Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Fii o eroină a frumuseţii! Învaţă să aplici gene fir cu fir!

Miercuri, 18.07.2018

Suntem de părere că cea mai importantă investiţie pe care o poţi face este în educaţia ta şi suntem convinse de faptul că eşti perfect capabilă să înveţi orice, atât timp cât îţi doreşti şi depui eforturile necesare în acest sens. Dacă ai un vis, nu mai trebuie să aştepţi o ocazie perfectă pentru a-l pune în aplicare, ci trebuie să fii chiar tu cea care îşi creează oportunităţile. Cu alte cuvinte, să faci azi primul pas pe drumul tău, să dai curs dorinţei care îţi animă sufletul.

Te întrebi de unde atâta înţelepciune atunci când ne raportăm la un aspect considerat frivol al existenţei, precum frumuseţea? Noi suntem de părere că nu e nimic superficial în a dori să te faci plăcută şi că lumina chipului, emanată de suflet, e cea care ne face atrăgătoare în ochii celorlalţi.

În aceste condiţii, nu e de mirare că, dacă vei învăţa cum să aplici gene fir cu fir, poţi deveni o adevărată eroină în ochii prietenelor tale. Află cum poţi fi maestră în accentuarea farmecului privirii în rândurile de mai jos!

Genele fir cu fir, secretul frumuseţii incendiare: cum devii expertă în aplicarea lor

Ochi de căprioară, mari şi umbriţi de gene dese şi catifelate: nu credem că există om care să fie indiferent în faţa farmecului unei femei dotate cu aceste calităţi. În aceste condiţii, nu e de mirare că cea care ştie să aplice precum o maestră genele fir cu fir e o Super Woman, o eroină în ochii prietenelor şi ai clientelor ei.

extensii gene

Ştii cum se spune, că viitorul tău depinde de ceea ce faci azi. Hotărârea pe care o iei acum va fi cea care îşi pune pecetea pe ceea ce va urma, nu planurile pe care le construieşti atât de minuţios, dar pe care eziţi să le duci la îndeplinire. Aşa că, în cazul în care ai fost şi tu fascinată de frumuseţea pe care ţi-am descris-o mai sus, e cazul să te înscrii la cele mai tari cursuri de extensii de gene, oferite la un superpreţ de karinalashmaker.ro.

Maestra care îţi va arăta cum să faci minuni punând în valoare frumuseţea ochilor unei femei este Corina Turcuman, expert în domeniul extensiilor de gene. Pasionată de această ramură a beauty-ului încă din 2004, eroina noastră de azi a fost nevoită să se îndepărteze de acest domeniu din cauza lipsei de oportunităţi de dezvoltare profesională, dar din 2010 s-a reîndreptat către adevărata ei pasiune, urmând cursurile a diverse şcoli din Ucraina, Republica Moldova, Polonia şi Rusia şi perfecţionându-se încontinuu.

Cunoscând eforturile pe care vedeta noastră de azi le-a depus, nu e de mirare că experta în conturarea unei priviri incendiare accentuează importanţa învăţării şi a formării continue. Tocmai de aceea, Corina Turcuman a pus bazele unei adevărate „şcoli”, în care învaţă cursantele secretele acelor gene frumoase, dese şi catifelate.

Cel mai bun curs de aplicare extensii de gene fir cu fir durează două sau trei zile, în funcţie de varianta pe care o alegi tu. Cursul poate fi achiziţionat şi alături de un kit cadou, care îţi va facilita apoi exercitarea meseriei atât de plăcute de a-ţi înfrumuseţa clientele. Acest kit include adeziv, primer, remover, două pensete şi trei cutii de gene, toate aparţinând brandului KARINA LASHMAKER, alături de 25 microbrasuri, 10 mascarabrasuri, o piatră de jad şi o bandă medicală, şi costă 435 de euro alături de cursul de două zile şi 600 de euro alături de cursul de trei zile.

