Toppik - o soluție rapidă și eficientă pentru părul rar și subțire!

Toppik -  o soluție rapidă și eficientă pentru părul rar și subțire!

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Atunci când vine vorba de păr, niciun sacrificiu nu este prea mare pentru o podoabă capilară bogată și plină de volum. Totuși vârsta și anumite afecțiuni ale părului te pot priva de un păr des și plin de volum. Deoarece această situație este imposibil de evitat, cel mai bun lucru este să îți îndrepți atenția spre un produs care poate masca aspectul de păr rar și subțire.

Toppik este cea mai bună soluție în acest sens, un produs revoluționar, care nu încarcă părul și care îți oferă un aspect natural, de păr bogat. Dacă nu te-ai convins încă, descoperă eficiența acestui produs în rândurile de mai jos.

efect utilizare toppik

Ce este Toppik, soluția rapidă și eficientă pentru părul rar și subțire

Toppik pentru păr este un produs pentru persoanele care au probleme cu căderea părului sau care au podoaba capilară rară și subțire. Acesta le ajută să se bucure din nou de un păr des și să își recâștige încrederea în sine.

Toppik este un produs cosmetic care ajută atât bărbații, cât și femeile din toată lumea să acopere zonele cu păr rar și să obțină un aspect de păr bogat în doar 30 de secunde. Acest produs este o variantă naturală și sigură prin care poți face ca părul subțire și rar să pară mai des și mai rezistent. Deși nu ajută la creșterea părului, fiind o soluție cosmetică temporară, Toppik este produsul ideal atunci când ai un eveniment și vrei să arăţi impecabil, fiind rapid și ușor de aplicat și imposibil de detectat. Toppik este eficient în special pentru zonele cu păr rar sau subțire, deoarece se „lipește” de firele de păr existente, crescându-le diametrul; drept urmare nu funcționeaza asupra zonelor fără păr.

topiik inainte si dupa

Din ce este făcut Toppik

Acest produs este alcătuit din cheratină pură, derivată dintr-o sursă naturală de lână, motiv pentru care nanofibrele Toppik sunt aproape identice cu textura părului uman. Alte nanofibre existente pe piață sunt derivate din surse de calitate inferioară, așa cum sunt unghiile și copitele, dar și oasele de pește și bumbacul. Tocmai din acest motiv, textura are un aspect fals, nefiresc. Calitatea produselor Toppik se poate vedea prin numărul mare de comenzi, dar și prin numărul de recenzii pozitive.

De asemenea, față de alte produse, nanofibrele Toppik sunt încărcate electrostatic astfel încât la aplicare sunt atrase ca un magnet de firele de păr pentru a crea în final aspectul unui păr des și plin de volum. Având aceeași compoziție ca părul natural, sunt imposibil de detectat, chiar dacă privești de la o distanță de câțiva centimetri. 

Efectul este instantaneu. Keratina este mai bună decât bumbacul sau celelalte substanțe folosite de alte firme, deoarece are o masă mult mai mică decât acestea.

efecte toppik

Cum funcționează Toppik

Atunci când este aplicat corespunzător, nanofibrele din componența acestui produs, care sunt încărcate electrostatic, sunt atrase de firul de păr și se lipesc de acesta, crescându-i diametrul. Astfel, părul va avea mai mult volum. Deoarece Toppik conține nanofibre din lână naturală, părul nu va avea un aspect încărcat, ci va părea natural și bogat. Toppik este singura firmă care are voie să vândă și aplicatorul pentru nanofibre, indispensabil pentru aplicarea în partea din față, pe linia părului.

Cum se aplică Toppik

aplicare toppik

Toppik este extrem de ușor de aplicat. Iată ce trebuie să faci:

1. Asigură-te că părul tău este complet uscat. Toppik se aplică doar pe părul care nu prezintă urme de apă, la o distantă de 5-8 centimetri deasupra zonelor cu probleme. Pentru a acoperi porțiunile mai mici, este indicat să apropii recipientul mai mult de zona respectivă.

2. Scutură flaconul deasupra acelor zone sau folosește aplicatorul spray. Nu te îngrijora de nanofibrele care vor cădea pe porțiunea care nu are nevoie de acoperire, deoarece acestea vor dispărea și se vor combina cu restul firelor de păr. Folosește o oglindă pentru a te ghida în decursul acestui proces. Prima dată ți se va părea dificil să faci acest lucru, însă cu timpul vei fi mult mai îndemânatic. Pentru zonele din apropierea frunții, folosește hairlinerul, accesoriul care te ajută să obții un aspect natural pentru linia părului.

3. Tasează-ți puțin părul cu vârful degetelor pentru ca nanofibrele să se răspândească pe toată suprafața. Poți folosi pentru acest lucru un pieptene cu dinți rari.

4. După ce ai obținut rezultatul dorit, aplică puțin fixativ Fiberhold pentru un plus de siguranță și un aspect natural, lucios, de păr sănătos.

