HYDRA...CEUTICALS! - Soluția Imbatabilă de Revitalizare a tenului

HYDRA...CEUTICALS!  - Soluția Imbatabilă de Revitalizare a tenului

Redactor Divahair.ro

A fost vară, deci au fost vacanțe, soare, mare, ieșiri în natură sau nopți de petrecere! Un timp și anotimp pline, care ne ridică însă mici provocări legate de menținerea unui ten curat și hidratat.

Vrem să avem un ten cu aspect proaspăt și luminos? Trebuie să ne asigurăm că începem toamna cu un program complet de curățare profundă, exfoliere, hidratare și nutriție corespunzătoare.

banner

Razele UV de care nu ne-am putut feri degradează pielea, diminuându-i puțin câte puțin capacitatea de a se regenera. Bariera lipidică naturală a tenului este responsabilă pentru reținerea apei în celule, iar când este compromisă apar adesea probleme de deshidratare tegumentară. Petele pigmentare care pot apărea după expunerea excesivă la soare sunt inestetice și trebuie tratate.

Din fericire, cu ajutorul terapiilor non-invazive avansate, eficiente și sigure, hidratarea și aspectul sănătos pot fi restabilite!

Pentru un ten care arată prospăt, profund hidratat, cu tonus și textură plăcute, specialiștii ALTO Studio Bucuresti îți recomandă tandemul terapiilor complementare Hydrafacial și Intraceuticals. Bazate pe tehnologii patentate și inovatoare, acestea au efecte cumulative și care se potențează reciproc atunci când sunt efectuate succesiv.

HYDRAfacial

Tenul este cartea ta de vizită, așa că îți dorești să ai o piele frumoasă, al cărei aspect depinde de trei factori principali: hidratare, hrănire, colagen. Atunci când oricare din aceste elemente lipsește, tegumentul tinde să capete un aspect uscat, tonusul și elasticitatea acestuia scăzând semnificativ.

tratament facial

Hydrafacial a dezvoltat o tehnologie patentată pentru a curăța profund pielea fără să o lezeze, infuzând în același timp ingrediente active în epidermă și, prin osmoză, până în derm. Datorită acestui fapt, dar și prin protocoale personalizate pentru o gamă largă de probleme ale tenului, de la linii fine, acnee, pete pigmentare, puncte negre și deshidratare avansată, Hydrafacial este tratamentul pentru starea de bine a tenului tău. Vizionează acum o terapie completa.

Terapia va începe întotdeauna cu o demachiere atentă, completă, care să îndepărteze orice urmă de machiaj, urmată de un drenaj ușor cu vacuum, care reactivează sistemul limfatic. Exfolierea mecanică permite îndepărtarea impurităților și a celulelor moarte într-o manieră non-invazivă, în mediul umed, cu un aplicator special de unică folosință. Peeling-ul chimic se personalizează în funcție de ten și de anotimp, căutând echilibrul optim între eficient și ne-agresiv. Acesta pregătește tenul pentru următoarea etapă, cea de extracție, în care cu ajutorul vacuumului se curăță porii și se hidratează intens pielea. Acestea sunt etapele obligatorii ale unui tratament original Hydrafacial de bază, eficient, fără disconfort pe care îl completăm acum cu...

intraCEUTICALS

Aceasta este tehnologia non-invazivă cea mai eficientă de administrare cu ajutorul unui aerograf a acidului hialuronic liber, sub formă de nano-particule deshidratate, profund în derm, prin fenomenul de osmoză.

Intraceuticals

Intraceuticals folosește stratificarea hialuronică pentru a asigura hidratarea eficientă și de durată a tenului și utilizează oxigenul hiperbaric ca agent de livrare a substanțelor active. Cocktailul adaptat tipului de ten și problematicii curente, pe baza de acid hialuronic completat cu vitamine și antioxidanți are efect instantaneu de hidratare, rejuvenare, estompare riduri și este soluția ideală pentru a revitaliza tenul expus razelui soarelui în timpul verii.

Terapia facială Intraceuticals se personalizează pentru a corecta eficient, din interior, și inconveniențe specifice precum petele pigmentare, acneea, cearcăne și pungi perioculare, pori măriți, lipsa tonusului, iregularități de textură. Există trei game de produse și patru boostere care completează diferit acțiunea acidului hialuronic, laitmotivul Intraceuticals, garantând rezultate pe aproape orice tip de ten și zonă problematică. Un tratament complet presupune o serie de 4 sau 6 terapii, eventual alternate ca substanțe active, pentru a atinge un nivel de hidratare și corecție mulțumitor. Însă rezultate spectaculoase se văd și după prima ședință!

Terapia completă presupune și aplicarea unui gel hidratant cu molecule mici de acid hialuronic care pătrund în epiderm și mențin hidratarea reținând moleculele de apă pe care macromoleculele de acid hialuronic din crema de sigilare - ultimul pas - le captează din mediul ambiant.

Acest protocol complet este inovația Intraceuticals și asigură rezultatele care se văd și se simt: o piele mai suplă, elastică, proaspătă, revolumizată și reîntinerită!

Soluția completă de menținere a rezultatelor propune și o rutină de îngrijire zilnică marca Intraceuticals, care include demachiant, ser activ, gel hidratant și cremă de sigilare.

HYDRA...CEUTICALS este soluția eficientă pentru că doar un ten exfoliat și curat este pregătit real să primească nutrienții pe care produsele profesionale și cosmetice îi livrează. Este o propunere marca ALTO Studio, nedureroasă, non-invazivă, fără timp de recuperare, cu rezultate extraordinare care sunt cumulative și pot fi menținute în timp!

Articolul urmator
Mănușile exfoliante: ce sunt și cum îți ajută pielea
Mănușile exfoliante: ce sunt și cum îți ajută pielea
Cat de cocalar este iubitul tau?
Incepe quiz
Cat de cocalar este iubitul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.