Părul „pink cloud”, nuanța care va înlocui părul roșcat în această primăvară

Părul „pink cloud”, nuanța care va înlocui părul roșcat în această primăvară

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Pink Cloud nu este doar denumirea cremei hidratante pe care toate fashionistele au început să o folosească în acest an, ci și ultimul trend în materie de păr. Această denumire a fost dată de Jordan Glindmyer, un hairstylist care a publicat pe Instagram ceea ce pare a fi nuanța de păr care va face furori în această primăvară și care ar putea înlocui părul roșcat.

Părul pink cloud este un amestec de nuanțe pastelate, în care predomină șuvițele roz și lila. Este visul oricărei femei care iubește culoarea roz, dar și al celor care vor o schimbare în ton cu vremea de afară.

Iată cum arată părul pink cloud, nuanța care va face furori în această primăvară!

par pink cloud

Sursa foto: Instagram

Pentru a obține un pink cloud perfect, trebuie să combini mai multe nuanțe delicate de roz. Această nuanță de păr nu se obține din combinarea mai multor nuanțe pastelate, ci din amestecarea mai multor nuanțe de roz. Glindmyer vopsește părul clientelor sale în nuanțe deschise neon.

Totuși, nuanța de mai sus a fost obținută printr-o improvizație și este o alternativă a părului curcubeu. Deoarece clienta urma să își petreacă toată vacanța la soare și în apă, hairstylistul a folosit niște nuanțe ceva mai puțin extreme, care pot fi întreținute printr-un efort minim și care nu se decolorează atât de ușor. Aceste nuanțe rezistă mai mult timp și, în final, se transformă într-un blond uniform, la care se pot adăuga din nou șuvițe.

par pink cloud cret

Sursa foto: Pinterest

Acest look se obține prin decolorarea rădăcinilor. Apoi, se folosește o vopsea în nuanțe de blond pentru a obține un aspect uniform. Al treilea pas constă în transformarea blondului în roz auriu, pentru a te asigura că șuvițele vor rezista. Apoi, se trece la etapa pink cloud. Aici se adaugă diferite șuvițe pastelate: roz metalic, lila, lavandă și piersică. De asemenea, mai poți folosi și portocaliu. 

Toate aceste nuanțe se amestecă, pentru a evita un look neîngrijit și dur. După terminarea procesului de colorare, părul se clătește cu apă rece. Această nuanță se potrivește mai ales blondelor, deoarece părul brunet natural poate avea de suferit în urma decolorării repetate.

Surse foto: Instagram, Pinterest, Pixabay

Articolul urmator
Bronzatul cu bere: ce spun medicii despre această tendință
Bronzatul cu bere: ce spun medicii despre această tendință
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.