeze de efectele nocive ale soarelui și care să încerce să diminueze, pe cât posibil, daunele provocate de astrul care ne luminează zilele. Pe deasupra, am un stil de viață sedentar, hidratarea nu este punctul meu forte, nu prea sunt prietenă cu somnul și nici cu timpul liber. Combinație fatală, aș zice.

Ce este JetPeel și ce beneficii are

Așa că m-am trezit la 34 de ani cu o explozie de pete solare, pistrui și piele ternă și uscată în profunzime, din cauza expunerii la soare și a hidratării necorespunzătoare și cu niște cearcăne movulii de toată frumusețea din cauza orelor puține de somn. Clar, nu este imaginea pe care ar trebui să o aibă o femeie de numai 34 de ani, nu?
Așa că am ales să apelez la varianta cea mai rapidă (ți-am zis că stau extrem de prost cu timpul liber, nu?), eficientă și cu rezultate pe termen lung (da da, tot timpul liber lipsă e factor-cheie și aici) pe care o puteam găsi. Am găsit soluția salvatoare, JetPeel, la una dintre cele mai moderne, bine puse la punct și prietenoase clinici din București, SKiN MedSpa și m-am programat pentru o ședință de hidrodermoabraziune.

Folosit de cele mai exclusiviste clinici estetice din lume, pentru tratamentele complexe pe care le realizează, JetPeel este un tratament medical care îmbunătățește dramatic aspectul și textura pielii, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Hidrodermabraziunea sau peelingul hidromecanic a înlocuit microdermoabraziunea și este cea mai recentă tehnologie nonchimică de îngrijire a pielii de pe față, gât și decolteu.

Ușoara stânjeneală a omului care face pentru prima oară un lucru a dispărut ca prin farmec după ce am intrat în salon și după câteva cuvinte schimbate cu personalul mai mult decât amabil de acolo.

Salonul? Extrem de luminos, curat și cu un vibe atât de plăcut și liniștitor - fix lucrul de care aveam nevoie pentru o primă experiență de genul acesta. Mi s-a spus, pe scurt, ce urmează să mi se întâmple și am trecut la treabă. Atât de multe programări au cei de la SKiN MedSpa, încât nu aveam nicio clipă de pierdut.

Pasul 1: o demachiere ca la carte - făcută în 3 etape, de o fată superbă și cu temele mai mult decât bine făcute, care mi-a explicat cu răbdarea unei mame și pas cu pas la ce este supus tenul meu - care mi-a curățat pielea și a pregătit-o pentru hidrodermabraziune realizată cu JetPeel.

Tratamentul cu JetPeel înseamnă, pe scurt, curățare, hidratare și estomparea ridurilor. Avantajele tratamentului facial cu JetPeel includ hidratarea pielii, eliminarea ridurilor din jurul ochilor, extracția nedureroasă a punctelor negre și stimularea producției de colagen.

Beneficiile hidrodermabraziunii pentru tenul tău

Pe lângă cele mai sus enumerate, hidrodermoabraziunea pielii contribuie cu success la reducerea semnelor și a cicatricilor, a acneei, a petelor pigmentare, închide porii și întinerește pielea de pe față, mâini, gât și decolteu.

Pasul 2: esteticiana SKiN MedSpa care a avut grijă de mine a început curățarea tuturor impurităților acumulate în timp - impuritățile au fost îndepărtate, iar porii s-au curățat și s-au deschis sub efectul jetului de aer de înaltă presiune propulsat la o viteză supersonică amestecat cu o soluție profesională pe bază de substanțe active, fiole concentrate și puternic hidratante.

Nu te speria când citești jet de aer de înaltă presiune propulsat la o viteză supersonică - procedura este complet nedureroasă! Dimpotrivă, senzația resimțită în timpul tratamentului este una fantastică, ca de masaj ușor, mai revitalizant decât o cafea fierbinte într-o zi mohorâtă. Hidrodermoabraziunea cu JetPeel se simte ca un mini-duș rece cu abur comprimat pentru piele, este eficientă și confortabilă, complet nedureroasă, noninvazivă și cu rezultate imediate. Pe deasupra, senzația de răcire pe piele activează și circulația.

Astfel, prin această terapie se curăță și se hrănește pielea, accelerându-se refacerea celulelor. Rezultatul obținut este o piele mai tânără, mai curată și mai sănătoasă.

Pasul 3 – și cel final – este unul care conține două cuvinte tot mai des întâlnite în discuțiile despre tratamente faciale și tinerețe fără bătrânețe: acid hialuronic. Asta deoarece ți se injectează - fără utilizarea unui ac! – un cocktail fabulos de bunătăți care să-ți răsfețe pielea așa cum merită: acid hialuronic, vitamina C, vitaminele A, E, B5 și câte și mai câte! Acest cocktail de succes oxigenează și tonifică țesuturile, hrănește și hidratează pielea, îmbunătățește abilitatea pielii de absorbție a substanțelor conținute de cremele profesionale, iar tenul capătă un aspect luminos și sănătos.

M-am așezat pe patul de la SKiN MedSpa cu un ten tern, vizibil obosit, traumatizat, uscat și supărat pe mine pentru ce l-am supus până în acel moment și, după o simplă ședință de numai 45 de minute, m-am trezit un om nou. Cu o piele luminoasă, îmbujorată, curățată în profunzime, hidratată, sănătoasă și cărnoasă ca a unui nou-născut. Ce e cel mai surprinzător la tratamentul meu? Eram în prima zi a menstruației, zi în care nu sunt câtuși de puțin recomandate astfel de tratamente. Și, în ciuda acestui aspect, nu am experimentat nici măcar un efect secundar, datorită tehnologiei avansate și atât de bine puse la punct a tehnologiei JetPeel.

Dacă ți-l recomand? 10000%, din tot sufletul, chit că ai 20, 30, 40 sau 60 de ani. Nu este un moft, nu este un răsfăț. Este un bine mai mult decât necesar ție, pe care îl meriți pe deplin să ți-l oferi. Ți-e foame? Mănânci. Ți-e sete, bei apă. Ai tenul cu probleme? Îl tratezi. Atât de simplu, nu? 

Sfatul meu? Apelează la ajutorul lui JetPeel până să ți se agravează nemulțumirile tenului. Ca în orice altă situație din viață, este mult mai bine să previi, decât să tratezi, așa-i? Contactează-i aici pe cei de la SKiN MedSpa pentru a te programa cât de curând la propria întâlnire cu cel mai bun prieten al meu, JetPeel.

Bonus 1: ai 10% reducere la primul tratament dacă te abonezi la noutăţile SKiN MedSpa.

Bonus 2: până la data de 10 noiembrie 2019 poți rezerva una sau mai multe oferte promoționale de Halloween pe adresa de e-mail contact@skinmedspa.ro, folosind formularul de programări sau la numărul de telefon 0729.740 704.

Articolul urmator
Coafura "lup", cel mai hot trend de la vedetele de peste hotare
Coafura "lup", cel mai hot trend de la vedetele de peste hotare
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.