Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Importanța pensulelor de machiaj bune

DivaHair

Dacă sunteți nouă în lumea machiajului sau nu sunteți un utilizator obișnuit de machiaj, trebuie să înțelegeți importanța pensulelor de machiaj de calitate. O mulțime de începători și amatori de machiaj nu realizează importanța instrumentelor și pensulelor de calitate, iar acest lucru nu ar trebui să fie așa. Majoritatea nici măcar nu știu ce unelte și pensule să cumpere.

Acest articol vă va ajuta să rezolvați o serie de probleme, inclusiv identificarea instrumentelor potrivite de cumpărat și importanța acestor instrumente.

pensule de machiaj

Mulți oameni au nevoie de machiaj din mai multe motive. Totuși, indiferent de motivul pentru care folosiți machiajul, aveți nevoie de instrumentele potrivite, de cea mai bună calitate. Când începeți, aveți nevoie de pensule de machiaj originale și de înaltă calitate, inclusiv o pensulă pentru fond de ten lichid, o pensulă de pudră, o serie de pensule pentru fard de ochi, o pensulă pentru concealer, câteva pensule pentru buze și o pensulă de buffing.

Când folosiți cea mai bună pensulă pentru sarcina respectivă, veți găsi mai multă plăcere în aplicația dvs. de machiaj, cu mai puține produse utilizate și un aspect general îmbunătățit.

De ce sunt, de fapt, importante pensulele de calitate? De ce sunt mai bune decât pensulele ieftine?

Mulți oameni pun aceste întrebări și există multe motive pentru care pensulele de calitate sunt importante:

 • Pensulele de calitate sunt mai bune pentru pielea dvs.: pielea dvs. merită tot ce este mai bun, iar pensulele de calitate îi vor oferi pielii cele mai bune rezultate. Pensulele de calitate ar trebui să se simtă moi și blânde pe piele. Dacă o pensulă se simte aspră, atunci este de calitate scăzută și nu trebuie folosită pe pielea dvs. Dacă este, de asemenea, o pensulă cu peri care cad tot timpul, nu este de bună calitate. Când utilizați aceste pensule de calitate scăzută, acestea vor duce la iritarea pielii și la o îmbătrânire vizibil mai rapidă.
 • Cumpărarea de pensule de calitate vă economisește bani: deși ar putea părea scump la început, luarea deciziei de a cumpăra pensule de calitate vă va economisi, de fapt, bani pe termen lung. Dacă vă decideți să cumpărați pensule ieftine de calitate scăzută, va trebui să le înlocuiți în continuare, iar acest lucru vă va costa mult mai mulți bani decât dacă ați fi ales de la început pensule puțin mai scumpe. De asemenea, pensulele de calitate au capacitatea de a rezista ani de zile.
 • Machiajul iese mai bine atunci când folosiți pensule de calitate: pensulele de calitate îmbunătățesc aspectul final al machiajului dvs. Acestea ușurează aplicarea și ajungeți să aveți un aspect mai finisat, bine făcut și mai atractiv. Dacă, de exemplu, utilizați pensule de fard de ochi proaste, fardul dvs. va apărea să aibă un aspect lipicios și total neatractiv. Cu toate acestea, odată ce folosiți pensule de calitate, fardul dvs. de ochi va arăta cât mai bine.
 • Chiar dacă este scump, trebuie să investiți în pensule grozave. Veți economisi bani deoarece pensulele de calitate au longevitate și sunt bune pentru pielea noastră și sunt mai bune pentru machiajul dvs. în general. Din aceste motive, ar trebui să luați decizia de a obține pensule de calitate.

Pe măsură ce îmbătrânim, o acoperire mai bună a machiajului, o mai bună amestecare și un control mai mare al produselor noastre cosmetice devin prețioase și importante.

Când suntem tineri, pielea noastră suplă permite mai puțină atenție și atenție. Pensulele de machiaj sunt un instrument de machiaj obligatoriu pentru oricine are peste 30 de ani sau pentru oricine folosește machiajul pentru a acoperi sau a îmbunătăți. Detalii aici.

Pensule de machiaj sintetice versus pensule de machiaj naturale

Pensulele sintetice de machiaj sunt realizate din peri sintetici, cum ar fi nailon, microfibre sau alte fibre sintetice. Acestea sunt ușor de curățat și, deoarece nu au straturi (sau o cuticulă) ca un fir de păr uman sau animal, iar machiajul nu se blochează în peri. Părul sintetic poate fi proiectat pentru a fi mai plat și mai rigid, permițând mai mult control.

Pensulele de machiaj naturale sunt făcute din fire de păr și blană de obicei de la mistreți, veverițe și capre. Utilizate de profesioniști, pensulele de machiaj naturale sunt uimitoare, dar cu siguranță costă mai mult și sunt realizate cu produse de origine animală.

Cu tehnologia țesăturilor disponibile astăzi, pensulele sintetice pot fi la fel de eficiente ca și pensulele de machiaj naturale.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - make up

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Importanța pensulelor de machiaj bune (779 vizite)
  1. Importanța pensulelor de machiaj bune (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!