Lifting facial fără operație! Află totul despre tehnologia de ultimă generație care te poate ajuta

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când simțim că pierdem în lupta cu ridurile, multe dintre noi am dori să apelăm la un lifting chirurgical. Tentația e mare, căci cine nu își dorește un chip întinerit, cu piele mai fermă și mai elastică și riduri mai puține, chiar și la vârste înaintate?

Pe de altă parte, nici alegerea unui lifting facial nu e cea mai ușoară decizie pe care o poți lua. Nu numai teama de bisturiu și de durere ne descurajează, cât și refacerea grea, posibilitatea de a rămâne cu cicatrice după intervenție și tot stresul pe care îl presupune per ansamblu procedura.

Dacă ți-am spune însă că există o tehnologie de ultimă generație cu efecte asemănătoare liftingului facial, dar care te scapă de amenințarea bisturiului? Află de mai jos tot ce trebuie să știi despre Ultraformer III, dispozitivul ce asigură un lifting facial non-chirurgical, care netezește în mod vizibil ridurile și întinerește în chip fabulos! Descoperă-i caracteristicile în rândurile de mai jos!

Ultraformer III, cel mai SMART dispozitiv pe bază de ultrasunete

Piața de beauty a cunoscut o adevărată revoluție odată cu Ultraformer III, un dispozitiv super inteligent care folosește ultrasunete micro și macro focalizate, de o înaltă intensitate sau, cu alte cuvinte, tehnologia HIFU.

femeie frumoasa cu coc si cu detaliu pe obraz

Recreând un efect de lifting natural fără bisturiu, fără durere, fără perioadă de recuperare și fără risc de cicatrice, Ultraformer III netezește ridurile de pe frunte, obraji și din jurul ochilor și al gurii, „strânge” pielea lăsată, diminuează pliurile inestetice, are efect de lifting al sprâncenelor, recreează conturul tineresc și ferm al feței, rejuvenează pielea de pe gât și reduce bărbia dublă.

Ce mai trebuie reținut? Că acest procedeu prezintă cele mai bune rezultate la persoanele cu vârste cuprinse între 35 și 55 de ani, cu piele lăsată sau riduri în fază incipientă. Totodată, ține cont că aparatul livrează o putere cu 300% mai mare decât cea a dispozitivelor precedente și este mult mai puțin dureros decât acestea: ți-am spus că această tehnologie de ultimă generație chiar te poate ajuta!

Cu alte cuvinte, vei obține efecte vizibile, comparabile cu cele ale liftingului chirurgical și rezultate rapide care, veste bună, se ameliorează în timp. Nu e de mirare că suntem atât de impresionate!

Care sunt beneficiile Ultraformer III?

Marele atu al Ultraformer III este acela că e o procedură noninvazivă care are efecte comparabile cu ale unui lifting chirurgical, acționând atât la nivelul feței, dar și al corpului. Iată ce ne promite producătorul acest gadget super smart!

Ultraformer III…

  • „strânge” și „ridică” pielea flască;
  • „ridică” sprâncenele căzute;
  • reconturează ovalul facial și linia maxilarului;
  • redă fermitatea și elasticitatea pielii;
  • reduce ridurile din jurul gurii și al ochilor, ridurile nazolabiale, ridurile „marionetă”, ridurile de pe frunte și cutele de pe gât;
  • stimulează formarea de colagen, astfel că te bucuri și pe viitor de activitatea de întinerire;
  • diminuează „bărbia dublă”.

Cum funcționează Ultraformer III?

Atunci când vorbim despre o alternativă noninvazivă la liftingul chirurgical, dar și la injecțiile cu Botox, dar fără bisturiu și fără ace, e evident că suntem mai mult decât interesate să înțelegem cum se desfășoară întreg procesul.

Ultraformer III acționează prin pulsuri concentrate de ultrasunete în toate straturile pielii, „ridicând”, „strângând” și conturând pielea, astfel fiind stimulată neocolageneza, respectiv regenerarea colagenului și a fibrelor de elastină. Trebuie menționat și că aparatul vizează doar straturi specifice, cu o înaltă precizie, astfel că nu va deteriora nicidecum țesuturile învecinate.

