Afla totul despre infrumusetarea buzelor cu substante injectabile resorbabile

Redactor Divahair.ro

Buzele sunt principala trasatura a chipului, atragandu-ne privirea ori de cate ori zambim si interactionam cu oamenii din jur. Sunt de asemenea o marca a senzualitatii si feminitatii. Fie ca alegem rujul sau suntem adeptele stilului natural, buzele trebuie sa fie pline, hidratate si neincadrate de riduri inestetice.

Dr. Ioana Popescu- Medic Specialist Dermatologie
ProEstetica Medical Sp

Cum obtinem acest lucru? - foarte simplu, utilizand substante naturale pentru corectare si umplere, pe baza de acid hialuronic.

Interventia de infrumusetare a buzelor prin injectarea de acid hialuronic nu este o procedura complicata, sau grevata de riscuri, insa, este foarte important ca pacienta sa cunoasca toate etapele tratamentului, rezultatele si durata efectului, pentru a alege impreuna cu medicul varianta cea mai potrivita. Facand parte din categoria fillerelor (substante de umplere) resorbabile, acidul hialuronic este o substanta identic naturala. El se gaseste in mod obisnuit in piele, conferindu-i acesteia volum si hidratare.

  Ca urmare, organismul nu il percepe ca pe un corp strain, si astfel un apar reactii alergice.

In ceea ce priveste buzele, odata cu procesul de imbatranire, cantitatea de acid hialuronic, din structura lor si a pielii in general, scade. Se modifica astfel gradul de hidratare, diminua volumul, apar binecunoscutele riduri verticale deasupra buzei superioare, atat de inestetice.

Pentru corectarea acestor modificari "fiziologice" este foarte potrivita utilizarea acidului hialuronic in vederea hidratarii,pentru refacerea volumului pierdut, sau chiar pentru obtinerea unui volum suplimentar, daca ne dorim buze mai senzuale

Deoarece este vorba despre o zona sensibila, interventia se desfasoara sub anestezie locala, prin infiltratii la nivelul regiunii tratate, sau cu crema, astfel incat procedura sa nu fie neplacuta.

Dupa efectuarea tratamentului, poate persista cateva zile un usor edem local si eventual (dar un intotdeauna) mici echimoze (vanatai), in functie de volumul substantei injectate si de raspunsul individual.

In cazul acidului hialuronic, efectul nu este permanent, substanta se resoarbe lent, fiind metabolizata de organism intr-un interval de timp variabil de la pacient la pacient (acest interval depinde de foarte multi factori- de cantitatea de substanta injectata, de localizarea ei, de gradul de mobilitate al zonei etc.).

Un avantaj important este ca rezultatul sedintei initiale poate fi oricand retusat, daca este cazul, in functie de dorinta pacientului, astfel ca teama de asimetrie sau mici neregularitati care insoteste frecvent acest tip de interventie, nu-si are rostul.

Va asteptam pentru Promotia Speciala a lunii Februarie 2011: Valentine's Kiss - 990 lei  pentru tratamentul de infrumusetare a buzelor (hidratare/volum/contur).

 

Contact:

ProEstetica Medical - etaj 4
Str. TUDOR STEFAN 38-40, sector1
Bucuresti
TEL: 021/2305920
0731120142
www.proestetica-spa.ro
office @ proestetica-spa.ro
Articolul urmator Nou in Romania! Sinclair Pharma – Produse Injectabile pentru Estetica Faciala si Corporala

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.