Frumusețe & tehnologie - cele mai noi tratamente pentru acasă

Frumusețe & tehnologie - cele mai noi tratamente pentru acasă

Redactor Divahair.ro

Folosirea cremelor clasice antirid, nu este de ajuns pentru ca pielea feței să rămână mereu fermă, elastică, sănătoasă și chipul să îți radieze. Uneori ai nevoie de un extra ajutor, ca tu să uimești lumea când te întreabă ce vârstă ai. Sempasi a reușit să creeze pentru toate femeile care vor să își mențină frumusețea, dispozitive care combină atât tehnologia de ultima oră, eficacitatea, calitatea superioară, cât și un design modern, minimalist, ca desprins din filmele viitorului.

De ce dispozitivele Sempasi sunt un must-have în trusa ta de beauty

În primul rând, este de menționat cu câtă măiestre sunt construite și ce aspect frumos și interesant au. Sunt produse de top în ceea ce privește dispozitivele de înfrumusețare. Acestea sunt create cu migală, pasiune și profesionalism, pentru ca tu să obții în confortul propriei case rezultate uimitoare de lifting și reducere a ridurilor din zona feței și a gâtului. În plus, dimensiunile dispozitivelor Sempasi le fac ideale pentru a le purta cu tine în călătorii.

femeie care foloseste un dispozitiv Sempasi pentru ten

În al doilea rând, fiind dispozitive de înalte standarde ale calității, aceste gadget-uri de beauty nu trebuie să lipsească din arsenalul niciunei femei. Dispozitivele Sempasi vin într-o gamă variată din care poți alege, fiind produse premium, apreciate și îndrăgite chiar și de vedete.

Fiecare în parte are funcțiile sale și este unic în felul său, exact ca orice femeie. Îngrijirea tenului a căpătat o importanță semnificativă în ultimii ani, având în vedere numeroșii factori ce îi pot influența aspectul. La Sempasi vei găsi cu siguranță dispozitivul care să devină BFF-ul tău. Odată ce începi să îl folosești, rutina ta de beauty va fi complet schimbată și vei obține rezultate uimitoare, profesionale, acasă.

Cum funcționează dispozitivele Sempasi

Sempasi Pavo îți menține zona gâtului impecabilă, diminuând ridurile fine. Funcția de masaj cald deschide porii și accelerează pătrunderea nutrienților în piele. Masajul dispozitivului ajută la prevenirea și diminuarea gușei, încetinește îmbătrânirea, elimină toxinele și eliberează meridianele energetice. Acesta are un design specific, mulându-se perfect pe forma gâtului. Este un dispozitiv extrem de inteligent, cu o terapie care include fascicule luminoase cu ioni, are efect de lifting, iar cele 3 nivele de vibrații aduc beneficii diferite, în funcție de nevoile personale, iar după un minut de folosire vei fi anunțată de un semnal sonor.

Sempasi Sol, aduce curățarea facială la un cu totul alt nivel. Pe lângă culoarea în tendințe și design-ul modern, aspectul nu este tot ce contează la el. Curățarea tenului cu ajutorul mâinilor nu se poate compara cu utilizarea acestui dispozitiv de infrumusetare.

Acesta curăță în profunzime, de 6 ori mai bine. Stimulează circulația sângelui la nivelul pielii, reduce cu succes ridurile și vine însoțit de 3 capete diferite potrivite pentru orice tip de ten. Cele 4 programe de funcționare se pot folosi în rutina de beauty pentru curățare, curățare în profunzime și masaje cu pulsații în combinație cu acestea, fiecare venind cu de diferite intensități.

Sempasi Virgo, un dispozitiv 6 în 1, este potrivit pentru orice zonă, pliindu-se perfect pe fiecare contur și curbură. Încetinește îmbătrânirea, redă luminozitatea ochilor, reduce ridurile și stimulează circulația. Și acesta vine însoțit de funcția de masaj cald, ajungând până la o temperatura maximă de 45 de grade Celsius. Dispune de două module, cel de masaj cald și cel de revigorare, iar efectele de lifting se vor vedea negreșit.

Sempasi Deus, este perfect pentru femeile care țin la aspectul lor fizic. Redă fermitatea pielii, elimină eficient toxinele corpului, reducând aspectul celulitei în același timp. Este ideal pentru femeile care au nesiguranță în privința bustului, redând fermitatea, aducând un efect de lifting vizibil.

Descoperă toate aceste calități ale dispozitivelor Sempasi și multe altele, accesând site-ul lor oficial.

Articolul urmator
Greșelile de machiaj ale femeilor de peste 50 de ani care le îmbătrânesc, conform specialiștilor
Greșelile de machiaj ale femeilor de peste 50 de ani care le îmbătrânesc, conform specialiștilor
Test de frumusete: ce tip de frumusete ai
Incepe quiz
Test de frumusete: ce tip de frumusete ai

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.