Cum arată distracţia în 5 look-uri de make-up

Cum arată distracţia în 5 look-uri de make-up

Paulina Buldumea

Când eram mai tinerică, eram un pic rebelă şi nu exista weekend să nu fiu prezentă la un evenimet monden sau la vreo petrecere cool! Pentru că aveam mult mai mult timp de cât am acum, petreceam ore bune în faţa oglinzii, încercând să-mi fac cel mai frumos machiaj. Ştiu că majoritatea fetelor mă înţeleg şi se regăsesc în ceea ce scriu. Chiar dacă nu recunoaştem, machiajul ne face să ne simţim complete, mult mai frumoase şi să radiem pe ringul de dans.

Mă gândeam de ceva timp să fac acest proiect, pentru că mi se părea amuzant şi interesant, dar cel mai important este că mi-am dorit să arăt cât de mult ne pot transformă jocul de culoare, lumina şi umbră! Aşa că într-o zi am pus mâna pe telefon, am sunat-o pe Crina Semciuc şi am întrebat-o dacă are plăcerea şi timpul necesar să participe la acest proiect! Mare mi-a fost bucuria să primesc un răspuns pozitiv din partea ei, fiindcă ştiam că e modelul cel mai potrivit, nu doar pentru că e foarte frumoasă, dar şi pentru că e o actriţa extrem de talentată! E angajată la Teatrul Naţional din Bucureşti şi a jucat în filme precum WebSiteStory, Rocker sau Selfie. Cum să nu mă bucur eu că o machiez pe Crina, care a luat premiul Gopo pentru cea mai bună actriţa!

 

Am adunat echipa potrivită şi ţin să-i mulţumesc lui George Negrisan pentru partea de hair styling şi lui Dan Andrei Paraschiv pentru photo-retouche. Pozele sunt făcute chiar de mine (v-am povestit că mă pasionează şi fotografia), aşa că va rog să fiţi mai indulgenţi! Împreună am ales 5 cluburi şi am gândit look-urile!

Crina naturală:

Ţin să va spun că a fost o plăcere şi că ne-am distrat cu toţii la shooting! Sper să va placă şi vouă! Crina are rock!

Machiaj pentru Nuit Sociale

Machiaj pentru clubul Bamboo

Machiaj pentru Sunrise Festival

Machiaj pentru club Control

Machiaj pentru clubul Loft

Articol realizat de Paulina Buldumea, make-up artist.

***

Ţi-au placut machiajele realizate de make-up artistul Paulina Buldumea? Vizitează-i site-ul: www.paulinabuldumea.com sau pagina de Facebook: Paulina Buldumea Make-up Artist.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.