Puterea strugurilor pentru o hidratare intensă

Luni, 16.05.2016
de Bianca Geica

“Prin colecţia de texturi aparţinând gamei Vinosource bogată în apă de struguri am dorit să redăm sentimentul plăcut pe care îl simţim în momentul în care gustăm un bob de strugure plin de apă şi dulceaţă. Pentru un plus de delectare, am optat pentru o paleta de nuanţe roz, paleta ce pune amprenta asupra noii gamei şi asupra Apei de Struguri. Va invităm să va bucuraţi de viaţă că şi când totul s-ar rezumă la acel strugure senzaţional de gustos.” Mathilde Thomas.

Este nevoie doar de iubire şi de... Apă de Struguri.

La această afirmaţie se rezumă viaţa femeii contemporane, tinere şi moderne. Aceasta se bazează pe instinct, având un spirit liber care o poate duce în orice direcţie neaşteptată. Noţiunea ei de frumuseţe se identifică cu prospeţimea şi spontaneitatea. Ea vrea să râdă şi să îmbrăţişeze viaţă împreună cu prietenii ei. Are nevoie de produse delicate, naturale care să-i stimuleze senzaţiile şi emoţiile.

 

 

Cu o concentraţie ridicată de apă de struguri organică, Vinosource Crema Hidratantă Sorbet se transformă în apă la contactul cu pielea, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten, chiar şi pentru cele mai sensibile. Imediat după aplicare pielea radiază de sănătate şi prospeţime, iar confortul este absolut.


Vinosource
Crema Hidratantă Sorbet

 

Caudalie Vinosource Ser hidratare SOS este ideal pentru pielea deshidratată. Conţine apă de struguri organică care hidratează tenul, polifenoli din seminţe de struguri cu efect antioxidant şi acid hialuronic.

 

Caudalie Vinosource SOS Ser hidratare pentru ochi este potrivit pentru ochii sensibili. Conţine apă de struguri organică, acid hialuronic, polifenoli din seminţe de struguri şi ceai alb care ajută la activarea microcirculatiei. Pielea devine mai hidratata cu până la 55% după numai o ora de la aplicarea serului.


Caudalie Vinosource
Ser hidratare SOS

Caudalie Vinosource fluid hidratant matifiant ideal pentru tenul mixt conţine ceai verde cu rol de reglare a sebumului.

Vinosource crema regenerantă hidratantă conţine ulei din seminţe de struguri şi glicerină cu rol nutritiv, polifenoli din seminţe de struguri cu acţiune antioxidantă, portocală dulce şi lemn de santal pentru o senzaţie de prospeţime.

 

Caudalie Vinosource fluid hidratant matifiant

Vinosource crema regenerantă hidratantă

Produsele Caudalie sunt disponibile în Farmaciile HelpNet.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!