Ghid complet de îngrijire și protecție pentru sezonul rece. Cum alegem săpunul iarna

Ghid complet de îngrijire și protecție pentru sezonul rece. Cum alegem săpunul iarna

Redactor Andreea Baluteanu

Ca să fim oneste, atunci când pornim la cumpărături de produse de îngrijire, săpunul ocupă un modest ultim loc în preocupările noastre. Ce poate fi atât de special la un săpun, ne întrebam, mai ales atunci când îl compari cu o cremă de față cu textură înnebunitoare sau cu o loțiune de corp exotic parfumată?

Dar mâinile noastre uscate și atacul bacteriilor sunt doar două consecințe ale utilizării unui săpun de mâini neconform. Pandemia actuală ne-a învățat, dacă mai era cazul, că trebuie să acordăm atenție modului în care ne spălăm pe mâini și produselor folosite. Tocmai de aceea, azi îți povestim cum alegem noi săpunul iarna și îți vorbim despre brandul nostru preferat!

fata care se spala pe maini in chiuveta

Sense Cosmetics: inspirat de natură, pornit să schimbe lumea

Dacă îți faci măcar o parte din vacanțe în România, este destul de probabil să fi auzit până acum de produsele Sense Cosmetics. Noi eram teribil de încântate de ele și cu siguranță le datoram măcar o parte din experiența fabuloasă a călătoriilor noastre! Brandul lider pe piața de cosmetice hoteliere, cu o cotă de piață de peste 40%, s-a dedicat în ultimii doi ani și producției de produse de retail. Ceea ce înseamnă că acum nu mai e cazul să ții cu dinții de ultimele bucăți de săpun luate acasă de la hotelul tău preferat, le poți achiziționa și la tine în oraș!

De ce ne place atât de mult Sense? Datorită asocierii principiilor sustenabilității cu ingrediente naturale și calitate superioară, care îți face viața de zi cu zi la fel de plăcută ca cea din concediu, măcar dintr-un punct de vedere.

logo sense

Pornind de la conceptul „micile detalii pot să schimbe lumea”, gama Sense a vândut până acum mai bine de 35 de milioane de unități, un număr cu care puțini producători se pot lăuda. Având ca valori autenticitatea, excepționalitatea, inovația și implicarea, brandul afirmă că la baza cosmeticelor sale stă respectul pentru oameni și natură.

Tocmai de aceea, produsele Sense conțin un uluitor procent de 99,3% ingrediente naturale, dintre care 95% sunt provenite din surse vegetale, regenerabile. Nu numai că această compoziție îți face bine în mod direct, dar protejează și mediul înconjurător și asigură, cu un efect de tip bumerang, și calitatea vieții tale ulterioare, ținând cont că majoritatea substanțelor chimice care ajung în canalele de scurgere nu sunt filtrate în mod corespunzător în stațiile de epurare.

Ce ne mai place? Că ambalajele Sense rețin aceeași grijă pentru mediu. Planeta și consumatorii sunt protejate cu ambalajele BioPet, cu un impact redus asupra mediului. De asemenea, producătorii au renunțat la etichete, înlocuindu-le cu imprimarea cu o vopsea comestibilă, non-toxică, folosită și la fabricarea jucăriilor pentru copii.

Nu în ultimul rând, cosmeticele Sense sunt și avantajoase. Cantitatea de 330 de ml și formula consistentă îți asigură nu mai puțin de 178 de spălări. Dacă nu ne crezi, ia în calcul că aceste cosmetice au dat randament maxim în hoteluri, ai căror manageri știu prea bine ce înseamnă economie, profit și sustenabilitate, combinate cu satisfacția clienților.

Firește că nu lipsesc nici certificările: Sense a obținut certificare GMP (Bune practici de fabricație), CPNP (Portalul de notificare a produselor cosmetice), aviz de la Ministerul Sănătății, dar și elogii pentru sistemul de reciclare, pentru folosirea energiilor regenerabile, certificare FSC (respect față de cele mai înalte standarde sociale și de mediu) și distincție ECO LABEL (etichetă de excelență ecologică).

