Nuanțe de păr pe care bărbații le urăsc

Nuanțe de păr pe care bărbații le urăsc
Redactor Divahair.ro

Într-o societate în care aspectul fizic a devenit tot mai important și tendințele modei se schimbă aproape peste noapte, tot mai multe femei ajung să își modifice look-ul din ce în ce mai des. Este adevărat faptul că trebuie să fim mulțumite cu aspectul nostru și să ne simțim bine în pielea noastră, așa cum ne-a lăsat Mama Natură. Dar cum ne este tot mai la îndemână să umblăm la aspectul nostru (indiferent ce înseamnă asta), de ce să nu profităm de acest lucru? 

Până de curând, existau 3 nuanțe predominante de păr: brunet, blond și roșcat. În ultima vreme, însă, lumea hairtstyling-ului este tot mai ofertantă. Saloanele de înfrumusețare ne pot bifa acum până și cea mai nebunească dorință. Păr grizonat la 20 de ani? Se face! Păr neon care să și lumineze? Avem! Păr vopsit în 7 culori în același timp? Nicio problemă. Jumătate de cap rasă și jumătate cosițe lungi de Cosânzeană? Am tot văzut! Tu doar alege-ți schimbarea de look, lasă-te pe mâinile profesioniștilor și, cât ai zice pește, ești un om nou.

Cu toate acestea, bărbații nu sunt la fel de încântați ca noi, femeile, de valul acesta evident de schimbări nebunești pe care le facem. Dimpotrivă. Pe unele chiar le detestă din tot sufletul. Dacă te întrebi ce nuanțe de păr se află pe lista neagră a bărbaților, găsești răspunsurile în galerie.

Roz Vezi galeria foto » Neon Albastru

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.