Părul tuns drept: 12 argumente că este coafura cel mai uşor de întreţinut

Redactor Andreea Baluteanu

Fiecare vizităla coafor reprezintă o bătaie de cap pentru că nu ai nici cea mai mică idee în legătură cu tunsoarea pe care ți-o dorești? Superbele imagini de mai jos, care servesc drept argumente cool și stylish, îți vor demonstra de ce părul tuns drept este răspunsul pe care ar trebui să îl oferi.

Azi vorbim despre această tunsoare care a scris istorie și a creat isterie! Vezi de ce să o alegi și află care sunt variantele ce o fac cel mai ușor de întreținut, de la vedetele noastre preferate și nu numai!

Păr tuns drept în spate: cât de bine arată

Roagă-ți stilistul să tundă părul cât se poate de drept la spate și să contureze câteva trepte foarte subtile în față. Iată de ce această tunsoare e atât de ușor de întreținut!

1. Este ușor de întreținut

Sofia Vergara e pur și simplu răvășitoare, așa cum a observat probabil fiecare fan al Modern Family, și nu numai. Dacă ai o mândrețe de podoabă capilară ca a latinei, părul tuns drept la spate va evidenția strălucirea, iar treptele subtile din față conferă volum și fac coafura ușor de întreținut.

Sofia Vergara

Sursa foto: Pinterest

2. Este versatilă

De partea cealaltă, adaugă câteva șuvițe colorate părului tuns drept la spate și vei spori și mai tare ușurința de aranjare. De ce? Deoarece șuvițele mai deschise, numite highlights, reușesc să confere volum și să nuanțeze trăsăturile.

par cu suvite

Sursa foto: Pinterest

3. Se aranjează ușor

Nu în ultimul rând, dacă vrei ca părul să se aranjeze și mai ușor, pur și simplu încrețește vârfurile șuvițelor părului tuns drept la spate. Astfel nu va mai trebui nici să te temi că podoaba ta capilară se încurcă prea ușor.

par incretit

Sursa foto: Pinterest

Păr tuns drept și filat: cel mai ușor de aranjat

4. Te întinerește

Una dintre cele mai populare tunsori ale tuturor timpurilor este părul tuns drept și filat. Prin ce se caracterizează? Prin treptele dese în partea din față, acele „gheruțe” care conferă volum și ajută părul să se aranjeze atât de ușor.

Jennifer Aniston este considerată regina părului tuns drept și pe nu am putea contesta nici în vecii vecilor o asemenea titulatură. Diva din Friends nu își arată vârsta cu tunsoarea filată care practic nu are nevoie decât de pieptănat. Adio, placă sau ondulator!

Jennifer Aniston

Sursa foto: Pinterest

5. Te scoate din anonimat

Gigi Hadid nu ar putea fi niciodată trecută cu vederea, iar coafura ei pe păr tuns drept și filat e atât de ușor de întreținut. Pur și simplu întoarce în exterior vârfurile și bucură-te de un aspect sublim!

Gigi Hadid

Sursa foto: Pinterest

Păr tuns drept în scări: tunsoarea preferată de vedete

6. Este coafura preferată a vedetelor

Dacă este o tunsoare pentru care vedetele de la Hollywood să fi făcut o pasiune, aceea este părul drept tuns în scări. Mai subtile decât treptele de pe păr filat, coafurile de mai jos sunt însă la fel de ușor de întreținut.

Dakota Johnson ne arată cum o tunsoare pe păr drept în scări poate fi și mai răvășitoare atunci când îi alăturăm un breton de toată frumusețea. Marele avantaj al acestei coafuri este că va avea deja un factor glam asigurat, așa că nu mai trebuie să faci mare lucru pentru a o întreține.

Dakota Johnson

Sursa foto: Pinterest

7. Îți evidențiază naturalețea

Gwyneth Paltrow a adoptat un stil de viață sănătos, cu accent pus pe alimentele naturale, iar gurile rele spun că nici nu se mai vopsește. Acesta este și trucul pe care actrița îl folosește pentru a-și face coafura încă și mai ușor de aranjat: șuvițele deschise la culoare conferă volum fără să mai fie nevoie să apeleze la alte „tertipuri”.