Cum îți alegi săpunul de mâini? De ce criterii să ții cont

Poate că ești genul de persoană care preferă o abordare practică și vrei să știi, pur și simplu, de ce să ții cont atunci când alegi un produs de gen. Îți spunem care sunt factorii ce ne motivează nouă decizia!

Compoziția

Oricât de eficient ar fi un produs, dacă ne îngrozim atunci când aruncăm un ochi pe lista de ingrediente, afecțiunea scade dramatic. Provocările la care a fost supus mediul și lupta contra schimbărilor climatice au intensificat această preocupare, așa că acum investigăm cu vigilență formula cosmeticelor pe care le alegem.

Tocmai de aceea suntem mai mult decât mulțumite de săpunul-gel lichid Sense Catifelant. Are peste 99,3% ingrediente naturale, printre care se numără și vitamina E, ce întărește bariera de protecție a pielii, și glicerina, pentru un plus de hidratare. Compoziția se remarcă și datorită bromptidelor, un ingredient natural fabricat din plante ce oferă performanțe ridicate. Nu ai nevoie decât de o singură apăsare de pompiță pentru ca pielea să rămână catifelată și atât de curată.

Săpunul-gel lichid Sense catifelant

Parfum

E evident că, atunci când ne spălăm pe mâini, tânjim și după un răsfăț olfactiv, nu numai senzorial. Aroma săpunurilor Sense este proaspătă și atât de plăcută, menținându-se și după ce te-ai uscat pe mâini. O picătură de parfum intens: doar atât conțin produsele Sense.

Curățare

Principala menire a unui săpun de mâini este să curețe cu dedicație. Tocmai de aceea mizăm cu încredere în perioadele mai problematice, așa cum este iarna, paradisul virusurilor, pe săpunul gel lichid Sense Protector cu acid lactic. Acest produs a fost testat bactericid și ajută la reglarea acidității, înmuind cheratina din piele și îmbunătățind capacitatea acesteia de a reține umezeala.

Săpunul gel lichid Sense cu acid lactic

Vrei să plusezi pentru că, așa cum e natural, te temi de boli și de infecții acum? Alege Gelul dezinfectant pentru mâini Sense Emergency. Produsul are activitate bactericidă, fungicidă și virucidă și se utilizează ca atare, dozând 3 ml în palme și frecându-se mâinile până la absorbția completă. Nu ai nevoie de clătire, iar acțiunea rapidă este datorată substanțelor protectoare și hidratante ce asigură echilibrul lipidic al pielii, prevenind apariția zonelor uscate și crăpate.

Gelul dezinfectant pentru mâini Sense Emergency

Hidratare

După ce te speli pe mâini pielea „scârțâie” de curățenie? Nu e neapărat cea mai bună dovadă a eficienței unui produs. Nu ne mai dorim doar formule care să curețe, ci să și hidrateze, iar produsele Sense dau randament maxim din acest punct de vedere.

Dacă pielea ta simte nevoia unei îngrijiri suplimentare, așterne pe piele imediat ce te-ai uscat cu prosopul un strat din Crema de mâini reparatoare. Produsul conține extracte de Black Quinoa, extra-hidratante și minunate pentru refacerea pielii agresate. Crema lasă mâinile catifelate, torcând de mulțumire și recunoștință pentru grija pe care le-o porți.

Crema de mâini reparatoare

Unde poți găsi super produsele de la Sense? În câteva dintre magazinele tale preferate: MaxiFarma, Penny, OMV, Kaufland sau elefant.ro. Descoperă gama de îngrijire ideală pentru frumusețea și sănătatea ta, dar și pentru misiunea de a salva lumea. Schimbări mici, efecte mari!

 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Totul despre bakuchiol: beneficii și mod de utilizare
Totul despre bakuchiol: beneficii și mod de utilizare
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!
Incepe quiz
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.