Îngrijirea tenului în sezonul rece

Îngrijirea tenului în sezonul rece

Andreea Constantin

În sezonul rece cele mai expuse părți, la frig, ale corpului sunt mâinile și fața. Dacă cu o cremă hidratantă poți aduce un beneficiu mâinilor, nu același lucru este valabil și pentru ten. Acesta are nevoie de o îngrijire specifică, compatibilă cu necesitățile sale.

Hidratarea tenului trebuie să se realizeze tot timpului anului, dar cu precădere în sezonul rece deoarece din cauza frigului pielea se usucă. Umiditatea scazută este principalul inamic al pielii, iar aerul rece devine un factor agresiv pentru ten.

Din fericire, în ajutorul tău vine un tratament facial revoluționar numit Préime DermaFacial care îți poate oferi o varietate de tratamente pentru un ten sănătos.

Ce este Préime DermaFacial?

Așa cum îi sugerează și numele este o procedură facială ce te ajută în lupta cu pielea deshidratată. Datorită tehnologiilor revoluționare prezintă multiple beneficii pentru ten, cum ar fi: curățare în profunzime, exfoliere delicată, rejuvenare, tonifiere, hrănire și hidratare.

Pentru o îngrijire corespunzătoare a pielii feței pe timpul iernii trebuie să beneficiezi de protocoale corecte de tratament, care pot fi livrate doar cu echipamente de încredere din domeniul frumuseții.

Cu o experiență în domeniul estetic de peste 18 ani, cercetătorii Préime DermaFacial au dezvoltat aceasta platformă de management al pielii pentru a oferi tratamente 100 % personalizate, non-invazive și fără timp de recuperare.

Datorită celor 5 tehnologii cuprinse într-un singur sistem, terapeuții din domeniul esteticii faciale îți pot oferi terapii de ultimă generație, cu rezultate evidente și spectaculoase.

Préime DermaFacial reprezintă cel mai înalt standard tehnologic prin cele 5 moduri unice de tratament: AquaB, VibroX, MicroT, Collagen+ și UltraB. Aceste moduri se pot utiliza în terapii de sine stătătoare sau combinate.

AquaB folosește vacuumul spiralat și soluțiile patentate Préime DermaCeuticals pentru o curățare în profunzime și o hidratare corespunzătoare.

VibroX prin tehnologia inovatoare de microdermabraziune CO2 împreună cu vibrația și lumina ledului roșu tonifiază pielea. Capsulele cu efect de Bohr revitalizează tenul.

MicroT folosește microcurent bipolar de 400 Hz pentru a stimula mușchii faciali și pentru a reduce în mod vizibil laxitatea cutanată. Astfel, conturul facial este evidențiat.

Collagen+ utilizează puterea radiofrecvenței duale bipolare de 1 MHz pentru a încălzi țesutul uniform, la o temperatură cuprinsă între 39 – 42°C. Prin această terapie vei obține o stimulare naturală a colagenului și a elastinei. Tenul devine ferm și întinerit.

Tehnologia cu ultrasunete de 1 MHz numită UltraB ajută la absorbția transdermică a produselor profesionale Préime DermaCeuticals.

Prin combinarea celor 5 tehnologii, tratamentul complex de estetică facială îți oferă:

  • Hidratare
  • Curățare
  • Rejuvenare facială
  • Catifelare
  • Diminuare riduri și linii fine
  • Strălucire

Salon Sorina din Caransebeș, te așteaptă pentru a-ți oferi tratamentul complex Préime DermaFacial.

Practicianul Salonului Sorina beneficiază constant de traininguri de specialitate pentru a îți livra cele mai bune terapii faciale. Cu ajutorul platformei profesionale Préime DermaFacial toate aspectele negative ale tenului tău vor fi eliminate, chiar și senzația de disconfort la atingerea feței din cauza pielii aspre și terne.

Préime DermaFacial este alegerea numărul 1 când vorbim de tratamente de estetică facială care se pot realiza chiar și înainte de evenimentele importante din viața ta deoarece nu necesită timp de recuperare. Pielea va căpăta un aspect rejuvenat încă de la prima ședință de tratament.

Terapeutul Salonului Sorina îți va identifica necesitățile tenului tău și îți va oferi un tratament personalizat, ajustabil în fiecare pas al acestuia pentru a putea să îți livreze cele mai spectaculoase rezultate.

De asemenea, frecvența cu care trebuie să urmezi acest tip de tratament va fi stabilită de comun acord cu terapeutul, pentru un tratament eficient și pentru o experiență reconfortantă.

O singură vizită la Salon Sorina te va convinge că Préime DermaFacial este cea mai bună opțiune de tratament pentru a avea o piele sănătoasă indiferent de anotimp.

Articolul urmator
3 tratamente faciale pe care le poți face acasă
3 tratamente faciale pe care le poți face acasă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.