Părul „suc de fructe”, tendința care te va convinge să renunți la blond sau brunet

Alexandra Dragoi

Dacă îți plac fructele, trebuie să știi că cea mai nouă tendință în materie de colorare a părului este un mix între piersică, grepfrut și căpșună - altfel spus, părul „suc de fructe”. Chiar dacă la început s-ar putea să nu te încânte ideea aceasta, după ce vei vedea câteva fotografii, clar te vei răzgândi! 

Pe Instagram au apărut deja primele fotografii ale fetelor care au încercat culoarea pentru păr „suc de fructe”. Prin urmare, descoperă câteva idei în galerie și sună la salon pentru o programare! 

Grepfrut

Grepfrut

Combinația dintre cele trei fructe menționate a înclinat balanța spre grepfrut, fructul de culoare roșiatică. Celelalte două nuanțe amplifică efectul de mix de culori. Poți opta pentru o vopsire de la rădăcini sau un ombre.

Sursa foto: Instagram

Piersică

Piersică

Piersica a fost fructul câștigător pentru părul fetei din fotografie. Dacă nuanța părului tău este blond închis, poți opta pentru șuvițe roșii și mov. Acest mix este ideal dacă iubești părul ondulat sau coafat cu bucle lejere.

Sursa foto: Instagram

Căpșune

Căpșune

Poți să îți transformi părul brunet sau șaten închis cu șuvițe roșcate care aduc aminte de căpșune. Pentru un plus de efect, îți recomandăm să alegi mai multe nuanțe de roșcat, mai închise și mai deschise. Nuanțele de mov trebuie să fie discrete, pentru a pune „căpșuna” în evidență.

Sursa foto: Instagram

Căpșune și piersică

Căpșune și piersică

Influențele roșcate sunt cele de bază pentru acest model de vopsire. Nuanțele de blond închis sunt discrete dar suficient pentru a sparge monotonia și a oferi o tentă strălucitoare părului tău. 

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Părerea experților: este sănătos sau nu să îți lași părul să se usuce de la sine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.