Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cea mai şocantă manichiură a momentului, devenită trend în frumuseţe!

Miercuri, 15.06.2016
de Andreea Baluteanu

După manichiura cu blană şi bubble nails, credeam că eram pregătite şi că nimic nu ne mai putea şoca în materie de frumuseţe! Iată, însă, că o vloggeriţă Youtube, specializată în „arta pe unghii”, şi-a pus în gând să ne contrazică: Christine Rotenberg, autoarea canalului Simply Nailogical a dat curs provocării fanilor săi şi şi-a aşternut cu grijă pe unghii nu mai puţin de...116 straturi de ojă!

Descoperă mai jos cea mai şocantă manichiură a momentului, care este pe cale să devină un adevărat trend!     

116 straturi de ojă: trend grotesc sau influenţă plină de creativitate?

Adevărul este că nici noi nu ştim cum să caracterizăm rezultatul final obţinut de vloggeriţa Christine Rotenberg: desigur, unghiile ei arată ca un adevărat cataclism în manichiură, dar experta în nail art este atât de amuzantă, încât ne-a făcut o adevărată plăcere să îi urmărim experimentul în beauty.

De asemenea, Christine trebuie apreciată şi pentru uluitoarea ei răbdare. Autoarea canalului de Youtube Simply Nailogical a început minuţioasa aplicare a celor 116 straturi de ojă la ora 9:47 dimineaţa şi şi-a încheiat misiunea la 11:38 seara! Răsplata pentru orele extenuante petrecute în compania sticluţelor cu ojă au fost cele peste 9 milioane de vizualizări pe care Christine le-a avut în doar 10 zile!

Pe parcursul filmuleţului de 8 minute şi 36 de secunde, Christine primeşte vizite din partea iubitului grijuliu, care îi aduce mâncare, şi a pisicii îngrijorate (sau invidioase) de atenţia oferită de stăpâna sa manichiurii. Vloggeriţa începe cu un strat protector de base coat şi nu se lasă păgubaşă, deşi trebuie să repete operaţiunea, pentru că la prima încercare nu a avut răbdare să lase straturile de ojă să se usuce. După o durată de timp care şi nouă ni s-a părut nesfârşită şi 116 straturi de lac, Christine renunţă (misiunea iniţială consta în a-şi aplica toate ojele pe care de deţine în colecţie).

Rezultatul final este unul cel puţin...îndrăzneţ, cu siguranţă colorat şi funky, dar imposibil de purtat (sperăm noi). Vloggeriţa şi-a botezat cu candoarea manichiura „polishmountain” (un munte de ojă), iar trendul a acaparat cu viteza luminii Instagramul, acolo unde # POLISHMOUNTAIN a devenit o adevărată obsesie.

Desigur, trendul nu este în întregime nou, amintindu-ne de manichiura bubble nails (unghii balon), care a făcut furori. Dacă te pasionează şi pe tine această tendinţă, descoperă aici cum poţi să o „traduci” în manichiură.

Iată unul dintre cele mai urmărite filmuleţe de pe Youtube din ultima săptămână!

Tu ce părere ai despre experimentul lui Christine Rotenberg? Ai încerca şi tu să îţi acoperi unghiile cu 116 straturi de ojă? Cum cataloghezi noul trend?

Surse foto: Instagram, Youtube

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.1 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!