Nu Skin

Ea este femeia care are fața perfectă. Ești de acord?

Alexa Galgau

Conceptul de frumusețe a fost dintotdeauna fascinant pentru oameni și încă din cele mai vechi timpuri s-a încercat stabilirea unor moduri de a măsura frumusețea și de a identifica perfecțiunea fizică. După milenii de fascinație, studii și scrieri filosofice pe această temă, am ajuns în era în care calculatoarele pot face totul pentru noi, inclusiv să detecteze cel mai frumos chip conform anumitor parametri.

Te va surprinde persoana care a fost desemnată științific cea mai frumoasă femeie din lume, care are fața perfectă! Pont: nu este vorba despre Angelina Jolie!

Femeia cu fața perfectă

Atunci când oamenii de știință s-au folosit de tehnologie pentru a determina care este chipul cel mai frumos din lume, ei s-au bazat totuși pe un concept din Grecia Antică: proporția de aur a frumuseții. Mii de ani, s-a crezut că aceasta reprezintă secretul perfecțiunii. Acum însă, după atâta timp, se pare că ne-a ajutat să descoperim care este norocoasa femeie care se apropie cel mai mult de idealul de frumusețe la care oamenii au visat dintotdeauna.

Femeia cu fața perfectă este o studentă din Marea Britanie, de doar 18 ani! Florence Colgate are o structură facială ideală și o simetrie perfectă, un alt factor care contează enorm în frumusețea chipului. Când a fost desemnată cea mai frumoasă față din lume, în urma măsurătorilor, Florence „a lăsat în urmă” cele peste 8 000 de aspirante la titlu. Desigur, concurentele au fost evaluate fără machiaj, iar o condiție de bază pentru participare a fost să nu fi suferit operații estetice. Este vorba, așadar, de frumusețe naturală pură.

Atunci când o femeie are fața perfectă, spațiul dintre pupile măsoară aproape jumătate din lățimea feței de la o ureche la cealaltă, iar Florence are o rație de 44%. Experții mai sunt de părere că distanța relativă dintre ochi și gură trebuie să fie puțin mai mare decât o treime din distanța de la frunte (la baza părului) până la bărbie, iar rația lui Florence este 32,8%. De altfel, nici nu e nevoie să măsori exact totul, ci este suficient să privești cu ochiul liber chipul tinerei și nu prea ai cum să îi găsești cusur!

Oamenii de știință nu s-au lăsat și au măsurat și fețele vedetelor de la Hollywood, pentru a găsi fața perfectă! Probabil că ți-am stârnit curiozitatea, așa că nu te vom mai ține pe jar: femeia cu fața perfectă din rândul vedetelor este Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp. Deși mulți fani ai actorului nu o au deloc la suflet, mai ales după scandalurile „picante” care au apărut în timpul divorțului celor doi, se pare că ea deține cel mai frumos chip din lume, care respectă în proporție de 91,85% măsura de aur anterior menționată.

 

There is information about the interrogation of #AmberHeard and beyond. As you already know, it took place on Saturday. Or rather, not really done... As reported, the testimony of Amber is not allowed. The reason for this was that the team of Depp decided again to try to come to a "peace agreement". After several hours of negotiations, Amber, previously located in the next office, came to give their testimony, but the talks started again, and it failed to do so. In total she had to wait for them... ten hours! Is installed the maximum measure seven. Left the building Amber at 21:00. By the way, it also became known that she was appointed at 11:00 and at that time she was already in front of the lawyers — i.e. it is not late, as passed #TMZ. It is also reported that the interrogation of Depp was to be held on Wednesday, but for unexplained reasons his team was cancelled. . As it became known, #JohnnyDepp resting now in Ibiza and, most likely, because this is not going to testify on Wednesday. . The hearing on a permanent restraining order on approximation will be held on 15 and 16 August. . #actress #Mera #JusticeLeague #Aquaman #DCComics #WeAreWithYouAmberHeard

A photo posted by Amber Heard (@amberheard__) on

 

Amber, care acum se află în toiul divorțului cu Depp, a fost „măsurată„ cu cele mai noi tehnici de realizare a hărților faciale digitale și s-a stabilit că trăsăturile ei reprezintă definiția frumuseții. Pe următoarele locuri se clasează Kim Kardashian (91,39%) și Kate Moss (91,06%), care deține cea mai frumoasă frunte din lume.

 

Thank you for the Cannes Glam! @makeupbymario & @jenatkinhair #Snatched

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 

“The One and Only” Kate Moss by Mario Testino for Vogue Italia, October 2006

A photo posted by Kate Moss (@__katemoss) on

Dacă ar fi să alcătuim fața 100% perfectă din rândul celebrităților, ar trebui să o compunem din părțile ideale ale mai multor vedete, care au fost studiate în acest sens: nasul lui Amber Heard, ochii perfecți ai lui Scarlett Johansson, buzele perfecte ale lui Emily Ratajkowski, sprâncenele lui Kim Kardashian și bărbia perfectă a lui Amber Heard.

Ești de acord că acestea sunt femeile cu fața perfectă? Să nu uităm că, deși din punct de vedere matematic chipurile vedetelor de mai sus sunt aproape perfecte, frumusețea este complet subiectivă și ține de mult prea mulți factori pentru a fi restrânsă la o simplă formulă.

Citește cum pot standardele de frumusețe nerealiste ale societății să le facă rău tinerilor!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!