Nu se mai poartă părul ombre! Care este cea mai HOT tendință în vopsirea părului!

Nu se mai poartă părul ombre! Care este cea mai HOT tendință în vopsirea părului!

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Părul ombre a luat cu asalt tendințele acestui an și a reușit să ne cucerească ireversibil. Șuvițele în două nuanțe ne oferă un aer interesant și ne fac să arătăm cuceritoare cu ajutorul sclipirilor aurii. Combinația de rădăcini naturale și vârfuri strălucitoare inspiră modernism, dar și feminitate.

Totuși, se pare că un alt trend începe să facă furori în rândul fashionistelor de câteva zile. Acesta este o inovație în lumea cosmeticii, un fel de reinventare a stilului ombre. Ești curioasă despre ce este vorba? Află mai jos!

Iată care este cea mai HOT tendință în vopsirea părului!

 par vanilla milkshake

Sursă foto: Instagram mikaatbhc

Deși seamănă cu părul ombre și pare mai degrabă o variantă futuristă, culorile sunt mult mai amestecate, iar look-ul este mult mai natural. Acesta este părul Vanilla Milkshake!

Cum ajungi la această culoare? Prin păstrarea rădăcinii naturale a părului și prin deschiderea treptată a vârfurilor cu tonuri de blond. Totul trebuie să fie amestecat subtil, într-o culoare care devine mai luminoasă, în mod delicat. Vanilla Milkshake se obține de obicei prin mai multe procese și vizite la coafor. Deși tonurile deschise de la vârfuri necesită eforturi pentru a arăta așa cum trebuie, menținerea lor va fi „floare le ureche”. Look-ul final va merita tot efortul!

Atât timp cât părul tău natural nu este castaniu sau negru, această tendință ți se va potrivi ca o mănușă. De asemenea, acest stil este indicat femeilor care au firul de păr gros și des, pentru că se pot obține mai multe variații de culori. Acest look este popular datorită accentelor fabuloase care se obțin, dar și a texturii și reflexiilor create atunci când te afli în mișcare.

Cu siguranță Vanilla Milkshake va lua cu asalt trendurile din acest sfârșit de an! Acest look poate oferi femeilor brunete posibilitatea de a fi blonde prin păstrarea aspectului natural al părului. De asemenea, se potrivește la mai multe tonuri de piele, dar și culori de păr. Melanjul fabulos obținut s-a încoronat drept cea mai hot tendință în vopsirea părului. Noi suntem extrem de încântate de această tendință și abia așteptăm că o încercăm! Tu ce părere ai?

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
10 sfaturi care te vor scuti de corvoada de a-ți spăla părul în fiecare zi
10 sfaturi care te vor scuti de corvoada de a-ți spăla părul în fiecare zi
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.