În cazul în care consideri că te poţi descurca singură, fără acest kit cadou, vei plăti 390 de euro pentru două zile de curs şi 555 de euro pentru trei zile. Aceste preţuri sunt ireproşabile, mai ales atunci când vei descoperi cât de complexă şi bine pusă la punct este materia care urmează a fi predată.

Corina Turcuman începe cursul de aplicare a genelor fir cu fir cu o parte introductivă ce conţine informaţii folositoare despre istoria apariţiei extensiilor cu gene, trecând apoi prin tipurile de proceduri şi clasificarea procedurilor pentru gene naturale, cum trebuie să arate zona de lucru şi de ce ai nevoie pentru a asigura sănătatea persoanei care aplică extensiile, precum şi detalii despre anatomia genelor naturale. Partea de teorie a primei zile continuă cu etapele de lucru, metode şi tehnici de aplicare a extensiilor de gene, modelarea privirii cu ajutorul extensiilor de gene, dar şi tot ce trebuie să ştii despre restricţiile şi recomandările generale.

curs gene fir cu fir

În cadrul secţiunii de practică, vei putea învăţa care este poziţia corectă a corpului şi a mâinilor atunci când aplici gene fir cu fir, dar şi cum să alegi modelul de gene în funcţie de forma ochilor. Vei continua cu aplicarea extensiilor pe un model şi vei descoperi tehnicile şi metodele de aplicare a extensiilor.

A doua zi a cursului începe tot cu o parte de teorie, în cadrul căreia afli informaţii preţioase despre întreţinerea extensiilor de gene şi despre îndepărtarea lor, atât în mod manual, cât şi cu remover. În secţiunea de practică, vei ajunge să scoţi extensiile de gene în mod natural şi cu removerul şi vei continua cu studierea modelelor de gene şi alegerea celor mai potrivite în funcţie de forma ochilor, precum şi aplicarea extensiilor pe model.

Ziua a treia, cea pentru care poţi opta în cazul modulelor de curs, începe tot cu teorie: vei trece printr-o recapitulare a tot ceea ce ai studiat şi vei continua cu un test teoretic, pentru a te asigura că toate informaţiile au fost cimentate.

Practica va fi însă cea care te va desăvârşi: înveţi cum să scoţi extensiile de gene în mod natural şi cu ajutorul removerului şi continui cu studierea modelelor de gene şi aplicarea lor. Crede-ne, cu cât vei exersa mai mult, cu atât vei fi mai aproape de perfecţiune.

Te întrebi dacă te potriveşti cursului propus de Corina Turcuman? Noi suntem de părere că, dacă ai ajuns până aici, cu siguranţă vei deveni o persoană cu totul nouă după ce îl vei absolvi. Dar Corina Turcuman îţi aduce şi alte argumente pe care nu le poţi contesta: graţie cursului, îţi vei însuşi baza pentru profesia de tehnician în extensii de gene, îţi vei schimba viitorul şi îţi poţi lansa propria afacere. Oferind 20 de ore din timpul tău, vei descoperi atât secretul celor mai frumoase şi calitative lucrări, dar şi toate trucurile de care ai nevoie pentru ca genele să fie sănătoase şi extrem de rezistente.

Cliente mulţumite, gene superbe, lucioase, dese şi catifelate, precum şi o meserie care va naşte frumuseţe şi va aduce fericire. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să optezi pentru cursul de aplicare a genelor fir cu fir ce o are drept gazdă pe Corina Turcuman.

Accesează şi tu karinalashmaker.ro şi descoperă de ce secretul unei existenţe armonioase este studiul continuu! Ai la dispoziţie şi cursuri de laminare gene şi sprâncene, cursuri de extensii gene în metoda 2D/3D, curs de microblading de sprâncene, extensii de gene cu efect de Hollywood, vopsirea sprâncenelor cu henna spa şi perfecţionarea cursului de extensii de gene urmând metoda clasică. Noi nu îţi recomandăm să alegi, pentru că ştim că e imposibil: urmează-le pe toate şi vezi cum poţi deveni eroina frumuseţii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!