Extensii de gene vs. alte optiuni

Extensii de gene vs. alte optiuni

Redactor Divahair.ro

Care este cea mai buna varianta pentru tine atunci cand doresti sa ai o privire fermecatoare? Xtreme Lashes te ajuta sa gasesti cea mai buna, de lunga durata si eficienta solutie pentru genele tale.

Extensii de gene Xtreme Lashes vs. Mascara

Cu extensiile Xtreme Lashes, genele pot fi extinse, nu doar ingrosate, ca in cazul rimelului. Poti dormi, face dus, inota fara griji. Ba mai mult, te poti trezi gata de plecare, economisind timpul pe care il petreceai dandu-te cu rimel. In plus, extensiile nu afecteaza in niciun fel genele naturale, in timp ce inlaturarea rimelului poate deteriora pielea delicata de sub ochi si genele.Extensii de gene Xtreme Lashes vs. Gene false de tip banda

Extensiile de gene Xtreme Lashes sunt mai usoare, mai durabile si au un aspect mai placut decat genele false traditionale. Comparativ cu genele false pe banda, extensiile de gene Xtreme Lashes, arata si se simt remarcabil exact ca si genele tale naturale. Ele sunt personalizate pentru tine, aplicate individual, fiind extrem de fine la atingere.

Spre deosebire de adezivul utilizat in mod traditional pentru genele false pe banda, adezivul Xtreme Lashes creaza o legatura de lunga durata ce nu isi pierde eficacitatea atunci cand faci dus, inoti sau transpiri. Cu extensiile de gene Xtreme Lashes, genele tale dramatice si superbe vor fi acolo zi si noapte.

O alta deosebire este legata de faptul ca genele false de tip banda se indeparteaza dupa o zi, cu mare grija, pentru a preveni indepartarea/smulgerea genelor naturale, in timp ce extensiile de gene Xtreme Lashes nu deterioreaza genele naturale.Extensii de gene Xtreme Lashes vs. Gene false tip smocuri

Extensiile de gene sunt mult mai sigure si o alegere mult mai benefica pentru gene, in comparatie cu genele false tip smocuri. Cu extensiile Xtreme Lashes, genele tale naturale pot sa creasca fara niciun obstacol. In plus, ele nu irita ochii, asa cum se poate intampla in cazul genelor tip smocuri.

Care sunt cele mai mari diferente?

- Cu genele tip smocuri, aproximativ 3-5 gene sintetice (manunchiuri) sunt aplicate pe genele naturale, ca urmare, deteriorarea genelor naturale si durerea pot aparea imediat sau in timp, din cauza greutatii genelor grupate.
- Adezivul temporar utilizat cu genele tip smocuri se poate desprinde din cauza transpiratiei, de la caldura sau atunci cand intra in contact cu apa, creand o situatie stanjenitoare.

- Adezivul utilizat la genele tip smocuri este aplicat direct pe piele si este dificil de indepartat, iritand ochiul si producand lacrimarea excesiva atat la aplicare cat si la indepartare.

Extensii de gene Xtreme Lashes vs. Vopsirea genelor

Cu vopsirea genelor se inchide culoarea genelor naturale, si doar atat. Grosimea si lungimea genelor nu prezinta modificari. Insa cu extensiile Xtreme Lashes le poti avea pe toate: gene inchise la culoare, dese si lungi.Extensii de gene Xtreme Lashes vs. Permanent de gene

Poti obtine gene curbate cu permanentul de gene prin aplicarea diverselor biguduiri, acestea doar curband genele sau poti avea lungimea, curbura si grosimea dorita, de lunga durata, cu extensiile de gene Xtreme Lashes.

Spre deosebire de permanentul de gene, extensiile Xtreme Lashes iti vor da curbura genelor dorita, fara a deteriora sau a opri ritmul de crestere a genelor naturale.

Poti alege dintre cele 4 tipuri de curburi, 3 tipuri de grosimi si 12 tipuri de lungimi de gene Xtreme Lashes, pentru a se potrivi cu aspectul si gustul tau.

Xtreme Lashes Romania
Tel: +4/0720-896-892
E-mail: info@xtremelashes.ro
www.xtremelashes.ro
Webshop: www.extensii-gene.ro
Facebook.com/XtremeLashes.ro

Articolul urmator
10 moduri în care îți poți aranja părul scurt cu peria
10 moduri în care îți poți aranja părul scurt cu peria

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.