Gwyneth Paltrow

Sursa foto: Pinterest

8. Îți face părul să pară mai bogat

Kim Kardashian are o mândrețe de păr, cu sau fără extensii. Dar poți apela și tu la trucul ei: rotunjește vârfurile unei tunsori cu scări extrem de subtile și beneficiezi instant de amplitudine. Nu mai ai nevoie nici măcar de ondulator: ai văzut tunsoare mai ușor de întreținut?

Kim Kardashian

Sursa foto: Pinterest

9. Îți accentuează trăsăturile feței

De partea cealaltă, sora sa, Kourtney Kardashian, ondulează lejer treptele sale la fel de diafane pe un păr tuns drept, accentuându-i trăsăturile, și ne arată de ce clanul de super-femei domină universul de beauty actual. Ce ne mai place la nebunie? Nuanța de negru antracit a părului vedetei.

Kourtney Kardashian

Sursa foto: Pinterest

Păr tuns drept până la umeri: coafura sofisticată a momentului

10. Este ușor de coafat

Este deja demonstrat că bobul e cea mai sofisticată coafură a momentului și nu am îndrăzni nici pe departe să afirmăm altceva. Iar dacă ai nevoie de argumente care să îți arate că e și ușor de întreținut, ți le oferim cu drag în rândurile de mai jos!

Bella Hadid are un păr drept tuns până la umeri într-un bob aerat și atât de natural. Tunsoarea e atât de ușor de întreținut că o să poți acorda cât timp vrei machiajului înainte de un eveniment special: tot ce trebuie să faci este să speli și să piepteni părul.

Bella Hadid

Sursa foto: Pinterest

11. Te face să arăți ca pe covorul roșu

Trecem la o altă membră celebră a clanului Kardashian, de data aceasta Kendall Jenner. Superbul supermodel mizează pe o coafură ușor mai netedă și mai aranjată decât a Bellei Hadid, dar tot ușor de întreținut. Coafează cu peria și aplică doar un strop de spray de strălucire.

Kendall Jenner

Sursa foto: Pinterest

12. Îl poți purta natural

Încheiem cu Naomi Watts, care aduce asimetrii în părul ei tuns drept până la umeri. De ce e acesta unul dintre cele mai bune argumente că tunsoarea e magic de ușor de întreținut? Deoarece asimetriile vor distrage atenția de la orice altceva, așa că poți practic să pleci nepieptănată de acasă; ești suficient de cool.

Naomi Watts

Sursa foto: Pinterest

Tăierea vârfurilor părului acasă: te poți descurca singură?

Traversăm o perioadă în care mersul la hairstylist este îngreunat de pandemie și de restricțiile actuale. Dar și atunci când va fi simplu ca bună-ziua să dăm iar buzna în salonul profesionistului, un pic de independență nu va strica.

Tot ce îți trebuie ca să îți tunzi singură vârfurile acasă este o foarfecă bine ascuțită. Nu te hazarda să folosești un instrument care nu are precizie, fiindcă te poți trezi cu un adevărat dezastru la final.

Începe prin a umezi părul, fiindcă astfel vei reuși să disciplinezi și firele rebele. Piaptănă bine de tot, până ce te asiguri că părul este perfect neted și întins.

Acum, prinde părul la spate cu un elastic mai lejer, de tip scrunchie, pe care să îl tragi cât mai aproape de vârfuri. Trebuie să rămână liberă porțiunea de păr pe care ai de gând să o tunzi. Asigură-te că este în poziție perfect dreaptă sau cere cuiva să verifice acest aspect.

Trage părul pe o parte și pur și simplu tunde vârfurile care ies în afara elasticului. Repetă ca să te asiguri că rezultatul este corespunzător.

Îndrăznești să te tunzi singură drept acasă? Iată filmulețul care te învață cum!

Părul tuns drept este, fără urmă de îndoială, cel mai ușor de întreținut coafură cu putință. Inspiră-te din recomandările noastre și învață și cum să te tunzi singură.

Surse foto: Pinterest, iStock

Articolul urmator Cum să te tunzi dacă ai părul fin: coafura ideală pe care o recomandă specialiștii și o adoptă tot mai multe vedete

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.