Cel mai bizar trend al momentului în beauty: vopsirea părului cu Nutella!

Cel mai bizar trend al momentului în beauty: vopsirea părului cu Nutella!

Redactor Andreea Baluteanu

Trebuie să recunoaştem că, deşi iubim la nebunie produsele cosmetice, momentele în care makeup artiştii sau bloggeriţele de beauty descoperă o nouă utilizare fascinantă a unui aliment din bucătăria noastră ne aprind curiozitatea. Privim cu încântarea unui prichindel care descoperă lumea cum ingrediente ale meniului nostru devin produse de makeup sau măşti de frumuseţe.

De data aceasta, noul trend în frumuseţe ne-a lăsat cu gura căscată! Dacă răspunsul tău la orice problemă este „un pic de ciocolată, vă rog”, atunci cea mai bizară tendinţă a momentului în beauty te va cuceri de îndată!

Cel mai bizar trend în beauty: păr în nuanţe de caramel cu Nutella!

Poate că tonurile la modă în 2017 sunt blondul alb sau roşcatul ardent, dar nimeni, niciodată, nu va putea rezista tentaţiei unui şaten delicios, purtat în plete care curg seducător pe umeri. De la vedetele de la Hollywood până la devoratoarele de frumuseţe, tonurile de caramel vor face furori, indiferent de trenduri!

Iată însă că un hairstylist este pe cale să revoluţioneze industria de beauty cu o abordare mult mai practică a denumirii de şaten ciocolatiu sau caramel. Dacă tot singularizăm aceste culori de păr cu porecle atât de delicioase, de ce nu le-am pune în practică în acelaşi mod?

 

A photo posted by Abed (@abedallahitani) on

Este întrebarea pe care şi-a pus-o şi proprietarul salonului Abed&Samer din Emiratele Arabe Unite, care a folosit Nutella pentru a colora părul clientelor sale în cele mai gurmande tonuri ale momentului. Ai rămas cu gura căscată? Descoperă mai jos cum procedează noul guru în beauty!

Pe părul uscat, Abdel Allahitani aplică porţii decadente de Nutella cu ajutorul unei pensule, peste care adaugă lapte condensat, pentru a dilua compoziţia. Părul este apoi învelit în folie de aluminiu, primul pas pe care îl recunoaştem din procedeele tradiţionale de colorare a părului. După ce este spălată cu grijă, podoaba capilară a clientelor dezvăluie tonuri de caramel care îţi lasă gura apă. Cu sau fără Nutella, noi trebuie să recunoaştem că ne-am îndrăgostit de aceste culori!

Procedeul revoluţionar pus în practică de Abdel Allahitani s-a transformat repede în trend în frumuseţe, filmuleţele de pe contul de Instagram al salonului său adjudecându-şi deja aproape un milion de vizualizări.

Dacă deja scuturi capul neîncrezătoare, află că utilizarea pastei de ciocolată Nutella pe post de vopsea are şi alte beneficii, în afara caracterului său şocant sau... comestibil. Crema de ciocolată conţine ulei de palmier, care îţi va hidrata părul în profunzime, oferindu-ţi nu doar o culoare bogată, dar şi strălucitoare, aşa cum putem vedea în cazul clientelor lui Abdel Allahitani.

Există însă şi o problemă, alta decât provocarea de a te abţine să nu îţi mănânci noua „vopsea de păr” înainte de a o folosi. Aşa cum intuieşti, rezistenţa noii culori nu va fi comparabilă cu cea a unei vopsele tradiţionale. Abdel Allahitani garantează însă, într-un interviu acordat Metro UK, că te poţi bucura de reflexiile de caramel ale părului tău între 2-3 săptămâni. Dacă doreşti tonuri mai închise (optând spre ciocolată neagră) şi laşi Nutella să acţioneze mai mult timp pe păr, durata de viaţă se extinde dincolo de acest prag. 

De asemenea, ţine cont de faptul că vopseaua cu Nutella funcţionează numai în cazul în care vrei să îţi închizi părul deschis la culoare, nu şi viceversa! Noul trend în beauty nu are proprietăţi de decolorare şi nu îţi va transforma cosiţele negre ca smoala în şuviţe caramel.

Cu toate acestea, noi ne declarăm impresionate de această nouă invenţie în beauty şi suntem tentate să o încercăm. Până la urmă, pare modalitatea ideală de a ne bucura de o culoare nouă, fără a ne lua un angajament pe termen lung sau a ne degrada cuticula.

Descoperă mai jos filmuleţele care sunt pe cale să facă revoluţie în beauty!

 

A video posted by Abed (@abedallahitani) on

 

 

A video posted by Abed (@abedallahitani) on

Tu ce părere ai despre cel mai bizar trend în beauty al momentului? Eşti dispusă să îl testezi? Dacă o vei face, nu uita să ne împărtăşeşti rezultatele tale!

Află de aici şi compoziţia unei măşti naturale care îți revitalizează podoaba capilară! 

Surse foto: Instagram, Istock

Articolul urmator
Cum vopsești părul alb cu frunze de nuc
Cum vopsești părul alb cu frunze de nuc

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.