Prin intermediul ultrasunetelor, Ultraformer III încălzește țesuturile la o temperatură de 65-75 de grade Celsius, provocând astfel leziuni termice care determină la rândul lor contractarea fibrelor de colagen existente și formarea de rezerve noi. Atunci când colagenul și elastina se regenerează, pielea e mai netedă și mai fermă, ridurile sunt estompate, textura, îmbunătățită, porii sunt micșorați, iar conturul feței tale, redefinit: te vei îndrăgosti din nou de imaginea reflectată de oglindă.

femeie frumoasa la tratament cu Ultraformer III

Ca să intrăm în detalii și să îți explicăm procedeul în amănunt, află că sunt trei etape prin care Ultraformer III îți transformă pielea. În prima, imediat de după tratament, inflamația este combătută prin accentul pus pe coagularea sângelui și hemostază, celulele migrând în mod uniform. Mai departe urmează stimularea reproducerii și înmulțirii celulelor, la 48 de ore după tratament, atunci când este produs țesut conjunctiv nou și reîncepe sinteza de colagen. În a treia etapă este faza de remodelare a pielii, ce are loc în săptămânile 4-6 post-tratament, atunci când sunt create fibre noi de colagen, ce redau un aspect mai tânăr, mai elastic și mai ferm al pielii.

Ultraformer III poate fi folosit și la nivelul corpului în cazul celulelor adipoase instalate de multă vreme de care nu scapi nici cu diete draconice, nici cu programe de exerciții riguroase. Prin ultrasunete excesul de grăsime este însă eliminat în mod natural, iar corpul tău va fi mai ferm, cu un contur mai bine definit și piele mai elastică.

Ce resimți în cursul tratamentului cu Ultraformer III?

De fiecare dată când vorbim despre o procedură revoluționară nu ne putem împiedica să ne întrebăm: „oare ne va durea?”. Nu ai de ce să îți faci griji în cazul tehnologiei HIFU, senzațiile din cadrul tratamentului fiind mai degrabă percepute ca un „ușor disconfort” de către paciente.

Dacă totuși ești foarte sensibilă la durere, specialiștii vor aplica înainte de procedură un anestezic local.

Practic, impulsurile calde de energie cu ultrasunete, complet inofensive, sunt similare unor pulsuri electrice sau înțepături ușoare. Deși gradul de căldură poate cauza mici neplăceri, anestezicul topic se asigură că te bucuri de confort pe durata procedurii.

Ședința durează circa 45-60 de minute, iar în urma sa poți experimenta o senzație asemănătoare cu cea a unei arsuri solare: pielea se înroșește sau e caldă la atingere timp de câteva ore. Totodată, poți experimenta și furnicături sau o ușoară amorțeală care pot persista și câteva săptămâni după procedură, dar e un semn bun, acela că pielea se regenerează și muncește din greu pentru a-și reface și îmbunătăți structura.

Câte ședințe de Ultraformer III sunt necesare?

Unul dintre avantajele Ultraformer III care ne-a convins este că rezultatele apar rapid, încă din primă fază putându-se observa o întindere imediată a pielii. În timp, efectele sunt și mai impresionante, mai profunde și mai de durată, regenerarea fibrelor de colagen determinând chiar inversarea proceselor de îmbătrânire.

În general, sunt recomandate 3 ședințe de Ultraformer III la 2 luni distanță, dar va trebui să discuți cu specialiștii pentru o schemă de tratament specializată. Fiind organisme vii, care pot lupta cu îmbătrânirea, dar nu o pot împiedica de tot, e cazul să continui cu sesiuni de întreținere cu Ultraformer III, odată la 5 luni sau în funcție de recomandările experților.

Te-am convins? Atunci trebuie neapărat să treci pragul SKiN MedSpa, acolo unde te vei bucura de cele mai bune rezultate ale procedurii Ultraformer III. Echipa medicală de excepție beneficiază de formare și training continuu și lucrează cu echipamente de ultimă generație, punând accent pe inovație continuă și pe cele mai avansate protocoale de lucru, astfel că tu te bucuri de excelență. Atmosfera amabilă, caldă și prietenoasă și condițiile ireproșabile îți vor da garanția că ai luat cea mai bună decizie atunci când ai renunțat la lifting în favoarea Ultraformer III!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Foreo îți duce rutina de curățare facială la un alt nivel cu tehnologia de înfrumusețare

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.