Motive să alegi epilarea definitivă cu laser

Motive să alegi epilarea definitivă cu laser

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Dacă am avea posiblitatea ca cineva să ne îndeplinească o dorință, cu siguranță majoritatea femeilor ar alege să scape de părul nedorit de pe corp pentru totdeauna. Pielea perfect catifelată a fost una dintre principalele preocupări ale femeilor din lumea întreagă încă din cele mai vechi timpuri. De la epilarea cu zahăr din Egiptul Antic până epilarea cu ață din Asia, întotdeauna am căutat metoda cea mai eficientă, care să ne ajute să scăpăm de părul nedorit pentru un timp cât mai lung, cu cât mai puține efecte negative.

Cercetarea continuă a dus la descoperirea unei metode revoluționare prin care putem scăpa de părul de pe corp: epilarea definitivă cu laser. Laserul este un aparat ultraperformant, care folosește principul fototermolizei selective. Acesta atinge temperaturi foarte ridicate și distruge foliculul de păr fără a afecta țesutul din jur.

picioare frumoase femeie

Cu peste 12 ani de experiență în industria frumuseții, Atelierul de Slăbit este cel mai potrivit loc pentru a încerca o nouă metodă de epilare. Și tu poți să te bucuri acum de o piele catifelată ca a Cleopatrei pentru mult timp cu ajutorul specialiștilor de la Atelierul de Slăbit, care utilizează laserul Dioda Elysion Pro, noua inovație în materie de îngrijire corporală. Nu ești convinsă? Află mai jos care sunt motivele pentru care să alegi această metodă de eliminare a părului nedorit.

femeie care este epilata cu laser

Motivele pentru care să alegi epilarea definitivă cu laser

 1. Oricine o poate folosi

Orice femeie care are păr negru știe cât este de dificil să menții un aspect impecabil al pielii, fără rădăcini inestetice sau iritații. Epilarea cu laser este indicată în special persoanelor cu piele deschisă la culoare și păr negru, dar și cele ten măsliniu și păr roșcat pot apela la această metodă.

 1. Este o metodă sigură

Epilarea cu laser este o metodă de înlăturare a părului non-invazivă. Mai exact, laserul este aplicat pe suprafața pielii. Niciun aparat nu „sparge” suprafața pielii, așa cum este în cazul epilării prin electroliză, de exemplu. Aceasta din urmă este o procedură invazivă, ce presupune introducerea unui ac subțire în foliculul de păr și administrarea unui șoc electric scurt. De obicei, acul este de mărimea unui fir de păr, dar multe femei se simt inconfortabil în timpul introducerii acestuia. Epilarea cu laser se face doar la suprafață, fără a se pătrunde în stratul de piele. Această metodă este mult mai sigură decât epilarea cu ceară sau cu lama. Nu există riscul de a te tăia, dar nici de a dezvolta alergii și infecții.

 1. Există mai multă precizie în timpul epilării

Anumite zone necesită mai multă atenție atunci când ne epilăm. Curburile și zonele mai greu accesibile transformă sesiunile de epilare într-o adevărată corvoadă. Cu ajutorul epilării cu laser poți uita de aceste neplăceri. Laserul poate ajunge oriunde pe suprafața corpului și este la fel de eficient, indiferent de zonă.

femeie care este epilata cu laserul

 1. Eficiență de la prima ședință

În afară de această metodă revoluționară de epilat, nu există nimic care să îți asigure o senzație de catifelare pentru mult timp. Lama îți asigură doar câteva zile de piele catifelată, pe când ceara te scapă de părul nedorit câteva săptămâni. Puterea de regenerare a părului scade semnificativ în cazul epilării cu laser. După prima ședință, peste 70% din firele de păr sunt eliminate. După 6-8 ședințe de epilare cu laser, poți să uiți de părul nedorit pentru câțiva ani, în funcție de tipul foliculului de păr, dar și de puterea de regenerare a părului.

 1. Nu simți niciun fel de disconfort

Sesiunile de epilare cu ceară sau cu epilator sunt o adevărată corvoadă. Puține femei suportă durerea, de aceea aleg lama. La rândul ei, aceasta duce la usturime și iritații. În comparație cu aceste metode, epilarea cu laser nu provoacă niciun fel de disconfort. Este o metodă fără durere. În timpul procedurii, simți doar o mică pișcătură, din cauza sistemului de răcire crystal freeze. Tocmai din acest motiv, senzația de după epilarea cu laser este mult mai plăcută. Nu ești convinsă? Vizionează filmulețul de mai jos!

 1. Nu te iriți

După epilarea cu laser, în cazul anumitor tipuri de piele, poate apărea roșeața, însă aceasta dispare după maximum 24 de ore. De asemenea, această metodă nu duce la creșterea firelor inestetice sub piele. Mai mult, poți să te bucuri de razele soarelui după un timp mult mai scurt. Evitarea soarelui este recomandată doar cu 3-5 zile înainte și după procedură, spre deosebire de alte metode asemănătoare, care recomandă evitarea razelor soarelui pentru un timp mult mai îndelungat.

 1. Economisești bani și timp

O ședință pentru zonele mici durează, în medie, între 5 și 10 minute. Comparând cu alte metode, putem concluziona că este o metodă eficientă pentru persoanele mereu ocupate. De asemenea, epilarea cu laser mai poate fi aleasă și din motive economice. Calculând câți bani dai pe epilarea cu ceară sau pe alte metode timp de câțiva ani, ajungi la concluzia că este mult mai profitabil să folosești epilarea cu laser, dar și mult mai comod. După cele 6-8 ședințe, trebuie să mai revii la salon doar după câțiva ani, când părul va începe să se regenereze.

Epilarea definitivă cu laser este o metodă mult mai sigură, dar și mai eficientă, care poate fi folosită de oricine. Fă-ți și tu o programare și convinge-te de eficiența acestei metode, dar și de profesionalismul specialiștilor de la Atelierul de Slăbit!

logo Atelierul de Slabit

Prin completarea acestui formular, esti de acord sa te inscrii la newsletter-ul atelieruldeslabit.ro.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Surse foto: Unsplash

  Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

  0 (0)
  Abonează-te la newsletterul DivaHair!
  Va rugam sa completati campurile necesare.