Păstrează tinereţea şi supleţea tenului tău

Păstrează tinereţea şi supleţea tenului tău

Redactor Divahair.ro

Nutricosmetica este un concept care îmbină principiile nutriţiei cu cele ale frumuseţii, sub forma nutricosmeticelor, cunoscute şi ca suplimente de frumuseţe sau produse de frumuseţe. Nutricosmeticele sunt produse de înfrumuseţare care includ suplimente alimentare, băuturi şi alimente de înfrumuseţare, ce pot fi găsite sub formă de capsulă, tabletă, lichid sau produs alimentar. Acestea se adresează îmbunătăţirii, regenerării sau sănătăţii părului, unghiilor şi pielii (formule anti-aging, de combatere a petelor pigmentare etc.) – susţinerii frumuseţii din interior.

Nutricosmetica, metodă de înfrumuseţare promovată de Biocyte a fost lansată iniţial în Japonia, apoi în SUA. Deoarece frumuseţea vine din interior, Biocyte ne ajută să ne păstrăm tinereţea, sănătatea şi vitalitatea.Biocyte dispune de o paleta largă de produse, revenind pe piaţă din România cu produse anti-aging, cu efect de lifting sau orientate către sănătatea firului de par, având la baza acid hialuronic, colagen şi respectiv keratină.

Pierderea fibrelor de colagen din piele determinată de şocurile climatice, stres, expunerea la soare, poluare, vârstă şi dietă, determină reducerea densităţii pielii, pierderea volumului facial, slăbirea ţesuturilor şi apariţia ridurilor profunde.

Biocyte Hyaluronic Forţe® contribuie la întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii şi la redensificarea acesteia prin stimularea biosintezei colagenului şi elastinei. Aspectul pielii este vizibil întinerit.

Constituent cutanat, acidul hialuronic poate absorbi o cantitate de apă de până la 1000 de ori mai mare decât greutatea sa, având un rol esenţial în refacerea conturului facial şi în hidratarea pielii. Se recomandă în cazul pielii deshidratate, pierderii elasticităţii şi în cazul senzaţiei de „piele care ţine”.

Biocyte Hyaluronic Forţe® are cea mai mare concentraţie de acid hialuronic de origine vegetală pentru uz intern (200 mg) de pe piaţă. Cutia conţine 30 de comprimate şi are că mod de administrare 1 comprimat pe zi, într-o cură de minim 3 luni. Rezultatele nu întârzie să apară: prevenirea ridurilor, hidratarea şi repararea tenului în profunzime, îmbunătăţirea elasticităţii pielii.

Colagenul este principala proteină care asigura structura şi densitatea pielii. Cu trecerea anilor, producţia de colagen scade, ducând astfel la apariţia ridurilor.

Biocyte Resveratrol Forţe® contribuie la creşterea nivelului de energie, are rol antioxidant, asigurând protecţie împotriva radicalilor liberi şi acţionând ca un scut de protecţie împotriva procesului de îmbătrânire.

Radicalii liberi au un efect nociv asupra ţesuturilor şi celulelor, fapt ce duce treptat la îmbătrânirea prematură, la slăbirea sistemului cardiovascular şi la modificarea funcţiilor cognitive. Biocyte Resveratrol Forţe® este indicat persoanelor care acuză o stare persistentă de oboseală, precum şi presoanelor care doresc să prevină îmbătrânirea corpului şi a pielii. Cutia conţine 40 de capsule şi are că mod de administrare 1 capsulă pe zi, într-o cură de minim 3 luni.

Produsele Biocyte sunt disponibile în Farmaciile Help Net selecţionate.

Articolul urmator
Bronzatul cu bere: ce spun medicii despre această tendință
Bronzatul cu bere: ce spun medicii despre această tendință
Ce vrei de la iubitul tau?
Incepe quiz
Ce vrei de la iubitul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.