 Toppik -  o soluție rapidă și eficientă pentru părul rar și subțire!

toppik

Toppik Fibers (12g),

toppik.ro

toppik

Toppik Fibers (27g),

toppik.ro.

toppik

Toppik Fibers (55g),

toppik.ro.

Te poți bucura de produsul tău preferat pentru cât timp dorești. Toppik Fibers vine în trei variante: în flacon de 12, 27 sau 55 de grame. Toppik de 12 grame poate fi utilizat între 30 și 45 de zile, aproximativ 15-20 de aplicări. Varianta de 27 de grame are o durată de aplicare de 60-75 de zile, cu 30-40 de aplicări. Flaconul de 55 de grame este suficient pentru aproximativ 60-80 de aplicări, între 4 și 5 luni, și este o investiție excelentă pe termen lung.

toppik nuante

Toppik pentru păr este disponibil în mai multe nuanțe. Astfel, vei fi sigură că vei alege o culoare cât mai apropiată podoabei tale capilare din cele 9 variante disponibile, care să creeze un aspect natural. În cazul în care nu ai ales culoarea potrivită pentru părul tău, poți schimba produsul, fără costuri adiționale.

Care sunt accesoriile pentru Toppik

aplicator toppik

Spray aplicator duo,

toppik.ro

fixativ toppik

Fiberhold Spray,

toppik.ro

Nanofibrele pot fi mult mai ușor de aplicat și de distribuit cu ajutorul acestui aplicator. Îl poți folosi atât pentru flacoanele de 12 grame, cât și pentru cele de 27 de grame. Mai mult, la achiziționarea acestuia, primești gratuit și un accesoriu care facilitează aplicarea în partea din față a creștetului.

Pentru o aplicare de durată, încearcă Toppik Fiberhold Spray. Acesta întărește legătura dintre nanofibrele Toppik și firele de păr, iar tu te poți bucura pentru un timp îndelungat de un aspect de păr des și natural. Deoarece este rezistent la factorii externi (transpirație, ploaie, vânt puternic), vei putea să te simți în siguranță, indiferent de situație.

Garanțiile pe care le oferă Toppik

Toppik este cel mai bun produs din această categorie, iar dovada calității este păstrată în nenumărate recenzii pozitive și este transmisă de milioanele de utilizatori mulțumiți. Cu o experiență de 30 de ani în domeniu, Toppik a schimbat viața a peste 3 milioane de femei și bărbați din întreaga lume.

Perioada de retur a acestui produs este de 30 de zile. Astfel, testezi produsul acasă fără să riști nimic! De asemenea, transportul nu costă nimic, indiferent de valoarea comenzii tale. Livrarea se face în 24 de ore, indiferent de localitate. În cazul în care nuanța produsului nu se potrivește cu cea a părului tău, îl poți schimba fără niciun fel de costuri suplimentare.

Mai mult, poți avea parte de nenumărate reduceri la comenzile efectuate pe site-ul toppik.ro. La cumpărarea mai multor produse din aceeași categorie, poți beneficia și de un discount generos.

Toppik este cel mai bun și vândut produs pentru mascarea părului prin milioanele de clienți mulțumiți și prin garanțiile pe care le oferă acestora. Toate eforturile sunt direcționate către satisfacerea cumpărătorului nu doar în privința siguranței, dar și în ceea ce privește numărul de beneficii.

efecte toppik

Așadar, să recapitulăm cele mai importante puncte forte ale acestui produs:

- Oricând ai un eveniment, nu trebuie să-ți faci griji, fiindcă Toppik te ajută să obții aspectul dorit în doar câteva secunde.

- Poți să îți aranjezi părul cum dorești, în stilul propriu. Astfel, dacă în trecut nu îți puteai permite să realizezi anumite coafuri, acum poți să îți coafezi părul după cum dorești, după care să completezi cu Toppik spațiile cu probleme.

- Are un aspect natural, astfel că nu poate fi observat nici de la 10 cm distanță și este rezistent chiar și în condiții neprielnice precum umiditate, vânt sau transpirație. Așadar, nu trebuie să te temi că vei avea parte de momente jenante în public.

- Nu are efecte adverse, deoarece este un produs natural. Nu se absoarbe în organism și poate fi folosit liniștit împreună cu alte tratamente pentru păr, așa cum este minoxidul.

- Majoritatea utilizatorilor au fost surprinși de efectelor acestui produs și au afirmat că le-a depășit așteptările. De asemenea, în comparație cu celelalte branduri, cumpărătorii au dezvăluit că Toppik este cel mai bun.

Dacă ai probleme cu căderea părului sau doar îți dorești un păr mai des, îți recomandăm cu încredere să testezi acest produs, fiindcă nu riști absolut nimic! Dacă nu ești complet mulțumită de rezultatele obținute, îl poți returna în termen de 30 de zile, și primești toți banii înapoi.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (26)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.