Gama completă de tratament pentru păr și scalp! Oprește căderea părului și activează regenerarea si creșterea lui

Gama completă de tratament pentru păr și scalp! Oprește căderea părului și activează regenerarea si creșterea lui

Redactor Andreea Baluteanu

Căderea părului, deși rareori motiv de îngrijorare medicală, se numără printre cei mai perturbatori factori din punct de vedere psihologic. Simpla idee de a pierde fire prețioase într-un procent alarmant ne provoacă o strângere de inimă, dar ce faci atunci când căderea părului e un fenomen generalizat?

Fie că suferi de dereglări hormonale, de afecțiuni precum alopecia androgenică, telogen effluvium, alopecia areata sau alopecia difuză ori ai moștenit pe cale genetică problemele de cădere a părului, avem pentru tine soluția salvatoare. Îți prezentăm mai jos gama completă de tratamente pentru păr și scalp care poate face minuni! Iată despre ce e vorba!

Ți-e dor de părul tău de odinioară? THYMUSKIN îți sare în ajutor

Nu mai plânge de dorul șuvițelor pierdute, deoarece avem pentru tine cea mai bună soluție de stopare a căderii părului, de regenerare și de accelerare a creșterii sale. Este vorba despre gama THYMUSKIN, cu o experiență de peste 30 de ani în tratarea căderii părului inclusiv din cauze medicale.

thymuskin

Lider pe piața din domeniu, THYMUSKIN are la bază ingredientul patentat GKL-02, care imită extractele naturale de timus, de unde și denumirea gamei. Acesta realizează un efect imunologic asupra căderii firelor de păr, iar tu vei fi mai mult decât impresionată de realizare: păr mai puternic și mai sănătos, fortifiat de la rădăcină până la vârfuri.

Există trei game THYMUSKIN, fiecare dintre ele disponibilă la noi și dedicată unor diferite forme de cădere a părului. Iată despre ce e vorba!

Începem cu THYMUSKIN Classic, linia dedicată căderii părului cauzată, în primul rând, de factorii agresivi: vopsirea sau decolorarea, utilizarea intensivă a aparatelor de coafat, expunerea prelungită la soare, unele diete sau tratamente medicamentoase ori chimioterapia blândă. Dar produsele pe care ți le vom prezenta mai jos reprezintă un tratament de excepție și împotriva căderii părului cauzată de alopecia ereditară sau de unii factori hormonali.

Iată pe ce vei miza!

Șamponul-tratament THYMUSKIN Classic este eficient în toate etapele de cădere a părului, minunat atât pentru tine, dar și pentru iubitul tău. De asemenea, produsul stimulează regenerarea cuticulei și nu prezintă efecte secundare chiar și atunci când este utilizat pe termen lung. Produsul este disponibil la flacon de 100 și 200 de ml.

Asociază acest șampon cu Serul tratament pentru căderea părului și regenerare THYMUSKIN Classic. Produsul accelerează creșterea și regenerarea și se masează pe scalp după utilizarea șamponului din aceeași gamă. Serul poate fi achiziționat în varianta de 100 și de 200 de ml. Alte oferte pot fi găsite pe pagina dedicată gamei THYMUSKIN Classic.

Continuăm cu THYMUSKIN Med, care este dedicată unor cazuri mai sensibile de cădere a părului. Astfel, având la bază o concentrație superioară de GKL-02, cu 25% mai ridicată, THYMUSKIN Med conține produse folosite atunci când suferi de o cădere moderată sau susținută a părului. De asemenea, gama reușește să stimuleze creșterea și în cazurile de alopecie areata sau difuză.

Ce mai e de remarcat? THYMUSKIN Med poate reuși performanța de a reactiva foliculii de păr care sunt inactivi de mai mult de 3 ani. Îți vine sau nu să crezi, chiar deasupra zonelor cu chelie poate răsări din nou o podoabă capilară deasă și sănătoasă.

produse thymustkin

THYMUSKIN Med include Șamponul-tratament pentru păr în varianta de 100 și de 200 de ml și Serul tratament în aceleași concentrații. Poți de asemenea achiziționa seturile corespunzătoare de șampon și tratament la 100 și la 200 de ml.

Încheiem șirul de soluții nemaivăzute contra căderii părului cu gama THYMUSKIN Forte. De data aceasta, vorbim despre produsele care includ cea mai mare concentrație din ingredientul brevetat GLK-02, +100%.

THYMUSKIN Forte te poate ajuta în cazurile de cădere a părului extreme, masive, în care nu credeai să mai existe vreodată o soluție disponibilă. De asemenea, produsele pot avea efecte remarcabile și atunci când suferi de alopecie indusă de chimioterapia severă, caz în care poți folosi gama și ca o terapie suport. THYMUSKIN Forte curăță eficient scalpul și firul de păr, reduce căderea, stimulează creșterea și regenerează: noi nu simțim că i-am mai putea cere ceva.

Precum în cazul celorlalte două game, și THYMUSKIN Forte include Șampon tratament pentru cădere masivă a părului, în concentrații de 100 și de 200 de ml. Gama este completată de Serul tratament pentru cădere masivă și regenerare și de oferte speciale: pachetele cu șampon și ser la 100 și 200 de ml, la prețuri mai mult decât atractive.

Acum, căderea părului nu mai este acel coșmar căruia nu îi mai întrevedeai nicio rezolvare. Ține cont de recomandările noastre și include produsele din gamele THYMUSKIN Classic, Med sau Forte, iar alopecia va fi o amintire. Dă o șansă podoabei capilare de a se revitaliza și bucură-te din nou de acel păr de zeiță, cu atât mai frumos acum, când nu mai credeai că este posibil să îl întâlnești.

 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.