Nu Skin

Epilarea cu pastă de zahăr îndepărtează părul inestetic aproape fără durere

Eugenia Dinescu, redactor

Poate că epilarea cu zahăr (sugaring) este o adiţie recentă în lexiconul frumuseţii, însă tehnica nu este nicidecum nouă: în lumea arabă, epilarea cu zahăr are o tradiţie milenară şi poartă numele de halawa, însă nu va trebui să petreci ore întregi în bucătărie perfecţionându-ţi mixul perfect. Salonul 1Dream Beauty Studio îţi pune la dispoziţie produsele de care ai nevoie pentru a obţine pielea fină la care visezi, dar şi profesionişti care vor transforma experienţa epilării într-un moment de răsfăţ.

Descoperă beneficiile epilării cu pastă de zahăr pentru piele şi pregăteşte-te pentru o revoluţie în modul în care alegi să scapi de părul nedorit de pe corp!

 

Glucoză, fructoză din suc de lămâie şi apă: ingredientele pentru sugaring nici nu ar putea fi mai simple, însă ele contribuie la menţinerea nivelului de hidratare a pielii în timpul epilării şi nu prezintă contraindicaţii, astfel încât poţi fi sigură că va fi bine tolerat chiar şi de pielea sensibilă.

Epilarea cu zahăr se realizează într-un mod asemănător epilării cu ceară caldă, deoarece firele sunt smulse din rădăcina şi te poţi bucura de un interval de 3-4 săptămâni de piele fină, însă comparaţiile se opresc aici. Pasta de zahăr aderă doar la firele de păr şi celulele moarte, nu şi la piele, aşa că procedeul nu îţi va provoca un nivel de disconfort la fel de ridicat precum metodele clasice de epilare. În cazul în care ai o piele sensibilă sau uscată, sugaring te ajută să scapi de senzaţia neplăcută  de „piele care ţine”, pe care o poţi  experimenta uneori în cazul epilării repetate ale aceleiaşi zone. Epilarea cu zahăr este o metodă non-invazivă pentru îndepărtarea părului nedorit şi acţionează simultan ca un peeling superficial al corpului, aşa că te vei putea bucura din plin de o piele moale şi catifelată, fără iritaţii!

Însă cel mai tentant aspect care te va determina să „te converteşti” la epilarea cu zahăr este reducerea semnificativă a firelor crescute sub piele. Spre deosebire de metodele clasice de epilare, în care ceara se aplică în sensul creşterii firelor de păr şi se îndepărtează în sens opus, sugaring implică tehnica opusă: pasta se aplică în sens invers creşterii firelor de păr, învăluind chiar şi firele scurte, şi este îndepărtată în sensul creşterii lor. Deoarece firele de păr sunt extrase în aceeaşi direcţie, epilarea cu zahăr reduce semnificativ riscul firelor crescute sub piele, care pot provoca inflamaţii şi infecţii subcutanate.

Trebuie să ştii însă că zonele mai reci şi cele mai calde ale corpului vor influenţa consistenţa pastei, aşa că apelează la serviciile unui profesionist pentru a obţine rezultatele optime. Pasta de zahăr nu lasă reziduuri şi nici senzaţia de piele lipicioasă, însă este nevoie să întinzi pielea în timpul aplicării şi îndepărtării pastei, pentru a asigura o aderenţă optimă.

Desi zonele dificile se dovedesc o adevărată provocare pentru cele mai multe dintre noi, acesta nu trebuie să fie şi cazul tău, deoarece salonul 1Dream Beauty Studio îţi pune la dispoziţie cei mai buni profesionişti în metoda epilării cu zahăr!

Poţi avea încredere în Vita Costenciuc, cosmeticiana specializată în sugaring a salonului, ale cărei merite au fost recunoscute și la competiții de profil: „Mi-am încercat puterile în arta epilării la primul Campionat de epilare din Republica Moldova, unde am ocupat locul 1 la categoria ”Junior body and Bikini design”. 

Am participat şi la al doilea campionat în arta masajului, unde am ocupat locul 1 la categoria Body-cosmetology. În prezent, sunt pur şi simplu îndrăgostită de metodă epilării prin sugaring”, ne-a spus ea.

Dacă până acum ai considerat zahărul un inamic al frumuseţii, cu siguranţă nu ai descoperit încă beneficiile sale pentru piele! Convinge-te şi tu de avantajele epilării cu zahăr accesând website-ul 1Dream Beauty Studio şi fixând chiar acum o programare!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!