Experimentează diferenţa! Conceptul Bio a intrat și în saloanele de manichiură

Experimentează diferenţa! Conceptul Bio a intrat și în saloanele de manichiură

Redactor Andreea Baluteanu

Din ce în ce mai conștiente de impactul negativ pe care îl au produsele pe bază de substanțe periculoase asupra sănătății, multe dintre noi am pornit în cruciada de a transforma din artificială în bio îngrijirea noastră. Însă, deși cremele, șampoanele sau chiar fardurile „s-au schimbat la față”, reîndreptându-se spre natură, nu același lucru putea fi afirmat despre produsele de mani-pedi.

La o adică, cât de mult rău poate să facă un lac de unghii?, ne întrebam adesea. Destul de mult, nuanțează specialiștii, care atrag atenția asupra pericolului de iritații, intoxicații, alergii sau chiar factor de risc pentru boli cronice pe care îl au multe dintre produsele de manichiură tradiționale, pe care le utilizam fără nici cea mai mică urmă de reticență. Ce să mai spunem despre precaritatea condițiilor de igienă pe care le experimentam în multe dintre saloanele noastre preferate?

Nu mai e însă cazul! Conceptul Bio a pătruns și în saloanele de manichiură, iar îngrijirea a ajuns în sfârșit la un standard de calitate pe care să îl putem aplauda liniștite. Descoperă în rândurile de mai jos spațiul magic de unde vei ieși nu numai purtând cele mai apetisante culori pe unghii, dar și cu conștiința liniștită că ai făcut tot ce trebuie pentru sănătatea ta!

Manichiura e experiență unică la Elements4!

Care sunt cuvintele cu care ai descrie salonul în care îți faci de obicei manichiura? Cochet, îngrijit, cu personal amabil și drăguț, care îți înțelege nevoile? Pe lângă toate aceste atuuri, salonul Elements4 prezintă și alte avantaje: o igienă ireproșabilă, produse bio, ce pun accent și pe îngrijire, nu numai pe înfrumusețare, și responsabilitate desăvârșită. Atunci când părăsești acest nail spa nu mai trebuie să te temi de riscul de a contracta o infecție sau de posibilitatea ca superba ojă pe care ai ales-o să deterioreze în timp patul unghiei.

unghii rosii in imagine pe fundalul unui oras

Fresh, Clean & Healthy Manicure: așa sună conceptul pe care Elements4 l-a adus la desăvârșire. Cu alte cuvinte, prospețime, curățenie impecabilă, manichiură nu doar sexy, creativă sau în pas cu moda, ci și sănătoasă. Salonul e mai mult decât o alternativă la îngrijirea clasică, e o obligație față de sănătatea ta.

O manichiură nu va schimba lumea, dar femeia care o poartă, o poate face: așa sună sloganul Elements4, în care noi credem cu desăvârșire. Iar sistemul complex de îngrijire a unghiilor, bazat pe tratarea oricărei probleme, dar și pe contracararea influenței nocive pe care o pot avea factorii externi (alimentele, stresul, poluarea, frigul, soarele sau schimbările de sezon) asupra unghiei, este mai mult decât convingător.

Ce ne-a mai determinat să alegem Elements4? Faptul că serviciile oferite de salon urmăresc un raport echitabil între preț și calitate. Produsele ce acționează și ca tratament, oferind o experiență sănătoasă și personalizată, nu sunt disponibile la prețuri astronomice, ci la sume decente, pe care ți le poți permite. Win-win pe toate planurile, cu alte cuvinte!

manichiura metalizata

Oferind produse 100% vegane, de cea mai înaltă calitate, un spectru complet de tratamente pentru unghii, servicii SPA de manichiură/pedichiură și o gamă diversificată de culori, Elements4 este răspunsul nostru 100% sigur la întrebarea „eu unde îmi fac unghiile săptămâna aceasta?”.

Elements4 mizează pe produse bio: ce îți aduce nou gama BIO Sculpture

Un alt motiv pentru care am ales Elements4, dincolo de experiența superioară, este reprezentat de utilizarea produselor Bio Sculpture. Gama de produse acoperă toate nevoile tale, dar fără a face rabat de la calitate sau de la compoziția healthy.

nail art in nuante de alb si negru

Ce ai la dispoziție? Gama de gel overlay flexibil, care are nevoie de polimerizare de 30 de secunde la LED, fără pilire, fără primeri, bonderi sau degresant. Chiar e posibil? Da! Bonus: produsele nu conțin substanțe chimice nocive (DBP, Toluene, Camphor, Formaldehidă, rășină de Formaldehidă) și sunt îndepărtate prin împachetare cu Gel Remover. Și pentru că ți-am spus că le poți avea pe toate, gama de culori e atrăgător de extinsă, iar rezistența duce până la 3-4 săptămâni fără ciobire.

Gama semipermanentă Evo completează lista de facilități Bio Sculpture. Ingredientele sunt de cea mai bună calitate, incluzând vitamina A și vitamina E, balanța precisă dintre vaporii de oxigen și cei de apă distruge bacteriile și hrănește pielea, iar unghiile sunt protejate contra infecțiilor. Bineînțeles, substanțele toxice sunt eliminate. Rezistența e iar impresionantă (până la 3 săptămâni), iar culorile, pentru toate gusturile.

Vrei să pui accent pe îngrijirea unghiilor? Elements4 îți pune la dispoziție gama Ethos. Tratamentele conțin ingrediente naturale (semințe de fructe, vitaminele C și E, extract de rădăcina de ginseng, ulei de floarea-soarelui și de migdale dulci, ulei de avocado), fiind pline de vitamine și super eficiente în misiunea de a restaura sănătatea și frumusețea unghiei.

manichiura naturala in nuante pastelate

Ești în continuare adepta manichiurii clasice? Ai la dispoziție la Elements4 gama Gemini by Bio Sculpture. Vei beneficia de proprietăți revitalizante, cu agenți puternici de întărire (Hexanal și extracte de plante derivate din Aloe Vera, Lămâie și Ginseng), compoziție doldora de vitamine și proprietăți de activare a keratinei. Totul natural, fără compromisuri!

Nu mai rămâne decât să alegi manichiura cu care vrei să impresionezi în această toamnă, de restul se ocupă Elements4! În funcție de serviciul dorit, programează-te online și bucură-te de experiența unică de a ști că primești îngrijirea pe care o meriți: concentrată pe nevoile tale, într-un spațiu dedicat ție, cu produse Bio care știu că frumusețea înseamnă, în primul rând, sănătate.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Morpheus 8: beneficii și recomandări
Morpheus 8: beneficii și recomandări
Ce spune manichiura ta despre tine?
Incepe quiz
Ce spune manichiura ta despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.