Ce machiaj să adopți în 2017 dacă ai ochi negri

Ce machiaj să adopți în 2017 dacă ai ochi negri

Redactor Alexa Galgau

Ochii negri sunt foarte rari și, din acest motiv, ar trebui să te simți mândră dacă te-ai născut cu o astfel de trăsătură deosebită. Femeile cu ochi negri sunt misterioase și aproape nimeni nu le poate citi cu ușurință, ceea ce este cu atât mai incitant pentru bărbați. Pentru că tot ai această culoare frumoasă a ochilor, este obligatoriu să înveți cum să îi scoți în evidență prin intermediul machiajului.

Descoperă câteva idei minunate de machiaj pentru ochi negri!

Machiaj pentru ochi negri în 2017

Aproape orice tip de machiaj se potrivește ochilor negri, dar există câteva stiluri care te fac să ai o privire profundă și sexi, în care să se piardă toți bărbații. 

Stilul de makeup care merge cel mai bine cu ochii negri este smokey eyes, deoarece accentuează această trăsătură deosebită. Optează pentru un smokey eyes cât mai basic, realizat cu puțin fard maro și cu un gri închis, aplicat atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară. Folosește un creion dermatograf pentru a contura ochiul și aplică-l și pe linia interioară a pleoapei inferioare. Spre colțul interior al ochiului folosește un fard mai deschis la culoare. 

Participi la un eveniment special și vrei să arăți ca o divă din cap până în picioare? Atunci ia aminte că unul dintre fardurile care se potrivesc cel mai bine ochilor negri este cel auriu! Aplică-l pe pleoapa superioară și alege o nuanță aurie mai închisă pentru pleoapa inferioară și pentru zona arcadei. Finisează machiajul cu un contur realizat cu tușul și aplică puțin creion dermatograf negru și pe linia interioară a pleoapei inferioare. Nu uita să te dai cu un strat dublu de mascara sau să aplici gene false.

Dacă nu îți place prea mult auriul, poți realiza exact același machiaj, însă cu un fard violet, care îți scoate în evidență ochii negri și le oferă și mai multă profunzime. Alege o nuanță de violet care îți place, însă ține minte că acelea mai închise sunt potrivite pentru machiaj de seară, iar acelea mai deschise, pentru un machiaj de zi. 

Un machiaj pentru ochi negri cu adevărat special pe care să îl porți în 2017 este cel cu influențe arabice. Deși nu se potrivește pe timp de zi, ci doar la ținute de seară, acesta te va scoate din anonimat imediat. Alege un fard auriu și aplică-l pe colțul interior al ochiului, până pe la mijlocul pleoapei superioare, apoi continuă cu o nuanță de violet închis, creând un degrade delicat. Aplică fardul violet și deasupra pleoapei superioare și creează conturul ochiului cu tușul. Dă-te cu creion dermatograf și sub ochi și finisează lookul cu un strat de mascara. 

Din nou, pentru că auriul nu este pe gustul tuturor, îl poți înlocui cu o altă nuanță superbă: turcoaz. Aceasta este una dintre cele mai frumoase culori pentru ochi negri, iar pe timp de zi o poți folosi dacă alegi o nuanță cât mai discretă și nu mai folosești și creion dermatograf sau tuș. 

Machiajul pentru ochi negri în 2017 trebuie să fie mai îndrăzneț decât anul trecut și să îți scoată în evidență acest atu pe care nu multe femei îl au!

Află și ce spune culoarea ochilor despre sănătatea ta!

Articolul urmator
Sculptra: ce este și cum acționează
Sculptra: ce este și cum acționează
Ce machiaj de primăvară ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce machiaj de primăvară ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.