Machiaj cu tuș în 2017: trucul la care trebuie să apelezi pentru un cat eye impecabil

Redactor Alexa Galgau

Machiajul cat eye nu se va demoda niciodată, însă, din păcate, nu este atât de ușor de obținut, din cauza preciziei de care este nevoie atunci când trasezi codița din colțul exterior al ochiului. De fapt, acest tip de machiaj nici nu este purtat de unele femei tocmai din cauză că acestea nu reușesc să facă unul ca la carte și renunță la idee. Tu însă nu trebuie să te resemnezi, pentru că avem soluția pentru un machiaj cu tuș perfect în 2017!

make up artist realizand un machiaj cu tus

Machiaj cu tuș impecabil în 2017

De câte ori nu ai încercat să îți faci un machiaj cu tuș și ai eșuat? Ai nevoie de mult exercițiu pentru a realiza cu precizie machiajul cat eye, însă nu trebuie neapărat să te bazezi doar pe abilitățile tale, ci poți apela și la anumite trucuri pentru a-l face mai repede și mai corect.

Cea mai dificilă parte în realizarea machiajului cat eye este realizarea codiței cu ajutorul tușului. În primul rând, o greșeală pe care începătoarele o fac aproape întotdeauna este că încearcă să realizeze din start codița întreagă și nu lucrează pe segment. De fapt, pentru a face un machiaj cu tuș ca la carte, trebuie mai întâi să trasezi conturul și abia apoi să îl umpli cu tuș. Chiar dacă nu folosești trucul util de mai jos și faci acest lucru cu mâna liberă, vei observa cum devine mult mai ușor de realizat acest machiaj.

machiaj cat eye

De ce să nu îți simplifici viața și mai mult? În loc să realizezi conturul cu mâna, poți să îl realizezi cu... o bucată de sfoară. Colorează o secțiune de 2 cm a acesteia cu tușul și plasează sfoara în colțul exterior al ochiului, astfel încât codița să înceapă din această zonă. Apoi, cu aceeași porțiune a sforii, trasează conturul și pe pleoapa superioară, unind cele două linii pentru a forma codița specifică a cat eye-ului. Acum, că ai conturul creat, este mult mai ușor să îl umpli cu tuș și să ai un machiaj perfect!

Un alt truc la fel de simplu, folosit de mai mult timp de femeile din toată lumea, este cel în care folosești o bucată de bandă adezivă plasată la un unghi de 45 de grade față de colțul exterior al ochiului și trasezi codița de tuș fără a face vreo greșeală. Când vei dezlipi bucata de bandă adezivă, vei rămâne cu un machiaj cat eye perfect pentru prima pagină a unei reviste de beauty!

Machiajul cu tuș nu mai este unul care să te intimideze în 2017, dimpotrivă. Acum, că știi acest truct atât de simplu pentru a-l realiza, nimic nu te mai împiedică să îl porți de fiecare dată când ai ocazia și să arăți ca o divă!

Descoperă și câteva greșeli de makeup pe care le poți evita urmând câteva sfaturi, dar și câteva trenduri din makeup care trebuie să dispară!

Articolul urmator Trucul rapid pentru cea mai simplă și senzuală coafură, perfectă pentru zilele în care te grăbești

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.