Femeile stilate nu mai poartă tușul negru! Uite tendința HOT care l-a înlocuit!

Alexandra Dragoi

Peisajul de primăvară a reprezentat sursa de inspirație pentru noul trend în materie de makeup. Deși sună destul de ciudat, specialiștii preconizează că în acest sezon eyelinerul clasic va fi detronat, fiind înlocuit de ceva mult mai vesel. 

Dacă ai puțin talent la desen, răbdare și dorință să arăți hot în sezonul cald, nu mai ai nevoie de altceva. Știm că ești nerăbdătoare să vezi ce ne-au pregătit makeup-artiștii și ți-am pregătit în galerie câteva idei pe care să le încerci!

Cat-eye cu flori roșii

Cat-eye cu flori roșii

Pentru acest model care combină florile albe cu cele roșii nu ai nevoie să folosești alte farduri pentru pleoapă. Pentru primăvară este recomandat un look cât mai natural, iar florile sunt un detaliu perfect. Poți să folosești un primer, ca să fii sigură că machiajul rezistă întreaga zi. 

Sursa foto: Instagram

Tuș cu flori colorate

Tuș cu flori colorate

Dacă ești o fire conservatoare sau, pur și simplu, îți place prea mult tușul negru și nu poți să renunți la el, avem o soluție pentru tine: trasează tușul negru, lasă-l să se usuce și desenează flori colorate peste el, spre colțul exterior al ochiului. Truc: folosește un glitter strălucitor pentru pleoape! 

Sursa foto: Instagram

Cat-eye verde cu flori

Cat-eye verde cu flori

Dacă adori să privești un câmp plin de flori colorate, acum ai ocazia să adaptezi priveliștea și într-un makeup la modă. Folosește un tuș verde și pictează flori colorate. Încearcă să te rezumi la două culori pentru flori, ca să nu încarci prea mult machiajul. 

Sursa foto: Instagram

Cat-eye din flori

Cat-eye din flori

Dacă ai puțin talent la desen, renunță la trasarea tușului și realizează un cat-eye doar din flori. Nu renunța dacă nu îți iese din prima, rezultatul final va fi wow! 

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Getty , Instagram

Articolul urmator Beyonce s-a tuns și a dat, astfel, naștere celui mai hot trend în materie de coafuri din 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.