Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Nuit Sociale: noaptea preferată a celor mai cool oameni din oraş

Eugenia Dinescu, redactor

Ţi-ai propus ca vara lui 2016 să fie cea mai bună de până acum? Pregăteşte-ţi ţinuta summer chic, pentru că avem veşti bune pentru tine: pe 9 iulie 2016, Nuit Sociale pleacă la mare împreună cu gaşca de sociali! Vara aceasta, toate drumurile duc la Constanţa, în Mamaia, la cel mai nou proiect al lui Vladimir Drăghia: Shut Up, Beach! Începând cu ora 20:00, plaja din Mamaia Nord va fi martoră la singura noapte în care nimeni nu va putea să tacă şi... la multe alte surprize!

Pe lângă locaţia neconvenţională, Dan şi Andrei, creatorii brandului, au încântat mulţimea cu sunete mixate de: Radu Nicolaescu, Matei Chebeleu (Bubble Boy), Octavian Ionescu (Oktopus), bandul american Life on Planets, Călin Mailat (owner Casa di David), Christian Corvin (arhitect), Daniel Drăghici (owner Piscina Floreasca), Cristian Tache & George Dusu (owneri Oha Beach Mamaia & Oha Events) şi „the twin freaks” de la Gemini Brothers.

„Vrem să ţinem ştacheta cât mai sus, iar pentru vara aceasta pregătim multe surprize marca Nuit Sociale”, spun Dan şi Andrei.

Iar acesta este doar începutul. Nuit Sociale este despre socializare, distracţie şi o comunitate în continuă creştere de trendsetteri şi oameni frumoşi. La mai puţin de un an de la lansare, brandul a devenit subiectul favorit al presei, prin nenumărate apariţii în blogosferă, reviste glossy, dar şi la TV. Totul a început la Domenii Plaza Hotel, cu un rooftop party care a dat tonul unui nou gen de petrecere: unul exclusiv pentru cunoscători. Spaţiul M60, Hotel Cişmigiu cu Digestif, Cocor Shopping Mall cu Couture, Gourmet NYE cu Chef Foa la Stradale, Hotel Sheraton, Scala Floreasca, FORM, Piaţa Amzei cu TASTEmakers şi Romanian Design Week sau Casa Universitarilor sunt locaţiile pe care Nuit Sociale şi-a pus amprenta.

Află mai multe detalii despre Nuit Sociale ☆ À La Mer şi despre cum obţii accesul la eveniment accesând pagina de Facebook a evenimentului. 

Ne vedem acolo, nu-i aşa?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!