Shimmering Skin Perfector Mini, trucul care îți face pielea strălucitoare

Shimmering Skin Perfector Mini, trucul care îți face pielea strălucitoare

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Niciun machiaj nu poate fi complet fără un plus de strălucire, care să ne pună în evidență trăsăturile feței. Iluminatorul a devenit cel mai bun prieten al meu încă de la prima utilizare, pe când eram încă adolescentă. Îl folosesc pentru a-mi pune în evidență pomeții, dar și pentru a-mi contura nasul și linia buzei superioare.

Deși folosesc acest praf magic strălucitor sub formă compactă de mult timp, rezultatele nu m-au satisfăcut niciodată pe deplin. Machiajul meu își pierdea strălucirea mult prea repede, iar fața mea devenea ștearsă după doar câteva ore. De asemenea, iluminatorul se amesteca mult prea repede cu fondul de ten și pudra, iar toată munca mea semăna mai degrabă cu opera unui artist abstract.

femeie blonda machiata

Cum să ai pielea strălucitoare vara, cu Shimmering Skin Perfector Mini

Fiind mereu pe fugă, aveam nevoie de un produs care să îmi ofere rezultate durabile, dar pe care să îl pot lua cu mine și atunci când nu ajung acasă cu săptămânile. Un produs eficient, într-un ambalaj de mici dimensiuni, pentru călătorii – cam așa arăta iluminatorul perfect în concepția mea.

În una dintre vizitele mele obișnuite pe site-ul Sephora, am observat un produs care părea să fie pe măsura așteptărilor mele și care avea să îmi ofere rezultatele dorite. Acesta era Shimmering Skin Perfector Mini, trucul care îmi face pielea strălucitoare oriunde m-aș afla.

iluminator lichid sephora

Deoarece sunt precaută în privința produselor cosmetice, ca orice femeie care vrea să aibă grijă de pielea sa delicată, am făcut un mic research. Mai încercasem produse de la Sephora și știam că acest brand are în spate o echipă de experți în frumusețe, care oferă doar produse de calitate. Citind review-urile de la iluminatorul Shimmering Skin Perfector Mini, m-am convins că este o investiție inteligentă, așa că l-am comandat.

Întâlnirea cu iluminatorul care avea să-mi schimbe concepția mea despre frumusețe a avut loc în doar câteva zile. Iluminatorul lichid era în varianta travel size, perfect pentru a-l lua cu mine peste tot, în geantă, chiar și în vacanță. Ambalajul elegant mi se potrivea de minune. Sunt de părere că produsele pe care le folosim pot spune foarte multe lucruri despre noi nu doar prin brand, ci și prin modul în care arată. Shimmering Skin Perfector Mini era pe sufletul meu, într-un ambalaj simplu și elegant, cu capac negru.

Deschizându-l, am rămas pur și simplu fermecată de textura moale și catifelată, care îmi îmbrăca degetele într-o mantie perlată. Citisem despre proprietățile hidratante ale acestui magnific iluminator, așa că am hotărât să îl folosesc înainte de a aplica fondul de ten, ca bază de machiaj, în zonele în care îmi doream un plus de strălucire. Apoi, am aplicat restul produselor cosmetice ca de obicei, extrem de entuziasmată. Iluminatorul mi-a oferit exact efectul pe care mi-l doream, pe durata întregii zile. Mai mult, zona pomeților nu mi s-a mai uscat, așa cum se întâmpla când foloseam iluminatorul pudră.

Din acea zi, Shimmering Skin Perfector Mini a rămas permanent în trusa mea de cosmetice. Iluminatorul meu preferat nu îmi oferă doar hidratare, ci și acea strălucire delicată, de care orice femeie are nevoie pentru a-și pune în evidență trăsăturile. Acesta nu încarcă fața cu acea luminozitate falsă pe care o vezi la majoritatea femeilor. Deoarece este lichid și se absoarbe în piele, rezultatul este un aspect natural și o strălucire radiantă, ca în anii adolescenței.

Având în vedere toate aceste atuuri ale iluminatorului Shimmering Skin Perfector Mini, îți recomand cu încredere să îl încerci și să te bucuri de el în fiecare zi, chiar și atunci când ești în vacanță. Îl poți găsi aici, la prețul de 72 de lei.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.