Cel mai simplu mod de a scăpa de vârfurile despicate

Cel mai simplu mod de a scăpa de vârfurile despicate

Redactor Andreea Baluteanu

De un lucru suntem sigure: toate femeile visează la o podoabă capilară de zeiță, bogată, strălucitoare, debordând de vitalitate. Cu toate acestea, dorința noastră cea mai de preț este amenințată de tot felul de inamici: ustensilele de coafat, înaintarea în vârstă, factorii de mediu, rutina de îngrijire deficitară! În aceste condiții, nu e deloc surprinzător că părul superb care ne populează fanteziile se transformă în ruda săracă din realitate: casant, lipsit de strălucire, greu de aranjat, cu vârfuri despicate!

Noi suntem aici ca să îți punem capăt grijilor! Îți vom arăta cum să scapi de supărătoarele vârfuri despicate, netezindu-le și restaurându-le strălucirea, dar și cum să îți repari și să îți protejezi părul, fără a-l îngreuna. Pare o soluție desprinsă din cele mai frumoase visuri? E cât se poate de reală!

Spray-ul bifazic de la L'Oreal Elseve Total Repair 5, salvatorul părului tău

Cine nu a avut probleme cu podoaba capilară, înseamnă că nu a folosit niciodată placa de păr, nu s-a coafat, nu a luat contact cu poluarea, nu și-a colorat șuvițele, ci a trăit într-un turn de cleştar, beneficiind non-stop de îngrijirea profesioniștilor și având la dispoziție cele mai bune produse, fără experimente ratate! Cu alte cuvinte, vorbim despre un scenariu ideal, dar cu totul incompatibil cu realitatea!

eva longoria elseve total repair

Noi preferăm să considerăm că toate greșelile pe care le-am făcut în îngrijirea părului și toate pericolele la care ne-am expus cuticula sunt un semn al faptului că am trăit cu adevărat. Nu minimizăm însă sub nicio formă impactul lor: ondulatorul, periile de coafat, vopselurile agresive de pe piață, schimbările de look, dar și poluarea, alimentația deficitară, incompatibilitatea cu produsele cosmetice folosite și inevitabila trecere a timpului își pun amprenta și asupra celei mai frumoase podoabe capilare.

Nu vrem să te aducem în pragul disperării, ba dimpotrivă! Suntem aici pentru a te scoate din impas cu o gamă absolut fabuloasă! Este vorba despre L'Oreal Elseve Total Repair 5, care oferă o soluție viabilă pentru cele 5 semne ale părului deteriorat (suntem sigure că le cunoști prea bine, dar le enumerăm: păr subțire, fragil, plat, aspru și tern), mizând pe molecula cicamida și pe prima tehnologie avansată de reparare completă a fibrei capilare.

Iar vedeta gamei este spray-ul bifazic Elseve Double Elixir! Nici nu e de mirare că se remarcă atât de ușor, fiind primul balsam spray fără clătire, care îți transformă părul, ca sub atingerea unei baghete magice, dintr-un singur puf!

spray bifazic loreal elseve

Pe ce mizează această nouă minune cosmetică? În primul rând, aduce în ecuație pro-keratina, despre ale cărei super proprietăți știm deja de ceva vreme. Întărind, refăcând și reconstruind firul de păr, acest ingredient este cel mai bun prieten al unei podoabe capilare aflate în impas.

Pe lângă pro-keratină, spray-ul bifazic L'Oreal Elseve Total Repair 5 beneficiază de aportul unui serum pentru strălucire, care nu acționează însă doar spre intensificarea luminozității părului, dar și pentru o descurcare mai ușoară a acestuia. În plus, are efect anti-static și anti-încrețire, ceea ce înseamnă că părul va deprinde, în sfârșit, acea curgere lină, acea suplețe de invidiat la care ai visat dintotdeauna.

Iar puterea sa de reparare te va impresiona! Chiar dacă pare incredibil, vei observa efecte imediate, atât asupra vârfurilor despicate, cât și asuprafirului de păr. Acesta își recapătă rezistența și vitalitatea, dintr-un singur puf. Te vei îndrăgosti atât de tare de aceste superefecte, încât nu te vei mai putea despărți de spray: e acel produs minune pe care îl strecori în geantă înainte de o întâlnire romantică și de care nu uiți niciodată, nici măcar atunci când pleci în vacanță!

Ceea ce nu înseamnă că rezultatele spray-ului bifazic sunt superficiale, dimpotrivă, sunt cu atât mai extraordinare odată cu trecerea timpului. Vei observa că bariera protectoare naturală a firului de păr este restabilită, grație ajutorului oferit de spray. Cum să nu devii dependentă?

Revenind la vârfurile despicate de care ne temem atât, la simpla pulverizare a spray-ului bifazic L'Oreal Elseve Total Repair 5 vei remarca un efect de netezire. Nu mai ai niciun motiv să îți ascunzi vârfurile în cocul cuminte de balerină, la ceafă: acum le vei expune cu mândrie pe umeri, lăsându-le să se unduiască la fiecare mișcare.

Ușor de pieptănat și de descurcat, strălucitor și reparat, părul tău pare a fi un vis devenit realitate! Dar dacă te confrunți cu tendințe de îngrășare, ești panicată că un produs cu un asemenea efect de reconstrucție și refacere va îngreuna și mai tare părul. Creatorii bifazicului L'Oreal Elseve Total Repair 5 au reușit însă imposibilul: au concentrat atâtea superproprietăți într-un produs care nu încarcă deloc. Dimpotrivă, părul e ușor ca o pană, căzând ca o perdea mătăsoasă în jurul tău.

A mai rămas un singur punct de clarificat: cum folosești această minune? E simplu: cum vrei tu! Pulverizează pe părul zvântat cu prosopul, umed, înainte de a-l usca, sau pe cuticula uscată, de câte ori simți nevoia. Poate fi utilizat zilnic și, așa cum te așteptai, nu necesită clătire.

Descoperă mai jos și filmulețul de prezentare al salvatorului părului nostru!

Noi suntem convinse că spray-ul bifazic L'Oreal Elseve Total Repair 5 ne va transforma cu totul rutina de îngrijire a părului. Accesează și tu pagina dedicată gamei Elseve Total Repair 5, soluția numărul unu împotriva părului deteriorat și transformă-ți în realitate visul de a avea o podoabă capilară ca în filme!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.