Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Tipuri de sprâncene pe care o femeie stilată nu le poartă niciodată

Eugenia Dinescu
Cristina Enache

Articol revizuit de Cristina Enache

Specialitate
Make-up Artist
Despre
Cristina Enache, Make-Up Artist cu experiență de peste 6 ani, absolventă a două Școli de Make-Up, Anca Rădulescu Atelier Make-Up (2014) și Paulina Buldumea Make-Up School (2017). A urmat o serie de cursuri de perfecționare în diferite tehnici de lucru: eyeliner gel,...
Sprâncenele foarte arcuite

Sprâncenele foarte arcuite

Sprâncenele arcuite pot înlocui cu succes un lifting, însă graniţa dintre un look ideal şi unul dezastruos poate atârna, literalmente, de un fir de păr. Pentru a crea un efect armonios, punctul cel mai înalt al sprâncenelor trebuie să fie aliniat cu marginea exterioară a irisului. În schimb, dacă sprâncenele tale sunt drepte în mod natural, nu încerca să creezi un arc artificial, pensându-le în mod exagerat – vei obţine sprâncene prea subţiri şi un spaţiu prea mare în zona arcadelor, ceea ce îţi poate altera echilibrul şi armonia trăsăturilor.

Dacă aplicarea rujului era în trecut un gest iconic în machiaj, acum am intrat într-o era dominată de sprâncene! Drepte sau arcuite, pline sau subţiri, un lucru este cert: nu există o măsură universală pentru fiecare, însă anumite greşeli comune în conturarea sprâncenelor vor crea acelaşi efect disproporţionat pe chipurile noastre. 

Sprâncenele îţi subliniază expresia, îţi influenţează forma feţei şi îţi pot şterge ani de pe chip, însă ele pot avea în aceeaşi măsură un efect dezastruos pentru echilibrul trăsăturilor tale.   

Descoperă în galerie care sunt tipurile de sprâncene pe care o femeie stilată nu le poartă niciodată!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (26)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!